Şimdi Ara

Eurovision 2015 Vienna - Ana Konu - Kazanan: İsveç (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.564
Cevap
3
Favori
19.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • herkese merhaba gençler oylama için beğendiğim parçalar olursa sms atabilirim 1.Yarı finalin açık ara favorisi bizim şarkımız tabi bilemeyiz açıklanırken ilk açıklansında sonlara kalınca panik oluyor sahne senin polina

    1.yarı final şarkıları playlisti
    https://www.youtube.com/watch?v=mVN723iwj8c&list=PLmWYEDTNOGUKMak-HlovxZG80RevGxulL#t=44

    bu 16 şarkıdan finale kalacak 10 şarkı tahminim
    Российская Федерация
    moldova (Bu şarkı ile finlandiya katılsaydı evi arabayı satıp finlandiya kazanacak oynayabilirdiniz ama )
    estonya (şişirilmiş bir parça bence )
    danimarka
    arnavutluk
    ermenistan
    finlandiya
    yunanistan
    gürcistan
    10.şarkıda performansa göre karar verebilirim 3 ülke var aklımda

    son olarak oylama fanusu dediğimiz ülkelerin en çok oy alışverişi yaptığı ülkeler

    Eurovision 2015 Vienna - Ana Konu - Kazanan: İsveç



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zorradam -- 19 Mayıs 2015; 5:59:25 >
  • Selena gomez hepsini tokatlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belçika'nın şarkısı Lorde- Royals'ın çakması gibi geldi bana
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SayisalMan

    Belçika'nın şarkısı Lorde- Royals'ın çakması gibi geldi bana

    andiriyor, zaten lorde ile calisan biri ile yapmislar belcikanin sarkisini.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bu yil eurovision un youtube kanali da canli olarak yayin yapacak. Aklinizda bulunsun.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eurovision 22.00 damı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JabbaWockeeZ

    Eurovision 22.00 damı ?

    Başlıkta bile yazıyor.
    Evet.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarı final izlemem ben.

    Finalin heyecanı kaçıyor.
  • az kaldi azzz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarisma bu sene normal tarihinden 2 hafta gec yapiliyor, bunun sebebi de sanirsam hazirlik surecinin normal tarihe tamamlanamayacak olmasiydi.
    bu seneki yarismanin en ilginc olayi tabii ki avustralya'nin sadece bir kereligine yarismaya katilacak olmasi. kazanmasi halinde ise hala net bir sey soyleyemiyorum, ne olursa olsun katilamayacaklari resmi agizdan soylense de birinci olurlarsa bir kere daha davet edilir diyenler de az degil. aslinda avustralya'nin katilacak olmasi beni sevindiren seylerden biriydi cunku pek cok avrupa ulkesine oranla daha cok reyting aliniyor avustralya'dan ki buna sabahin korunde yarismanin yayinlanmasi da dahil. tabi ekonomik sebeblerle de bu ilgiyi goren yonetim bunu firsata cevirdi ve pek cok fanin takdirini aldi. bu senenin slogani da zaten bu etkilesime uyan bi slogan "building bridges' tabii sadece bu baglamda degil ozellikle dogu avrupa'da yukselen tansiyona da bir baris cagrisi. baristan bahsetmisken, ukrayna televizyon'u rusya yarismada oldugu surece katilmayacaklarini soyleyerek bu sene yarismadan cekildi. bunun haricinde cekler, guney kibris ve sirbistan da bu sene tekrar katiliyorlar yarismaya. boylece toplam 40 ulke yarisacak bu sene.
    sahne pek buyuk degil, hele ki gecen sene tarihin en buyuk eurovision sahnesini izledikten sonra goze baya kucuk geliyor ama yine teknoloji butun nimetleri ile kullanilmis ve kinetic lighting system ile 650 top tavana asilmis bu sistem ile 3 boyutlu bir goruntu elde edilmis, bir kac provada gordugum kadari ile cok guzel gorsel solenler ortaya cikiyor. tabi bir de soyle bir sey vardi, duzenleyen ulkelerin hepsi zarar yaptigini acikliyorlardi ozellikle de sahne ve salon duzenlemesinde cok buyuk harcamalar yapiyorlardi, belki de avusturya bu sebeble biraz kucuk bir sahne kurmus.
    yarismaya gelirsek ise en buyuk favori arnavutluk, tabii siyasal sebepler ile ne kadar fazla oy alabilir o bilinmez ama pek cok anketten birinci cikti elhaida dani'nin i'm alive'i. isvec ,norvec ve slovenya ise diger favorilerden. ayrica bu sene en cok ulkenin katildigi yarisma olacak.
    ilk yari finali kendimce ufaktan degerlendirmeden once bir de sunu soyleyeyim milliyetci kardeslerime , ermenistan'in sarkisini dinlemeyin. bu sene artik iyice bokunu cikarmislar direk bize soykirimi inkar etmeyin diyorlar, sarkinin adi 'don't deny it' idi ancak eurovision yonetimi bu ismi kabul etmedi bizimle olan iliskilerinden dolayi ve sarkinin adi 'face the shadow' olarak belirlendi, sahnede de 6 kitadan ermenileri temsil edecek birer kisi olacak ve hepsi de birlesip soy agacini olusturacak.
    ilk yari final moldova ile baslayacak:
    moldova(i want your love) : gecen sene son ikiyi portekiz ile paylasmislardi, bu sene onu bile yapamayacaklarini dusunuyorum. bana biraz cocuk sarkilarini hatirlatan bir pop sarki yapmislar
    ermenistan(face the shadow): it's not about the song, it's about sending message diyorlar kendileri, pek yorum yapmaya da gerek yok basarili olamayacak bir sarki ama onlarin istedigi de zaten sozde soykirimi dile getirmek ve basaracaklar da. siyasal oylar ile final yaparlar ama gerisi bos.
    belcika(rhythm inside): onlar da sonunda fransizca'dan vazgectiler, bu onlari bence son derece iyi etkileyecek ama sarkiyi pek begenmedim, sahsen.
    hollanda(walk alone): bu sene en iyi sarkicilarindan birini yolluyorlar, gercekten guzel bi sesi var, guzel de bir sahne sovu koyarlarsa ortaya ilk 10'da yerlerini alirlar.
    finlandiya(aina mun pitaa): yasli amcalar punk yapiyor hem de kendi dillerinde, saglik sektoru ile ilgili guzel gondermeler varmis sarkida ama kimsenin anlamayacagi gondermeler ve begenmeyecegi bir muzik icin oy vereceigin sanmiyorum yuksek oy potansiyelini bosa kullanmis bu sene finlandiya.
    yunanistan(one last breath): guzel bir ablamizi, guzel bir slow sarki ile yollamislar. bu tarz sarkilar final icin yeterli oyu aliyor ama finalde tirt cikiyor genelde, sahne sovu da cok onemli bu sarki icin. yine de ben begendigim nadir sarkilardan diyebilirim en azindan gecen seneden daha iyi bir is cikarmislar *
    estonia(goodbye to yesterday): oy potansiyeli yuksek olan bir ulke olsa birincilik icin buyuk adaylardan biri diyebilirdim. sarki cok guzel, basin tarafindan da baya begenilen bir sarki. cok tanidik bir tinisi var ama bir turlu cikaramadim hangi sarkiya benzedigini. 2001de bir kere kazandilar, sadece sarkiyi on planda tutarsak yarismanin en iyilerinden biri. estonya ve eurovision deyince de aklima direk birinciligimiz geliyor. 2002deki yarismada almanya'dan oy alamayinca bizimkiler iskillenip itiraz etmislerdi, sonunda eurovision da hatasini kabul edip 2003e direk katilin demislerdi, o sene de birinci olmustuk. niye buraya sikistirdim bunu ben de tam bilmiyorum * aklima gelmisken yapistirdim.
    makedonya(autumn leaves): sarkinin orjinal hali daha bir duygusal, daha bir etkiliyor insani yani kendi dillerinde olan. tabi ingilizce sarkilarin yakaladigi basari ortadayken onlar da kaygilanip cevirmisler, yine de basarili bana gore.
    sirbistan(beauty never lies): guclu bir sesi olan tombalak abla ile geri donduler yarismaya, pek basarili olacaklarini sanmiyorum bosuna donmusler.
    macaristan(wars for nothing): sarkinin sunumunu ve tanitimini iyi yaptilar, sozleri de guzel fena da durmuyor ama dinlerken nedense sikiliyorsunuz, wc arasi vermek icin guzel bir sarki.
    belarus(time): wc'den cikinca bir de kahve falan yapin kendinize yine pek birsey kaybetmeyeceginiz bir sarki. ben hic begenmedim.
    rusya(a million voices): eger politik sebeplerden dolayi oy alamazsa ilk 10 disinda kalabilir ama bana gore ilk 5 yapabilecek bir sarki, yari finali sorunsuz atlatirlar.
    danimarka(the way you are): bu sene olmamis, her sene gayet iyi sarkilar ile geliyorlardi ama bu sene final dahi zor. tanidik bi melodileri var bunlarin da ama sarki pek hosuma gitmedi.
    arnavutluk(i'm alive): ve buyuk favorilerden biri. bir kere ablanin sesi cidden cok guzel, sarki akilda kalici, melodisi guzel, dinledikce daha da bi seviyor insan, zaten pek cok ulkede simdiden muzik listelerine falan da girmis. kesinlikle benim de favorilerimden biri.
    romanya(all over again): dunyaya bir cok pop sarkici kazandiran romanya bu kez klasiklesen sarkilarindan uzaklasmis, duygusal bir sarki ile katilmis, aslinda modaya da uymus cunku bu seneki sarkilarin cogu huzun dolu.hem ingilizce hem de kendi dilinde soyleyecek, pek basarili olacagini sanmiyorum.
    gurcistan(warrior): dusuk potansiyelli bir yari finalde olduklari icin final yapacaklarini dusunuyorum ama pek is yapacak bir sarki degil, yine de bu kadar duygusal parcadan sonra biraz hareketle bitirmek iyi.

    benim 1. yari final icin tahminlerim soyle: ermenistan, hollanda, yunanistan, estonya, rusya, arnavutluk, gurcistan, makedonya, belcika, danimarka
  • Eurovision 2015 Vienna - Ana Konu - Kazanan: İsveç


    kaynak Twitter:
    @Eurovisn_Turkey



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funk-c -- 19 Mayıs 2015; 20:42:13 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mollyket

    Arkadaşlar, Eurovision.TV'deki kötü görüntü kalitesinden ötürü internette biraz araştırma yaptım. İsveç'in EBU üyesi kanalı SVT, Eurovision yayınını yüksek kalitede worldwide olarak yayınlıyormuş. Yarı final akşamı linki paylaşırım.




    Arkadaşlar yayın aşağıdaki linkte. Şu anda sadece İsveç lokasyonu dahilinde yayın yapılıyor ama Eurovision başlayınca worldwide olacak.
    http://www.svtplay.se/

  • Son 20 dakika

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Su resmi muzigin ard arda calisini bile ozlemisim beklerken yayini :) sadece 5 dakika...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: funk-c

    Eurovision 2015 Vienna - Ana Konu - Kazanan: İsveç


    kaynak Twitter:
    @Eurovisn_Turkey

    merhaba Devlet televizyonu lokasyon sıkıntısı olmaksınız HD yayın yapıyor rusça almanca gibi rahatsız edici değildir spiker sorun değil derseniz

    http://stream.1tv.ru/live lokasyon durumunu bilmiyorum ama sd ve hd 7 farklı görüntü kalitesi mevcut link arayan arkadaşlara

    Alt taraftan yayın kısmını ileri sararak tvden 40 saniye geriden takip edebilirsiniz orası 3 dk geri açılıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zorradam -- 19 Mayıs 2015; 22:00:49 >
  • Bu seneki sahnenin leş olduğunu söylemiştik değil mi
  • Resmi yayin basladi...
  • iyi seyirler
  • Geldi yine tipini....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine bol bol Türk bayrakları en önde, zaten en çok reyting veren ülkelerden birisiydik. Seneye bomba gibi donmemiz lazim

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.