Şimdi Ara

Euro Truck Simulator 2 (2012) [ANA KONU] (3121. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
73.073
Cevap
377
Favori
3.635.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 31193120312131223123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • X360 Controller, F310, F510, F710. Hangisini alırsan al, pişman olmazsın hocam.
  • Arkadaşlar merhaba benim bir sorum olucakti, ets 2 ve going east dlc sine sahibim suan scandinavia yok,promods icin iki dlc de şart mı yoksa ben bu haliyle kursam promods çalışır mı ? Birde scandinavia almayı düşünüyorum sizce ne Zaman indirime girer ? Ve ne kadar indirime girer yorumlarınız icin şimdiden teşekkür ederim iyi oyunlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AeroDynamic34 kullanıcısına yanıt
    Promods icin ikiside gerekli sanırım...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladım hocam teşekkürler. Daha önce xbox 360 gamepad'i bu kadar ilgimi çekmemişti çok hoşuma gitti cidden. Satıcıyada sordum kendi ithalatları olduğunu söyledi sanırım orjinallik konusunda da sıkıntı yaşamam. Daha fazla konuyu dağıtmayayım cevaplar için teşekkürler.

    @cagkan1905


    Buarada sırf meraktan air suspension modu yüklemiştim gecende. Aslında güzel yapmışlar fakat bi kere deneyim sildim tekrar

    Euro Truck Simulator 2 (2012) [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luc4sHood -- 29 Şubat 2016; 9:23:06 >
  • Merhaba arkadaşlar,

    Geçen haftalarda, G29 aldım. Sadece ETS2 oynamak için almıştım, çok kullanışlı bir set, tavsiye derim. Bir sorunum var;

    Direksiyonu; tam tur döndürmek istediğimde, bellir bir açıdan sonra oyundaki direksiyon çok hızlı bir şekilde dönüyor. Yani; sağa dönüşlerde saat 3 yönünden sonra, sola dönüşte de saat 9 yönünden sonra çok hızlıca turluyor. Bu sorunu bilen var mıdır?

    İyi forumlar dilerim...
  • focusstw kullanıcısına yanıt
    ats 2 formunda bir arkadaş ayarlarını anlatmıştı. Logitech in 900 derece modunu açıyorsun galiba logitech programından. o başlıkta iki üç sayfa geri gidince görebilirsin.
  • paseyX P kullanıcısına yanıt
    İlginize teşekkürler ama benim soruna denk bir sorun göremedim orada. Şu an ayar zaten 900 derecede. Hala sorun devam ediyor...
  • focusstw kullanıcısına yanıt
    bi arkadaş resimlerle ince ayarlarını anlatmıştı sanırım ama dediğiniz sorun tam olarak o olmayabilir.
  • focusstw kullanıcısına yanıt
    Hocam oyun içinde "direksiyon doğrusallığı" olayını sıfıra indireceksiniz. Ya da tam yapacaksınız, birinden biri

    İstediğiniz anda klavyede falan tam tur yapamadığınız için, buna benzer diğer kontrolcülerde de çabuk hamleler yapabilmek adına böyle bi özellik var. Direksiyon olunca kapamak gerekli tabi
  • Hocam server'lar bildiğiniz ölmüş şehiriçlerinde falan oyuncu yok bende bugün bakayım dedim ets2mp'nin eski tadı tuzu yok 1.300 km yol gittim eu2'de sadece 5-6 kişiye rastladım yollarda, gün boyu hep bu şekildeydi durum bir tek pazar günleri az birşey artış oluyor ama ats oyuncuları yarıdanda fazla böldü anlaşılan oyuncular artık ets2'den sıkılmış(bunlara bende dahilim)
    Euro Truck Simulator 2 (2012) [ANA KONU]
  • Ormanci kullanıcısına yanıt
    Bu dediğinizi bazı denemelerimde yapmıştım diye hatırlıyorum ama emin olmak için tekrar deneyeceğim. Sonucu, buraya yazarım. Teşekkürler...
  • Normal olarak oynayınca bile bazen sıkıcı olabiliyor. Ne zamandır yeni bir çekicide gelmedi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whippoorwill -- 29 Şubat 2016; 21:42:37 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Scs ats ile düşündüğünü yapamadı yeni oyuncu çekemedi,ets oyuncularını böldü,kuşkusuz niyetleri bu değildi ama bu iyi oldu şimdi biraz daha fazla çalışıp birşeyler yapmaları gerektiğini anlayacaklardır,oyuna ilgi aynı seviyelerde devam ediyor yeni bir güncelleme veya dlc ile 36000 civarı oyuncu oluyor etki azaldıkça oyuncular diğer oyunlara dağılıyorlar,oyunu sıcak tutmaları için yapacaklarının ne olduğunu bilirler zannediyorum,sıkılma konusuna gelirsek devamlı önünüze bir hedef koyarsanız oynamaya devam edersiniz amaçsız biraz oynayayım derseniz olmaz oynayamazsınız,wot işlerini yapıyorum 94 işi tamamladım 95. iş için birazdan hareket edeceğim hedefim 100 iş tamamlamak,sonra tonaja bir hedef,daha sonra wot işlerinde yaptığım km bir hedef koyarak devam edeceğim,3000 saat oyunu oynamak ayrı bir hedef.
    Serverlerin ve wot üzerinde ats ve ets istatiski bilgiler için resim ekliyorum,amacım birini kötülemek değil sadece merak edenlere bilgidir.

    Bu mesaja eklenen görseller:

    Euro Truck Simulator 2 (2012) [ANA KONU]
  • Ats çıkmış olsa da oyun hala güzel.Stres atmak için mükemmel.Bütün kurallara uyarak radyo eşliğinde uzun yola çıkmak oldukça keyifli.Promods haritası da oyuna ayrı bir hava kattı.Daha önce mod konusuna mesafeliydim ama deneyince çok hoşuma gitti ve devam ediyorum.
  • Forumumuzdaki MultiPlayer gruplarının bir linki var mı arakdaşlar?
  • ETS2 G29 direksiyon hızlı dönmesi sorunu çözüldü

    Başka bir arkadaşımız bu sorunu yaşayabilir. Klavye tuş konfigürasyonunda, sola ve sağa dönüş ikincil tuşları;

    Sola dönüş: Joy slp
    Sağa dönüş: Joy sgp

    olarak görünmekteydi. Bu ikincil tuşları kaldırdım ve şu direksiyon sorunsuz dönmekte. Daha önceden F710 kullanmıştım. Bu tuşlar ondan mı kaldı yoksa G29 mu atadı bilmiyorum. Bu tarz bir sorun yaşayan arkadaşımız olursa, buna dikkat etsin. Yardımcı olan arkadaşlarıma teşekkür ederim.

    İyi forumlar...
  • Multiye girmeyi becerdik, şimdi de kar yok. Bunu nasıl çözeriz?
  • arkadaşlar yakın zamanda oyunun en uygun olduğu fiyat nedir. ya da indirime girme ihtimali nedir.
  • ABABA2307 kullanıcısına yanıt
    Çok uzun süredir mp oynamıyorum ama twitch üzerinden canlı yayından baktığımda kar göremedim,çalışırmı bilmem kış modunu indirin,mp kurulu olduğu dizinde Euro Truck Simulator 2 Multiplayer\data\mods dizinin içine modu atın oyuna girişte onaylamanızı isterse onaylayıp giriş yapın muhtemelen çalışacaktır,enazından siz öyle görürsünüz.İndirmek için Link Umarım işinize yarar.
  • paseyX P kullanıcısına yanıt
    Steam indirime yazin girer buyuk ihtimalle artik.Ama ucuza forumun 2.el bolumunde veya g2a,kinguin gibi sitelerde bulabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 31193120312131223123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.