Şimdi Ara

EUW sizde de lag var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aram oynuyorum ping değerim düşük ama lag vardı anlıyamadım. Serverlarda mı problem var acaba? Sizde de oldu mu?

• var ya geçtiğime pişman oldum bu servere sürekli lag var arkadaş
  • Dün akşam bir sorun vardı doğru, ttnet kullanan arkadaşım sürekli lag var diyordu, aynı oyunda olmamıza rağmen bende yoktu, superonline farkı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: incubus77

var ya geçtiğime pişman oldum bu servere sürekli lag var arkadaş

Bende bunu anlamıyorum. En çok oynanan oyunlardan biri lag sorunu yaşıyoruz. Bir aralar akşam 5-6 dan sonra hiç girilmezdi.Pingler uçardı adeta.
  • dostum ben hayatımda hiç bir oyuna para harcamadım bu oyuna 120 lira harcadım gelir olarak sıkıntıları olduğunu zannetmiyorum ama bu server problemini sürekli görmezden geliyolar
  • oyuna giricem şimdi bakalım lag var mı yok mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guhong01

Dün akşam bir sorun vardı doğru, ttnet kullanan arkadaşım sürekli lag var diyordu, aynı oyunda olmamıza rağmen bende yoktu, superonline farkı

Dün akşam girmedim oyuna. Bugün de sadece aram oynarken oldu. Dün geceki lagda pingler mi yükselmiş? Şayet öyleyse bugün bende ping düşük ama lag var çözemedim bu işi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanarya75

quote:

Orijinalden alıntı: Guhong01

Dün akşam bir sorun vardı doğru, ttnet kullanan arkadaşım sürekli lag var diyordu, aynı oyunda olmamıza rağmen bende yoktu, superonline farkı

Dün akşam girmedim oyuna. Bugün de sadece aram oynarken oldu. Dün geceki lagda pingler mi yükselmiş? Şayet öyleyse bugün bende ping düşük ama lag var çözemedim bu işi

Dün akşamda öyleydi, sağda solda olmayan adamlar falan çıkıyordu bende, 5dk önce ordaymış şimdi yok ama hala orda görünüyor falan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hollanda'da yeni server santrali kuruyolarmis duzelir 1-2 aya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cirrus Ice

Hollanda'da yeni server santrali kuruyolarmis duzelir 1-2 aya

İnşallah ..
  • Ben uydunet kullanıyorum. 3mb'e indi. Baya bir lag var.
    Ping 70 ama. Sürekli olmuyor. Oyunda 3-4 sn oluyor sonra düzeliyor. Bir oyunda 10-15 defa oluyor. (ARAM)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.