Arkadaşlar bu oyunu bitirme şansımız var mı yeniyim de oyunda?
Nasıl bitireceğiz ki ? Sonuçta bize görev vermiyor biz kendimiz görev alıyoruz ve oyun nasıl bitiyor anlamadım.
quote:
Arkadaşlar bu oyunu bitirme şansımız var mı yeniyim de oyunda?
Nasıl bitireceğiz ki ? Sonuçta bize görev vermiyor biz kendimiz görev alıyoruz ve oyun nasıl bitiyor anlamadım.
tır kasalarını götürerek kariyerini geliştirebilirsin. ben sana söyliyim 1.hazarsız kasa götür 2.mesela 6.000 dorse ile yol yap 3.25.00 yap 4.4 kez aynı dorseyi götür yada aynı şehre 5.bir ülke ac
en iyisi oyundan zevk alabilmek,artık bitirmek için oynamıyorum
Oyundan zevk alıyorum da nasıl görev yapılıp bitiriliyor onu merak ettim yani.
baya sabır lazım
Türkçe yama da yükle bence,o zaman zorlanmazsın oyunda
Tamam sabır lazım da nasıl bitiriyoruz bir onu söyleseydiniz artık? Oyunu nasıl bitirebilirim yani ne yapmam gerek?
Oyunda "N" tuşuna bas ordan kariyer bölümüne gir hangi seviyede olduğun bellidir sarı yıldızlar tamamladığın görevlerdir grileri ise yapamaya çalışacağın örn 16,000 km dorse ile yol gitmek bir görev 6 hasarsız kargo taşımak 2. görev 3 tane yeni ülke açmak ayrı bir görev bunları bitirince seviye atlıyosun ona görede farklı görevler var işter böyle devam ediyor sınıflar
Oyun 5 ayrı seviyeden oluşmaktadır.Bu oyunu tamamen bitirmek istiyorsan eger seviye seviye bitirmek zorundasın.
quote:
Oyun 5 ayrı seviyeden oluşmaktadır.Bu oyunu tamamen bitirmek istiyorsan eger seviye seviye bitirmek zorundasın.
Bütün seviyeleri bitirdim Master oldunuz falan bir şeyler yazdı sanırım oyun tamamen bitti.
German Truck kurdum ama maalesef ekran kartım kaldırmadı...
Haul da pek sarmıyor Euro Truck'tan sonra eski lezzetleri hatırlamak istiyorum bu oyunun ''save'' dosyalarını arşivime alıp ''Need For Spoeed Porsche Unlished'' adlı, cd'deki çizikler yüzünden zamanında bitiremediğim, son bölümde kilitlenip kalmış oyunu tekrar kurup oynamak ve bitirmek istiyorum...
Merhabalar.. benim oyun default olarak almancaydı..türkçe yama yükledim fakat bazı şeyler hala almanca duruyor.. 1. seviyede son görev kaldı.. en alttaki.. benden 1 tane bişe yapmamı istiyo..fakat anlayamadığım için ne istediğini bulamıyorum..burayı geçen arkadaşlar varsa 1. seviyenin son yıldızı nedir söyleyebilir misiniz? [0/1] teşekkürler..
quote:
Orijinalden alıntı: nowitzki40
Merhabalar.. benim oyun default olarak almancaydı..türkçe yama yükledim fakat bazı şeyler hala almanca duruyor.. 1. seviyede son görev kaldı.. en alttaki.. benden 1 tane bişe yapmamı istiyo..fakat anlayamadığım için ne istediğini bulamıyorum..burayı geçen arkadaşlar varsa 1. seviyenin son yıldızı nedir söyleyebilir misiniz? [0/1] teşekkürler..
Araçlı full türkçe yama bul, bazıları bahsettiğin gibi eksik olabiliyor.
arkadaşlar ben uro truck similator oynuyorum alnmanca meister bölümü bitirdim hiçbişey olmadıherşey aynı şehir içne girdiğimde bazı yerler kapalı hala başka ülke açılmadı nede şirket içn bir gönderi yok sadece tır a sınıfı okdar
bende oyun bitti.bu arada türkçe yamaya gerek yok belgelerimden ets2 profile gir oradan hesabına gir config dosyasına bas altta language yazacak onu tr_tr yapın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme