Şimdi Ara

EUTELSET W3 OFFDOWN SS2 YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BU FORUMDA HENÜZ YENİYİM SON ZAMANLARDA UYDUDAN ÜCRETSİZ DOWNLOAD SÖYLENTİLERİ KULAĞIMA GELDİ BİRAZ ARAŞTIRDIM VE GEREKLİ DONANIMLARI SAĞLADIM 3 ADET 90EURO42 110HOTBİRD 90W3 UYDULARI OLMAK ÜZERE 3ÇANAK TAKTIRDIM EUROSAT VE HOTBİRDDEN ÇOK GÜZEL SİNYAL GELİYOR W3 UYDUSUNDAN BİR TÜRLÜ SİNYAL ALAMIYORUM DİSQ SEÇTİM FREKANS YAZDIM VS... AMA YİNEDE TEK SİNYAL YOK AYRICA BU İŞ İÇİN GEREKLİ PROGRAMLARININ LİNKLERİ BOZUK ÇIKIYOR ACABA PROGRAM VE KONU ANLATIMLI BİR KAYNAK VARMI... BU İŞ BANA ÇOK KARIŞIK GELDİ...

• Diseq kullanmadan w3 uydusuna bağla bakalım sinyal geliyormu?
    Eğer geliyorsa diseq te sorun olabilir
    gelmiyorsa çanak yanlış yönlendirilmiş olabilir
    (+ EOL dan offfline download olayı bugün bitti)
  • evet bitti ama bulurlar yine bir caresini
  • quote:

Orjinalden alıntı: the_tuzla

evet bitti ama bulurlar yine bir caresini

• quote:

Orijinalden alıntı: fatix

ARKADAŞLAR BU FORUMDA HENÜZ YENİYİM SON ZAMANLARDA UYDUDAN ÜCRETSİZ DOWNLOAD SÖYLENTİLERİ KULAĞIMA GELDİ BİRAZ ARAŞTIRDIM VE GEREKLİ DONANIMLARI SAĞLADIM 3 ADET 90EURO42 110HOTBİRD 90W3 UYDULARI OLMAK ÜZERE 3ÇANAK TAKTIRDIM EUROSAT VE HOTBİRDDEN ÇOK GÜZEL SİNYAL GELİYOR W3 UYDUSUNDAN BİR TÜRLÜ SİNYAL ALAMIYORUM DİSQ SEÇTİM FREKANS YAZDIM VS... AMA YİNEDE TEK SİNYAL YOK AYRICA BU İŞ İÇİN GEREKLİ PROGRAMLARININ LİNKLERİ BOZUK ÇIKIYOR ACABA PROGRAM VE KONU ANLATIMLI BİR KAYNAK VARMI... BU İŞ BANA ÇOK KARIŞIK GELDİ...

slm ben yeniyim... eutelset uydusuyla ücretsiz dijitürk izlene biliyormuş diye duydum ... bana yardımcı olurmusunuz...ne yapmam gerek tşkler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.