Şimdi Ara

Eurovision 2025 Basel - Ana Konu (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
3
Favori
955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Açıkcası adaletsiz bir oylama vardı.. İsraili zafere taşıcaklar sandım bir an.. Hele Azerbeycanın puanı sadece politikti.. Litvanya en azından 2. olmalıydı bana göre.. Almanyanın performansınıda beğendim..

Ama sonunda hak eden birinin alması iyi oldu ama eurovisiona bir çok ülkenin güvenide gitmiş oldu iyiki katılmıyoruz..

M.Kemal Atatürk
  • SilenthillDream kullanıcısına yanıt

Halk oylamaları hakikati yansıtıyor : İsrail birinci seçilmiş ama Jüri faktörü ( oylamaları ) ile 2. likte kalmıştır.

Politik oylar esas Jüri oylarından geliyor! Hakikat budur. Kimse inkar edemez. Gerisi polemiktir... Neymiş ALGILAR başka halk başka ...

Eurovision 2025 Basel - Ana Konu

Eurovision 2025 Basel - Ana Konueurovisionworld
    Eurovision 2025 Results: Voting & Points
    https://eurovisionworld.com/eurovision/2025

• smart1978 kullanıcısına yanıt
    Size diğer başlıklarda kötü Türkçe kullanıyorsunuz diye kızılırdı burada çok güzel yazmayı tercih etmişsiniz öncelikle ona çok şaşırdığımı söylemeliyim. İkinci olarak "halk" derken hangi kesimi kapsıyor kullandığınız kelime bilemiyorum "çoğunluktan oluşan kalitesiz yığınlarla" oy toplamayı itibarlı bulmanız olaya bakış açınız hakkında fikir veriyor. Türkiye'nin katılmamasının bir sebebi de buydu; sadece Televoting olsun Katolik ülkeleri ve parazitleri kazansın dünya Türk mü olsun diyorsunuz anlayamıyorum, sağlıklı bir düşünce yapısı değil...

Ben yarışmayı izlerken sanatını tekniğini ağzıma alıp emmeyi seviyorum mastürbasyon da yapmıyorum o anlarda, başlığın başından sonuna kadar yazdıklarımı okuyunuz 5. kere takip etmeyeceğim. Bir kesimi artık midem kaldırmıyor; hiç Viyana'nın Avusturya'nın nitelikli dolandırıcılığına düşmeyin sonuçta Katolik tadı var ve inanın özlerindeki tipler RTE'den farksız, her şeyleri klima sanatı özleri çok farklı. Sanatla ilgilenen insanın yamyamlıkla alakası olmaz...

Bu seneki 2 İtalyan sunucu neydi öyle hala arada aklıma geliyorlar bünyeme iyi gelmediler, sosyal medyada büyük finaldeki kadının parmak hareketinden hoşlanılmadığını görüyorum, ayrıca görünüşü temizlikçi kadınlara benziyordu, amacım yermek değil ama Eurovision'dan beklenilen kaliteden uzaktı...

Yerler fena kaygan...

Edit: Avusturya hakkındaki yorumumu tekrar ekleyim, tümü sosyal medyadan topladığım bilgilerden oluşuyor...

Avusturyalı katılımcı da tam bir pislik; sakın şarkı müthiş şarkıcıda Koreli suratı var diyip sevmeyin. Evet şarkı çok duygusal sesi de etkileyici ben de övme hatasına düştüm ama aslen Filipinli ve çok pis bir karaktere sahip olduğu söyleniyor. Geçtiğimiz sene Avusturya adına katılan Kaleen çok kötü sonuçla bitirdi diye şaşırmıştım; meğerse Siyonist'miş ve çok küstah bir kadınmış pek sevilmezmiş, bunlar "sütlü" olurlar yanlarına yaklaşılmaz diyenler haklılarmış. Bu sene de müthiş Eurovision fanları JJ'in gerçek yüzünü ortaya saçtılar, o da Siyonist ve Azerbaycan Ermenistan katılımcıları gibi İsrail destekçiymiş sosyal medyada İsrail bayraklı gönderileri beğenirmiş, hatta ilk defa duyduğum İngilizce bir küfürle "b*tch bottom" diyorlar o*ospu çocukluğunun başka bir mertebesiymiş. Herkes Papa Filipin'den değil Amerika'dan seçildi diye çok mutlu olmuştu, umarım Filipinli yarışmacı da birinci olmaz diyenler var, evet şarkı çok duygusal beni de ağlatıyor hatta kimi başka sebeplerden de çok puan toplayabilir (Johann Strauss II'nin 200. doğum günü) ama hayır, lütfen birincilik verip böylelerini adam yerine koymayalım. Kimi fanlar JJ'in Türk olduğunu bile söylediler hatta Türkiye'den de çok destek gördüğünü bizzat fark ettim ancak lütfen bu Katolik kilisesi parazitlerine kurtçuklarına prim vermeyelim. Yaşadığımız çağda artık her türlü bilgiye erişebiliyoruz, Elon Musk'a saygı duruşunda bulunasım var, yoksa bu sinsi küstah şımarık Avusturyalı Viyanalı pis faşist zenginlerin insafına kalmıştık, Filipinli'ye sahne sırası ikram ediyorlar Bakın Hollanda gerçek zenci gönderiyor belki JJ de sahte beyazdır, elim burnuma gidiyor koku gelmesin diye inanın bana...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubytube -- 19 Mayıs 2025; 10:53:48 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Hızlı düşünmemden kaynaklı idi ve bir de Amerikan klavyesi kullanıyorum ( halen de kullanıyorum ) .

Biraz yavaş düşünmek için meditasyon düzenli olarak yapıyorum.

Kelimeleri yutma misali de oluyor.

Kafam hafif güzelse de öyle oluyor :) ...

Halk ifadesi public ten çevirdim. Genel kullanımı manası da budur. Dini veya ulusal bir temele göre sınıflandırma kategorileştirme yoktur keza kaynaktan da bakılabilir.

Birçok meselede olduğu gibi bu Eurovision meselesinde de tepki olacaksa sağlıklı ve doğru temellerde kutuplaşma filan olmalıdır ama burada yazılanlara bakıyorum objektiflikten uzak buram buram histeri kokuyor yazılanları anlayınca.

Türkiye tepkili katılmıyorsa bence kimseyi ırgalamamalı dert etmemeli ... Yok ifade özgürlüğü babında ele alınacaksa sağlıklı argümanlarla komik absürt öznel çıkarımların çıkarımlarıyla değil...

Eurovision malum güncel politikalar ülkeler arası ilişkilerin nabzını da gösteriyor.

Klima sanatı nedir ?

Her ülkede kötü ortamlar vardır ... Genelleştirmeler de hoş değildir buna stereotip lik denir keza çok sağlıksızdır ve keskin sirke küpüne zarar misalidir ...

Genel olarak Avrupa ve bazı medeni ülkelerde bir ara popüler olan Woke kültürü artık hızla demode oluyor can çekişiyorlar her açıdan ... Bir önceki Eurovision bence en rezillerden biriydi .... İrlanda için diyorum ...

İsrail i temsil eden Azerbaycan Yahudi'sidir ve olağan etkileşim de ayrıca vardır ... Bazı şeyleri yaşamıyorsanız yadırgarsınız. Her şey kendimiz etrafında dönmüyor her açıdan da ... Hafif kibir var eleştirel olayım derken sizde ...

Elon Musk a dokundurmak ilginçmiş....

Filipinli karakteri filan o an şarkısında eksi nahoşluk için bir argüman olamaz. Yani şarkıyı ve gösterisini yaparken yansıtsa o bahsedilenler TAMAM göreceli haklısınız denir ama o da yok sanırım ...

Sanatsal bir şeye şahit olurken mastürbasyon yapmadığınızı bir erdemlilik gibi bahsetmeniz bende birden fazla detayda kendinizi sorgulatıyor ...

Fransızların geçen yıl Olimpiyat açılışlarındaki türlü türlü rezaletlikleri de bence komplo olacak aynı kesimin etkisiyle hazırlanmıştır ...

Gerçek AYDINLANMA devamı bu değildir ( bence ) ... Woke kültürüne hizmet ediyorlar esasında ...

Sunucuları temizlikçi olarak görmen çok ilginç . Bu betimleme belli ki Türkiye dekiler yapar veya Türkiye etkisini heryerde yaşatanlarda görülür... Ruslara göre İtalyan esmer kadınları çok seksidir siyah saç egzotiktir ondan ... Bu durum bir ülkede yaygın neyse az olan genelde egzotik muamelesi görür.. Asyalılar kalın burunlu çıkık burunlu kemikli olanları çok seksi hoş bulurlar ama kendileri gibi yassı burunlar kafatası yapılarındakileri pek sevmezler ... Sizdeki mesele biraz da genel manada bu yöne kayıyor gibi ... Yani öznel bir analizdir sunucular hakkındaki görüşünüz ...

Entersanlığınızı baya baya kusmuşsunuz ( mecazen değil mi ) ....

• smart1978 kullanıcısına yanıt
    Biriktirdiklerimi aktarıyorum, kusma olarak görmenizi takdir ediyorum çünkü öyle olmalı...

Resimlere bakmanız kafi cevabı böyle vereyim; Michelle Hunziker'de kocasını kızını öldürtmüş ismi mafyaya karışmış başka dine mensup bir komşumuzun ve benzerlerinin evine gelen "temizlikçi kadın" tipi var. Türk ve Yahudi untermensch'ler gibi nükleer tesis temizlikçileri için yorumunuzu duymak isterdim. Şu kadının Eurovision büyük finalinde yaptığı azarlama el hareketinden çok rahatsızlık duydum başka yerlerde de yaptığı görülmüş hatta Eurovision büyük finali sonrası o hareketi eleştiren birisinin yorumu "X"te şu an görünmüyor kendim buldum video'dan ayrıştırıp ekledim, çok bilinen sembolik bir el hareketi daha da olmuş onu da ekledim, canlı yayında müzik aletini çalma şekli de iğrençmiş. Ayrıyeten bir İsrail taraftarının İsrail'in yarı final performansı sonrası yuhlayanları susturmak için yaptığı el hareketi ve İsrailli şarkıcının her yerde görünen tehditkar bir garip pozu Eurovision'da genelde yer almaz çünkü kötü tat yapar, şarkıcılar sahnede özgürdür ama bu resimlerdeki "özgürlük" nedir sizce? Ermenistan katılımcısı da İsrail bayrağı ile poz vermiş inanılır gibi değil, Siyonizm geçit töreni resmen Yaşlılar eskiden Eurovision akşamı takım elbiseyle ekran karşısına geçerlermiş, böylelerinin karşısına çıkan mastürbasyon yapar mı veya ne giymeyi tercih eder acaba?

Küçüklüğümden beri severek izlediğim bir yarışmaydı, son senelerde farklı hissiyatlara sebep olmaya başladı. Sizin gibilerini hep kınıyorum "Woke kültürü"nden bahsediyorsunuz ama "Siyonizm"in rezaletlerinden bahsetmiyorsunuz. Herkes söylüyor bu ikisinin çok ön plana çıkması can sıkıcı olmaya başladı ama "Woke kültürü"nden kimse rahatsız olmamalı; badem bıyıklı otoriter bir maçonun gece travesti olarak çalışabildiği gerçeğini bize anlatıyor veya dışarıdan "erkek" görünenlerin aslında ne kadar "kadın" olduğunu, bu zıtlıklara çok çeşitli açılardan bakmanızı tavsiye ederim, esasında insanlığın derdi eski zamanlardan beridir sürekli ekranlarda olan faşist tek düze klişeler, "Woke kültürü" bu klişeleri yıktı hatta tabuları da yıktı...

Yarışmaya Siyonizm çok kötü bir karanlık bıraktı, son yıllarda Siyonizm'in yapaylaştıran, insani zevklere tersten yaklaşan karşıt tavrı artık terörist eylem tadı bırakmaya başladı. Netflix'e kızarsınız çok woke diye ama mesela Siyonist şarkıcıların bakkal müziklerine "freak show"larına laf etmezsiniz, her işlerinde insan karşıtı bir tavır hissediyorum. Sürekli bir şeyler deniyorlar ortalığı karıştırıyorlar sonra hiçbir şey olmamış gibi hayatlarımıza devam ediyoruz bu olmaz olmamalı. Son yarışmada zaten biraz frenleme vardı coşku pek yoktu ama o puanlama ve İtalyan kökenli 2 sunucunun elektriği çok kötüydü, kötü "süt" içirdi bu sene Eurovision, İtalya katılmıyorken ve İtalyan isimler yokken daha iyiydi sanki. Eurovision'un kanalında da sürekli İtalyan pis tipler görünmeye başladı. Tamam belki adil olmak adına belki de 3. dünya savaşına giderken onlara da kendilerini ifade etme şansı tanındı ama "insanlar" yıpranıyorlar, katlanmak zorunda mıyız bayağılıklarınıza?

Teşekkürler & alkışlar Nemo'ya, JJ gibi pislik çıkmadığın için...

Teşekkürler Hazel Brugger geceye renk kattığın için, genetik "The Code"un yeter...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubytube -- 19 Mayıs 2025; 16:11:1 >

• Boş konuşmuyorum sosyal medyada yazılanları okuyup buraya aktarıyorum unarım yazdıklarımı ciddiyetle okuyorsunuzdur...

Aklınıza gelir mi bilmiyorum bazı filmlerde yüksek üst düzey silah teknolojilerine sahip zenginler olurdu, çok ilginç şifreleme ve iletişim teknikleri kullanırlardı ama kimse onların benzerlerinin geçmişte ne kötü işler yaptığını yazmazdı, sanırım Avusturyalılar öyle, sanatları kriptoloji...

Birçok ülkenin yarışmadan çekileceği ve İsrail'in ileride kazanabileceği yazılıyor, sakın ama sakın boşver banane demeyin insanların sevdiği bir yarışmayı yamyam gibi tüketiyorlar üstüne üstlük üzerimize üzerimize zihinlerimize yürüyorlar, İsrail promosu PR'ı yapılmış oluyor...

Mossad'ın ve nice gizli şer odaklarının merkezidir Avusturya, Roma'nın Londra'nın eli böyle temiz kalıyor işte; İrlandalılar Avusturyalılar Yahudiler Türkler yerleri nükleer tesisleri paspaslıyorlar...

Niçin Elon Musk'tan bahsettiğimi de açıklayım sordular, o ve atalarının nice doğru atılmış adımları sayesinde benim ve annem gibileri bu coğrafyada yaşıyor bunu lütfen anlayın, ağlamak istiyorum 😢😢😢

Off Cumartesi gecesinden beri iyi değilim, çoğu kişi öyle hissediyor, biz ne izledik ne oldu diyorlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubytube -- 19 Mayıs 2025; 21:39:45 >

• Yalvarırım embesil olmayın yapılan klimaya aldanmayın, birçok yerde İsrail'in Eurovision'a hala katılma sebebinin Gazze'de Siyonistler'in yaptıklarını "sanatla pembe yıkayarak kandan arınma" olarak görür hatta ben daha da geriye gidip Türkler gibi eskiden köle olarak kullanılıp pis işler yaptıkları ve soykırıma uğradıkları dönemi de yıkayıp elitleşmeye çalıştıklarını bile düşünüyorum. Bugün Halk TV'de bayram tebriği ile beraber Sertab Erener'in geçen sene şova katılıp seslendirdiği "Everyway That I Can" parçasının videosunu yayınladılar. Yaradan akıl sağlığımı koru bir toplum bu kadar mı aşağılanır bu kadar mı aptal yerine konur artık bünyem çok derin çok sinirsel bir tepki veriyor. Bu Siyonist İsrailci kesime acilen bir şeyler yapılmalı, virüs gibi yayılıyorlar, burada kimse ses çıkarmıyor ama yurtdışı böyle değil sosyal medya ne derler "yıkılıyor"...

Avrupa Yayın Birliği (EBU) lütfen kendini kullandırtma🗽🗽🗽

Bakın bu sene yarı finallerde gösterilen bir video için ne yazmıştım:

quote:

2. yarı final yine kendisinden bahsettirecek detaylara sahipti niye buraya yazılmadı şaşkınım. Seçtikleri ülkelerden ve fan'lardan oluşan bir video hazırlamışlardı, nedense Türkiye'den BurAK adında birisi bu görevi üstlenmişti. Kendisi konuşmasıyla sıcakkanlılığıyla görüntü olarak iyi bir seçimdi ama ismindeki "AK" ile ve geleneksel Türk seviciliğinin bir yansıması olarak evde Türk dansçılarla dans eden Marina Satti'nin performansını izlerken çektiği video ile üzdü. CHP'nin 6 okunun üzerine Marina Satti'nin resmini koyup sosyal medya hesabına profil resmi yapanlar var 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️ "AK Parti gidecek İmamoğlu gelecek Örövizyon'a akacaz yenge" klimasına kapılmayın demiştim sizlere, hatta EBU'nun bu dramaya destek olmamasını rica etmiştim bakın BurAK gerçek bir muhalif olsaydı cariye dolu TRT'nin yok saydığı Şebnem Paker'in Dinle performansını izlerken çektiği videoyu gönderirdi, sanırım BurAK da LGBT üyesi ama yine de AK bir şahıs ve anlayabilene bu durum tam bir trajedi! Hiçbir şeyin değişmeyeceğini bir kez daha görüyor ve sizleri temkinli olmaya davet ediyorum...

Bir kez daha artık Sertab Erener ve şarkısı nasıl gözüme görünüyor hatırlatayım, bize şu yazdığım örnekteki kurbanlık hayvan muamelesi çekiyor 3 harfliler:

quote:

Bu arada Sertab Erener'in performansında ilginç bir detay yakaladım. Birisi bana bazı hayvanlar bağırsak düğümlenmesi yaşadıkları zaman havayla hayvanı bir güzel şişirdiklerini, sonra veterinerin koluyla hayvancağızı iyileştirdiğini söylemişti. AK Parti'nin ilk yıllarında öyle bir kandırmışlar ki ülkeyi bildiğiniz gibi değil...

https://mini.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/161477931

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.