Şimdi Ara

Euroleague 2016-17 Sezonu Ana Konusu (254. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.233
Cevap
5
Favori
129.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 252253254255256
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sasirtici Maccabi su an daha yakin kupaya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • real madrid bu macıda kaybederse agır losedir
  • Maccabi kazanmasın istiyorum ağır antipatik geliyorlar.Ama kazanırlarsa sonuna kadar hakkıdır adamların.
  • Uzadi

• 73-73 maç uzadı. Yalnız Rodriguez' e yapılan faul çok basitti. Faulle alakası yoktu hatta. Onu vermese hakemler Real kaybetmişti maçı bence

• Lasoyu şutlasınlar Maccabi alırsa maçı
  • Kalp gidecek kalp . Hadi çocuklar alın şu maçı !
  • quote:

Orijinalden alıntı: geng

quote:

Kupayı Real Madrid alacak gibi görünüyor, yalnız Maccabi de kolay lokma değil, ilk yarı çekişmeli geçer, ikinci yarı Real maçı koparır, özellikle son çeyrekten itibaren ağırlığını koyar.

Barcelona Cska'yı geçecektir, fazla zorlanacağını düşünmüyorum, bu üçüncülük maçları aslında her iki takım açısından angarya olarak görülebilir, moral bozukluğu her iki takımda da olacağından motive olmakta sıkıntı da yaşayabilirler.

Maccabi'nin kolay lokma olmadığını, maçın çekişmeli geçeceğini yazmıştık, kupayı Real alır arkadaşlar, Maccabi'ye vermezler.

Bir alıntı daha yapayım, maçın uzaması demek kupanın Realin olması anlamına geliyor,

Maccabi maçı uzatmaya götürmeden kazanmalıydı, bu saatten sonra ŞANSLARI YOK, KUPA REAL MADRİD'İin.

Maccabi'ye geçmiş olsun

• Sofonun yoklugunda iyi olmadi bu maccabi adina.

• Maccabi salonu satın aldı herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: 207m

73-73 maç uzadı. Yalnız Rodriguez' e yapılan faul çok basitti. Faulle alakası yoktu hatta. Onu vermese hakemler Real kaybetmişti maçı bence

İlk temas faul gibi geldi ama çalınmayabilirdide tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 207m

73-73 maç uzadı. Yalnız Rodriguez' e yapılan faul çok basitti. Faulle alakası yoktu hatta. Onu vermese hakemler Real kaybetmişti maçı bence

Bu konuda haklısın, Real Madrid'in işi oldukça zorlaşırdı, çok açık faul var vardı, çalmadı hakemler.

Bu da ismi büyük takım olmanın avantajı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Androalphus

RIIIICEE!

.
  • Maccabi şov yapıyor :)

• Laso = düşünemedi
  • quote:

quote:

quote:

Kupayı Real Madrid alacak gibi görünüyor, yalnız Maccabi de kolay lokma değil, ilk yarı çekişmeli geçer, ikinci yarı Real maçı koparır, özellikle son çeyrekten itibaren ağırlığını koyar.

Barcelona Cska'yı geçecektir, fazla zorlanacağını düşünmüyorum, bu üçüncülük maçları aslında her iki takım açısından angarya olarak görülebilir, moral bozukluğu her iki takımda da olacağından motive olmakta sıkıntı da yaşayabilirler.

Maccabi'nin kolay lokma olmadığını, maçın çekişmeli geçeceğini yazmıştık, kupayı Real alır arkadaşlar, Maccabi'ye vermezler.

Bir alıntı daha yapayım, maçın uzaması demek kupanın Realin olması anlamına geliyor,

Maccabi maçı uzatmaya götürmeden kazanmalıydı, bu saatten sonra ŞANSLARI YOK, KUPA REAL MADRİD'İin.

Maccabi'ye geçmiş olsun

Üzgünüm bu sefer tutmadı :)

• laso = teknik kapatisesiz gerizekalı aptal mal hertürlü şeyi soyliyebilirsiniz ama bu adamda teknik kapasitenin tsi yokk
  • Kupa Maccabi'nin, yazdıklarımı yedirdiler bana, helal olsun, hakettiler.

Real Madrid hiç ummadığım bir uzatma performansı sergiledi.
  • Avrupa'nın San Antonio'su Maccabi yine yapıyor yapacağını..
    Helal Blatt helal Maccabi.Tam saygı duyulacak takım ,taraftarı dahil.
    Blatt Efes'e gelmişti şimdi yine dövünüyorum !
  • Maccabi

maccabi nin kupayı almasını düşük görüyordum ama gönlüm onlardan yanaydı , şimdi çok az kaldı herşeyin para olmadığını , euroleague de favorinin olmadığını , düşük bütçeye rağmen iyi takım kimyası , motivasyonun ne kadar önemli olduğunu yine gördük ... helal olsun adamlara

• 
Sayfa: önceki 252253254255256
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.