Şimdi Ara

Euro Truck Simulator 2 (2012) [ANA KONU] (1064. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
73.086
Cevap
377
Favori
3.636.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10621063106410651066
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim, 2 mesajdan alıntı yapmayı daha çözemedim alıntı yapamıyorum onun için
    Hepsiburada'dan sipariş verdim, hızlı gönderim ile gelecekmiş yarın veya en geç pazartesi elimde olur sanırım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MarjinaL_Kedi

    şu serial bi halledemedim gitti hallededeniz varmı para verip almak istemiyorum cünkü az oynuyorum

    Hocam eğer maddi durumunuz varsa oyun parasını hakeden bir oyun azda oynasanız zaten hemen biten bir oyun değil sonu yok desek yeri sıkılınca duru kenarda canınız çekince yine oynarsınız ayrıca türkçe olmasıda cabası destek için en azından almanızı tavsiye ederim. Seriale bir çözüm yok çünkü.
  • arkadaşlar nvidia geforce 6150se nforce 430 ile oyunu kasmadan oynamanın bir yolu var mı?

    Euro Truck Simulator 2 (2012) [ANA KONU]
  • Arkadaşlar güncellemeyi yükledikten sonra 1-2 saat oyunu sorunsuz oynadım.Fakat daha sonra oyunu açtığımda yamalar çalışmıyordu ve aracı geri vitese taktığımda frene basmama rağmen hatta el frenini çekmeme rağmen durmuyordu.Daha önceki sürüme bir daha dönüp tekrar güncelledim fakat sorun hala devam ediyor.Bütün yamaları silmeme rağmen aracı geri vitese taktığımda durmuyor.Nedeni ne olabilir? Şimdiden teşekkürler.
  • dönebilecek var mı?

    Euro Truck Simulator 2 (2012) [ANA KONU]

    Euro Truck Simulator 2 (2012) [ANA KONU]




  • tır çok güzel

    Euro Truck Simulator 2 (2012) [ANA KONU]
  • Arkadaşlar 1.3.1 yükledim ama orjinal satın almış olduğum key kabul etmiyor daha önce aylarca 1.2.5 te kullandım aynı key . sizlerin başına geldimi .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ridvan1903

    Arkadaşlar 1.3.1 yükledim ama orjinal satın almış olduğum key kabul etmiyor daha önce aylarca 1.2.5 te kullandım aynı key . sizlerin başına geldimi .

    Hocam kutulumu aldınız yoksa key olarakmı satın aldınız ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilhan032

    arkadaşlar nvidia geforce 6150se nforce 430 ile oyunu kasmadan oynamanın bir yolu var mı?

    Euro Truck Simulator 2 (2012) [ANA KONU]

    Büyük ihtimalle denemişsindir ama görüntü kalitesini düşürebilirsin veya yama varsa ondan da olabilir.




  • 2 işçi aldım hadi hayırlısı biri kadın acaba kaza yapar mı şüphelenmeye başladım şimdi
  • O kadar oynayıp vakit geçirdiğiniz oyuna, üstelik Türkçe dil desteği veriliyor, halen korsan kullanan mi ararsın serial isteyen mi ararsın. 30 lira verin orjinal alın kimsenin hakkını yemeden rahatça oynayın. Büyük bir meblağ da değil. Umarim korsan kullananlar oynayamaz da akillari başınagelir ..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fenah2007

    @ ToMa46

    Deme be hocam kötü olmuş bende aöf işletme mezunuyum Allah'tan bitti. Sizlere sıkıntı olmuş ama Allah kolaylık versin.

    @ HerhangiBiriyim

    Düşüncelerimi doğru bulmanız beni mutlu ettim hocam.

    Video içinde teşekkürler en kısa zamanda izlicem. İlaç gibi gelicek böle bir film.


    ***********************************************************************************************

    Birde şöför kardeşlerim bir video serisine başlıcam hazır patch te geldi modlar uyumlu. Video ların diğerlerinden farkı nostalji içericek olması. 70 ler 80 ler ve 90 ların yabancı ve türkçe hitlerini toparlıyorum. Önce yabancıları kullanıcam daha sonrada türkçe parçalar. Yabancılardan 71 hit parça belirledim bazen uzun yol bazen kısa yol olucak uzun yol videoları 20 şer dakikalık partlar halinde yuklucem. Her videoda ayrı parçalar olucak. Umarım beğenirsiniz. Birde 71 şarkının içine 54 yılından orjinal bir parça ekledim bakalım tanıyan olucakmı. Allah nasip ederse bugun başlıcam.

    Herkese iyi oyunlar ...



    Umarım film hoşuna gider. Gerçi, çocuk ve genç iken daha çok eğlenceli bulduğumuz için oyun oynuyoruz ama, ben şu an daha çok zaman geçsin diye oynuyorum. Yani şu sıralar sıkıldığım için uğraşıyorum.

    Aklıma hayal meyal bu alanda ilk çıkan oyun olan Hard Truck geliyor. Tabii ki, epey yıl öncesinin oyunu olarak grafik, seçenek bakımından asla bugünkü oyunlara yaklaşamaz ama, eğer yanlış hatırlamıyorsam, Hard Truck'da, yükünüzü başka tırlardan önce yerine yetiştirmek için bir yarış var gibi idi. Sanki öylesi daha hoş olur gibi geliyor bana. Yoksa mesela bir haftadır oynadığım Euro Truck 2 sıkıcı olmaya başladı, çünkü amaçsızca yük taşıyıp duruyorsunuz.

    Ne için sürekli yük taşıyoruz sorusunu sorunca, verecek pek anlamlı bir cevap bulamıyorum bir süre sonra. Mesela son çıkan NFS Most Wanted da bu açıdan eleştiriliyor. Ne için yarışıyorum sorusuna verebileceğiniz pek anlamlı bir cevap olmadığı için, o görkemli grafiklere ve harika müziklere karşın, çekici olamıyor.

    İnsan böyle düşününce anlıyor bir amaç için bir şeyler yapmanın önemini. Hatta, "yaşam" dediğimiz süreci de bir amaca bağlamak için, bir anlamlar zinciri oluşturabilmek için bayağı bir çaba gösterdiğimiz oluyor. Ve böyle söyleyince de aklıma, David Lynch ve Mulholland Drive filmi geliyor. Anlamın her bir insanın kendi dünyasına özgü bir şey olduğunu, ama bunun dışında genel geçer bir anlamdan söz edilemeyeceğini vurgulamıştı kendisi. Epey felsefe ile uğraşmış biri olarak ben de öyle düşünüyordum ve bunu da bir yerde yazmıştım zaten.

    Sonuçta, peşinden sizi koşturacak bir amaç olmayınca, bir oyun bile sıkıcı olmaya başlayabiliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HerhangiBiriyim -- 9 Şubat 2013; 2:00:29 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilhan032

    1.215 km'lik iş aldım

    Euro Truck Simulator 2 (2012) [ANA KONU]

    hocam o 1,900 2,000 km lere kadar cıkıcak




  • Arkadaşlar yukarda okudum yazılanlara gore multıplayer cıkacakmıs acaba kesın mı??
  • 1.3 versiyonunu yeni deneme sansim oldu. Retarder cok guzel olmus ozellikle sesi. Virajli yokuslardan inerken 1-2 tik atiyorum bakiyorum keyfime. Ya da hizli gidiyorsam ileride viraji gorunce yine 1 tik sesi dinleyerek viraji donuyorum. Otobuslerde retarder oldugunu biliyordum ama bu sesin ondan geldigini bilmiyordum.Insallah her yamada boyle guzel ozellikler eklerler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Retarder kolu hareket ediyor mu? Yoksa etki olarak mi var?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onceki mesajlarin birinde scania da hareket ettigini soylemisti biri. Ben renault premium kullaniyorum ugrastiysam da goremedim bir hareket.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genç arkadaşlar, lütfen kızmayın ama bence oyun ile ilgili bir gerçeği açıkça söylemek gerekiyor. Evet, OYUN BİR TIR SİMÜLASYONU OLARAK ÇOK GÜZEL DÜŞÜNÜLMÜŞ, GRAFİKLER ÇOK GÜZEL, ÜZERİNDE İNCELİKLE DÜŞÜNÜLMÜŞ ÇOK ŞEY VAR... AMA OYUN ÇOK AMA ÇOK SIKICI.

    Bunu sadece ben değil, aslında sizler de dolaylı olarak söylüyorsunuz ama, açıkça söyleyen yok. "800 kilometrelik yol git git bitmiyor" gibisinden şeyler yazan epey kişi gördüm. Düşünün, bu bir tır ve taşımacılık simülasyonu ve doğal olarak 90 kilometreden fazla hız aramak doğru değil. Doğru olmadığı gibi son derece yanlış da. Çünkü bu bir yarış oyunu değil. Ama çoğu kişi 120 km filan arayışında. Hatta ben bile baktım ki yollar git git bitmiyor, 120 kilometre hız arayışında olanları anlamaya başladım.

    İyi de şunu düşünün: Bu tır ve taşımacılık simülasyonu olduğuna göre, tam da o yollarda maksimum 90 kilometre hızla sürüş yapmanız için tasarlanıyor demektir. Bir an önce yollar bitsin diye can atıyorsanız, bu oyun aslında çok sıkıcı demektir.

    Dediğim gibi, yapanlara saygım var, çünkü çok emek vermiş ve iyi iş çıkarmışlar. Haklarını yememek lazım. Ama galiba kabul etmek gerekir ki tır simülasyonları doğası gereği sıkıcı. Çünkü aslında hep ama hep aynı şeyi yapıp duruyorsunuz. İşte, değişen yollar da bir yere kadar hoş geliyor ama bir yerden sonra onlar da sıkmaya başlıyor. Oyun meraklısı bir arkadaşıma da söylediğimde o da oynadı ve ilk oynayışında "çok tatlı" dedi, ertesi gün ise, "çok sıkıcı ya ben bıraktım" dedi.

    Bunu da açıkça söylemek gerekir. Almayı düşünenlerin bunu bilmeye hakkı var bence.


    EDIT: Bir şey daha ilave edeyim. Son bir defa daha kendimi zorlayarak az önce biraz uğraşayım dedim. Yok arkadaş, iki yüz kilometrelik yol bile bitmiyor. Oysa eğlenceli bir film izlerken, ya da eğlenceli bir oyun oynarken zamanın nasıl geçtiğini bile anlamazsınız. Hatta "zaman nasıl geçti, anlamadım bile" dersiniz. Ama bu oyun da bir noktadan sonra resmen işkenceye dönüşüyor. Ancak kendinizi zorlayarak uğraşabiliyorsunuz. Yani tamam, grafikler, yollar, yağmur filan güzel de, işte bir oyun da sırf bunun için oynanmıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HerhangiBiriyim -- 9 Şubat 2013; 5:47:38 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ridvan1903

    Arkadaşlar 1.3.1 yükledim ama orjinal satın almış olduğum key kabul etmiyor daha önce aylarca 1.2.5 te kullandım aynı key . sizlerin başına geldimi .


    Bende sorun çıkmadı satın aldığınız yer ile görüşün hocam.

    quote:

    Orijinalden alıntı: radicaldeyyus

    Retarder kolu hareket ediyor mu? Yoksa etki olarak mi var?


    Bütün araçlarda hareketli değil MB de görmedim ben Volvo premıum. scania hareketliydi diğer araçları denemedim.

    @ HerhangiBiriyim

    Haklı olabilirsiniz hocam, söyle düşünmek gerekli zaten bu oyunu oynayan kişiler bu tarz seviyorlar devamlı araçlarla yol yapmak. he derseniz sende sıkılmadın mı evet dediğinize üzülerek katılıyorum. Oyuna GTA tarzı bir yaşam katmak gerekiyor ki özgürlük olmalı ki daha çekici olsun. Buna çözüm olarak ben kendime daha kısa ve git gel yol seçmeye çalışıyorum. ve Dreksiyon seti ile denemenizi tavsiye ediyorum.




  • metal_my666

    Hocam şuna dikkat ettim ben kurdum yeni güncellemeyi ancak belgelerim içindeki ets klasöründe eskiden profil olan klasör yerine profile ve profile (1.3.0) bak diye bir klasör mevcut nedena acaba birde şimdi 1.3.1 i kurdum bi klasör daha oluştu.

    Son olarak hocam euro yerine başka para birimleri geldiği söyleniyor ona nerden bakıyoruz acaba??



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BöcekBaşı -- 9 Şubat 2013; 8:13:43 >
  • 
Sayfa: önceki 10621063106410651066
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.