Şimdi Ara

Euro Truck Simulator 2 (2012) [ANA KONU] (3391. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
73.086
Cevap
377
Favori
3.636.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 33893390339133923393
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Promod yeni sürümü çıkmış arkadaşlar,ilgilenenlere!

    ProMods 2.18 is now available!
  • Arkadaşlar herkese selamlar öncelikle.. 1.28'in gelmesiyle o kadar salakça bi sorunla uğraşiyorum ki ne yapsam çözemedim..

    Kapalı Tekli dorselerde, dorsenin tipi şekli veya kullandiğim tırın markasi modeli farketmeksizin şu sorunu yaşiyorum, Dorseler virajlarda veya otobandaki dönüşlerde olsun farketmeksizin çok savruluyo çok dengesiz yani.. Sizlerde de 1.28'de böyle mi arkadaşlar..

    Oyun ayarlarindan tutun yeni save açmaya, oyunu silip yeniden yüklemeye kadar herşeyi yaptim ama sorunu çözemedim.. Sanki oyunun dorse dengesi soldaymiş gibi düz yolda veya ani dönüşlerde direk dorse paldir küldür devrilecek gibi oluyo hatta viraja az hızla girdiğim gibi Tır hemen 2 tekere kalkiyo ve devrilmenin eşiğine geliyo..

    1.28le başladi bu saçmalik.. Sizlerde durum nedir arkadaşlar sizlerde de böyle mi.. Dorseler çok dengesiz..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 23 Ağustos 2017; 22:01:12 >
  • Yapay zeka ilk zamana göre çok yol aldı ancak fren konusunun ele alınması gerekiyor. Hız sınırı açık oynuyorum, çok hızlı gitmiyorum ona rağmen öndeki araca yaklaşmaya korkuyorum. Trafik artıran mod olunca durum daha sıkıntılı oluyor. Çünkü tırlar ve otobüsler bile bazen inanılmaz derecede çabuk duruyor. Yükünüz ağırsa, biraz da hızlıysanız çarpmanız an meselesi. Fren gücü 1/3 civarında, hemen durmayı sevmeyen biriyim. Bunun harici yapay zekada pek sıkıntı yok, yoğun trafiğe rağmen işlerini biliyorlar ama otobüslere dikkat etmek lazım.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Ets2'den adam akıllı keyif alabilmek için alınabilecek en makul direksiyon seti dfgt midir? Daha ucuzlarına para vermeye değer mi?

    Edit: Bir de oyunun sesi bana az geliyor hoparlörü normalden biraz daha fazla açıyorum, oyun orijinal.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matrixx7 -- 1 Eylül 2017; 2:0:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Scs'yi tebrik etmek istiyorum gene oyunun içine ettiği için tamam oyunda optimizasyon sorunu ilk çıktığı zamandan beri var da arkadaş bunlar ne yaptı böyle 1.28 güncellemesinde de bütün ayarlar maksimum seviyede sadece ölçeklendirme 300'de yağ gibi akan oyun ayarları kısmama rağmen anlık kasılmalardan rahatsızlık verecek şekilde oynanamaz durumda.Oyun çıktığından beri istisnasız hergün 2 saat en az sefer atan ben 1.28 güncellemesinden beri oyunu oynamıyorum profilimdeki seviyelerin uçması Fransa dlc'sinin sıfırlanması hiç keşfedilmemiş hale gelmesi ayrı bir komedi zaten
  • BayTOzAy B kullanıcısına yanıt
    Bunun 1.28 güncellemesi ile ilgisi olmayabilir.
    Yanlışlıkla silinen bir dosya benzer sıkıntılar yaratabilir.
    Fransa DLC sinin kaybolması da eski tarihli bir oyunun yüklenmesinden kaynaklanabilir.Benzer durum bir mod uyumsuzluğunda benim de başıma gelmişti.Aylar öncesine dönmüş olduğum için haritada gezdiğim yerler hala gezilmemiş görünüyordu.
  • BayTOzAy B kullanıcısına yanıt
    Rakip bir TIR oyunu lazım. Scs den bi cacık olmaz. Sağlam oyunu bozuyorlarya ne diyeyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Matrixx7 kullanıcısına yanıt
    Bende dfgt var. Gerekli ffb ayarlarını düzgün yapınca keyfi çıkıyor.

    Yani en az bir dfgt alın.



    Oyunun ses ayarlarını kurcalayan birde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çokrenkli kullanıcısına yanıt
    _M-U-E_ kullanıcısına yanıt
    İlk defa başıma böyle bir şey geliyor modlar için ayrı bir profilim mevcut promods haritalı orada bir ton mod ekleme çıkarma yaptım hiç böyle bir sorun oluşmadı sorun oluşan profil orjinal oyun diyebileceğim neredeyse oyun ilk çıktığından bu yana kullandığım basit 3-4 mod bulunduran profilimdi.
    Scs kendini iyice paraya kaptırtı hayır bu güncellemede oyunu gene sapıttıracak ne yaptılar ben onu anlamadım tandem bu sorunu oluşturmaz bence daha gerçekçi far ve ışık yansıması yapıyoruz diye oyunu gene sapıttırdılar.Ekran kartım amd yıllar önce scs ilk büyük güncellemesini çıkarttığı zamandı herhalde gene böyle oyunu sapıttırttığı zaman amd gaming evolved ile oyunu oynanabilir hale getirtmiştim o zamanlar oyun yeni olduğu için gaming evolved bile oyunu tanımıyordu şimdi oyun tanınabilir hale gelmiş gamig evolved bile tam istediğim randımanı vermiyor gaming evolved'in kendi ayar kısması bile kurtarmıyor.Helal olsun scs ben ki scs'nin her çıkarttığı ota oka destek olsun babında alan birisiyim sırf bu yüzden daf dlc'sini almadım oyunu oynayamıyorum ki nefret ettirtti 1.28 beni oyundan soğuttu




  • Euro Truck Simulator 2 (2012) [ANA KONU]

    bwler şu kırmızı ışıklar yeni mi geldi
  • BayTOzAy B kullanıcısına yanıt
    Acaba yanlış mı anlıyorum ProMods yüklü profilinizde sorun yok ama çok eski 3-4 mod bulunan başka bir profilinizde sorun yaşıyorsunuz...
    Doğru mudur?
  • çokrenkli kullanıcısına yanıt
    Yok ben tam izah edemedim.Sorun orjinal oyun diyebileceğim neredeyse oyunun ilk güncellemelerinden bu yana kullandığım 3-4 sabit mod bulunan profille alakalı bir sorun.Seviyelerim yarı yarıya düştü fransa haritası sıfırlandı kasma başladı v.s. Promods yüklü profilde onlarca kez mod ekleme çıkartma yaptım mod uyumsuzluğu v.b. sorunlar oluyordu fakat hiç böyle seviye düşüklüğü v.s. şeyler başıma gelmemişti en çok tırımda 2 milyon km hedefim vardı 1.500 bine yaklaşmıştım 700 küsurlara düştüm ona yanarım
  • Euro Truck Simulator 2 (2012) [ANA KONU]
  • ProMods 2.20 çıkmış.
    https://www.promods.net/
  • Arkadaşlar 1.28 sürümünde görüntü modu ve Scania RJL için aksesuar modu çalıştırabilen var mı? Sürekli önceki sürümlerden ve ya atölyeden aksesuar modu çalıştıramadım.
  • Euro Truck Simulator 2 (2012) [ANA KONU]
  • Euro Truck Simulator 2 (2012) [ANA KONU]
  • Bu da benden olsun.

    Euro Truck Simulator 2 (2012) [ANA KONU]
  • ----- ETS2 BANDİCAM İLE VİDEO KAYDI YAPAMAYANLAR BURAYI OKUYABİLİR -----

    Bildiğiniz gibi Bandicam OpenGL pencereleri kaydedemiyor. ETS2 Steam'den açılınca varsayılan olarak OpenGL üzerinden açılıyor. ETS2'yi normal şartlarda Kütüphane üzerinde "Euro Truck Simulator 2"ye sağ tıklayıp DirectX ile başlat deyince DirectX ile başlatabiliyoruz.

    Ama eğer TruckersMP ile yani multiplayer oynarken Bandicam üzerinden kayıt yapmak istiyorsanız, bunu TruckersMP üzerinden ayarlayamıyorsunuz, direk OpenGL ile açılıyor.

    Bunu düzeltmek için şunları yapabilirsiniz;

    1. Steam açın.
    2. Kütüphaneden ETS2'ye sağ tık yapıp "Özellikler" deyin.
    3. Genel sekmesinden "Başlatma seçeneklerini ayarla"yı seçin.
    4. Oraya bunu aynen yapıştırın. - rdevice dx9"
    5. Artık oyununuzu TruckersMP ile açtığınızda DirectX 9 ile açılacak ve Bandicam üzerinden kayıt yapabileceksiniz.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: goodorevil


    quote:

    Orijinalden alıntı: cadillaccts

    ben vazgeçmek için bahane arıyorum sen beni almaya itiyorsun üstat

    Hocam bende G27 var, normalde evet manuel sürmek çok zevkli ama ETS ve ATS gibi oyunlarda biraz sıkıntı oluyor. ETS bir yere kadar ama ATS'de 13 vitesli bir kamyona geçtiğiniz anda çarşı pazar karışıyor. Açıkçası manuel sürmekten zevk alamadığım bir yapım ETS ve ATS. Vitesi otomatik yapıp vites artırma ve azaltma komutlarını da uygun bir yerlere atadıktan sonra (Aslında kulakçık güzel oluyor ama ben kulakçıklara selektör ve silecek ya da retarder koymayı seviyorum) otomatik sürmek daha zevkli geldi bana. Ya şimdi vites kolu 6 kademeli ve üstünde bir mandal olmadığı için mesela ilk 6. vitesten 7. vitese geçmek için bi düğmeye basmak gerekiyor. Hele bir de benim gibi takıntılı biriyseniz (Düğmeye basıp sonra vites değişimine başlarsam mesela ekranda 6 yazıyor, düğmeye basıyorum sonra debriyaja basarken ekranda bi 12 olup sonra N yazıyor, daha sonra 7 yazıyor, uyuz ediyor. O yüzden debriyaja bas vitesi boşa çek düğmeye bas vitesi 7'ye at yapıyorum zor oluyor) sıkıntı yaşıyorsunuz. Hele hele 13 vitesten fazlası varsa 2 farklı mandal var, mesela 12'deyken vites büyüteceğim diye mandala basıyorum lap diye vitesi bir atıyorum 1. vitese geçiyor .
    Bir diğer yöntem ETS'de işe yarıyor ATS'de olmuyor pek 1-3-5-7-9-11 ve 2-4-6-8-10-12 şeklinde sıralamak. Böylece tek bir vites sırası her şeye yetiyor ama o zaman da direk 6 vitesli araba kullanıyormuş gibi oluyor. O yüzden bağlıyorum otomatiğe kafam rahat.

    Bir diger yontem ise direk 6 vitesli sanziman tercih etmek dusuk gucteki tirlar icin sikinti oluyor ama guclu bir kullaniyorsaniz direk 6 ileri bir sanziman takin. Ilk baslarda 12 vites zevkli geliyordu ama sonradan yorulunca 6 ya dondum ben de. Otomatik vitesi zaten klavye ile oynarken bile tercih etmiyordum




  • 
Sayfa: önceki 33893390339133923393
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.