Şimdi Ara

Euro Civic Kulübü (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.297
Cevap
37
Favori
441.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar selamlar;
    ben aslında 1,4 tipo kullanıcısıyım. arabamı değiştirmek istiyorum. Bu arabalara gözüm takıldı. nasıl arabalardır. masraf çıkarırmı. parçalarını bulmak kolaymıdır. bana tavsiye edermisiniz? kronik bi sorunu varmı?
  • sevgili makamcı sw değerli bilgilerin için teşekkür ederim. söylediklerini ustaya uygulatacağım. benim ustam aracın kontrolunu ise şöyle yapmıştı: radyatördeki fazla suyun aktığı küçük depoya giden hortumu çıkartıp oradan hava geldiğini tesbit edmişti.
  • Sevgili Sarpsa Sana birşeyi söylemeyi unuttum, Radyator kapağının 1.1 bar lık kapak kullanmalısın orjınallerin su basıncını bu kapaktaki basınç termiği ayarlar.... Sana anlattığım işlemde kapağını gevşetip tekrar sıktırman olacak ..... 2. notumda çelik conta kullanılan araçlar conta yanmasına çok nadiren rastlanır

     Euro Civic Kulübü


     Euro Civic Kulübü



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makamcı SW -- 22 Ocak 2009; 22:47:47 >




  • hadi millet nerelerdesiniz yav
  • Arkadaşlar herkese merhaba. İstanbul Buluşmasını gördükten sonra Ankara buluşması düzenleyelim diyerekten bir işe giriştik. Katılmak isteyen arkadaşlara duyrulur.

    http://forum.donanimhaber.com/m_29459192/tm.htm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal -- 1 Şubat 2009; 0:37:46 >
  • Arkadaşlar bende artık Honda euro civic kullanıcısıyım Herkese hayırlı ve Kzazasız sürüşler arabam 98 1.6 İES düz 11.000tl aldım 170.000 benzinli nasıl fiyatı iyimi herkese selamlar
  • Arkadaşlar arbayı çalıştırdığımda arabadan benzin kokusu geliyo sonra kayboluyor bu nedendir cevaplarınızı bekliyorum
  • Sevgili Eurocu Arkadaşlar;
    Son 4 Gün

    1.EuroCivic Ankara Buluşması ;

    Aktivite : Pazar Kahvaltısı
    Tarih :15 Şubat 2009 Pazar
    Yer : İstanbul Yolu - Demet/Çiftlik Kavşağı İlerisi -Macit Petrol (Petrol Ofisi) içindeki Çardak Pide Restorant.
    (İst.Yönüne, kavşaktan sonra sağdaki 1. değil 2. petrol ofisi istasyonu)
    Saat : 12:00


    Buluşma için bir de kroki yayınlıyorum.Yeri bilmeyenlere duyurulur.
     Euro Civic Kulübü


    Bir diğer tarif ise ist.yönünde Carefour a gelmeden 3-4 km önce.Veya 1.değil dediğimiz petrolün hemen yanında Honda-Efe Plaza var, ist. yönünde ondan sonraki petrol ofisi içierisinde. Petrole girer gibi girilecek, içerisinde düz devam edilip , istasyonun içerisinde mevcut yıkamacıdan sağa devam edildiginde arkadaki otoparka girilebilir.Zaten bizler buluşma saatinde orada olacağız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyhunyazar -- 12 Şubat 2009; 10:30:47 >




  • selam. ben de bir 97 eurocivic 1.4 i kullanıcısıyım. aracımı 5 ay önce aldım ve birkaç sorun dışında memnunum. 1. süspansiyon sert ve gürültülü olması. 2. farların aydınlatma sorunu. 3. kaplaması kavlayan yan cam çıtaları. 4. bir de 3. stop lambası. ben bulunduğum şehirdeki eurocivicleri indelediğimde benim aracım dahil yaklaşık %80' inin 3. stop lambası sökülmüş. muhtemelen kırılmıştır. bana bu konularla ilgili yazarsanız sevinirim...
  • toplantıya gel orada hepsini konuşursunuz
  • sevgili cacucass; malesef ben işlerimin yoğunluğu nedeni ile gelemiyorum. foruma yazarsan buradan da görüşebiliriz
  • afedersin düzeltiyorum caucass
  • Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım 98 model euro cıvıc kullanıyorum
  • Arabadan çok memnunum ancak arka lastikler çukura düşünce çok sert bir düşüş yapıyo bu konu hakkında bilgisi olan bir arkadaş varsa mesajını bekliyorum teşekkür ederim
  • yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz.

    dostlar 3. stop lambası sıcaktan kuruyor ve çıtır çıtır dökülüyor hiçbirerde yok yenisi malesef sökmek zorunda kalıyoruz. cam çıtaları üzerindeki kadife gibi bir kaplama var ve zamanla dökülüyor reklamcıların kullnadığı plastik folyo var onla kaplayabilirsiniz. araç çok alçak olduğu için süspansiyon biraz sert yumuşak olsa sürekli altı sürter.
  • merhaba arkadaslar
    cebimde 10.000 lıra var araba ılanlarına bakarken 96 euro civic gozume takıldı.fıyat,ozellık,goruntu, ıc dızayn olarak cok hosuma gıttı.bu arabanın artı ve eksı yonlerı nelerdır acaba?bırde baktıgım ılanlarda lpg olayına pek rastlamadım.bunun sebebı nedır lpg takılmıyomu bu araca?bana bu arabayı tavsıye edermısınız?alıram ılk arabam olacak.şimdiden teşekkürler...
  • begendınse euro civic guzel arabadır benımkıde 96 euro civic ben cok memnunum lpg y genelde tercıh etmıyoırlar yakıt tuketımı sehır ıcı 250 kurus ve ben sahsen dusunmedım hıc lpg cunkı yaptıgın harcama ıle lpg nın tapı olması bayagı bır zaman ve satısta cok etkısı yok artı performans dusecegı dusunuldugunden genelde yaptırmıyorlar
  • Bir iki sorum var, cevaplayan çıkarsa sevinirim.

    1. Arka orta stopla herkesin olduğu gibi benim de başım belada. Güneş iyice kurutmuş, yalap şap tutturuyorum; ama pek dayanmaz. Açıkçası yüklü para verip almak da işime gelmiyor. Muayenede sorun olur mu?

    2. Araç göstergelerindeki ışıkların bazıları yanmıyor. Ben dert etmiyorum; ama acaba muayenede dert ederler mi?

    3. Direksiyon kutumda sorun var. Hareket halinde "değilken" sola kırınca ses yapıyor. Ustalara gösterdim, yaptırmaya değmez, bu şekilde araban çürüyene kadar kullanırsın dediler. Hakikaten öyle, yıllardır sorun yaşamıyorum; ama acaba muayenede sorun olur mu?

    4. İki hafta içinde lpg taktıracağım; ama bir türlü yedek lastik yerine mi, tank mı sorununu aşamadım. Bagaj kullanıyorum; ama bir şekilde yolda kalırsam ne yapabilirim? Önerisi olan var mı?

    5. Sol ön kapının pencere çıtalarından bir yerden hava giriyor. Kapıda bir sorun varmış. Kapı lastiklerinin içine bir dolgu yapılıyormuş ve sorun kayboluyormuş. Yaptırıp yaptırmamakta kararsız kaldım. Ne dersiniz?

    6. Geçenlerde köprü gişelerinde aceleden eve gideyim derken bir megana vurdum. Bende yalnızca küçük bir çizik var, o da pasta cilayla kapanır gibi. Megan dağıldı. Cant mant gitti. Ben bizim arabaların tamponlarını çok güvensiz buluyordum, fikrim değişti.

    7. Arabadan çok memnunum. 152.000 km'de; ama sıfır araba gibi kullanıyorum. Aslında biraz da hor kullanıyorum, daha doğrusu bakım konusunda pek iyi sayılmam; ama arabanın sesi bile değişmiyor. Tabi, arabayı agressif de kullanmıyorum. Belki de o yüzden arabada tık yok.

    Cevaplayan olursa sevinirim.




  • Site reklamı yapan üyelere işlem uygulamaya başlıyoruz...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Gönül isterki araçlarımız daha küçük yaşlarda olsaydı.. Bazı arkadaşlarımız kullandığımız araçlarla ilgili sorular sormuşlar.. Buna istinaden bir kaç şey söylemek istiyorum.. Honda Euro Civic araçlar çok narin araçlardır. Yanlış anlaşılmasın hemen dağılır demiyorum. Benim aracımla aramda duygusal bir bağ var. Sattığımda da çok üzüleceğimi biliyorum.. 2009 yılındayız ama üretilen araçlar bizim araçlarımız kadar donanımlı değil.. Klima+airbag+abs elektrikli aynalar... Euro civic almak isteyen arkadaşlarıma Euro Civic markasına sonuna kadar itimat edin. Ama bu demek değil ki ilk gördüğünüz aracı satın alın. Yine ustanıza bildik bir yerlere ya da Honda servisine götürün gösterin..

    Kafanızda Euro Civic ile ilgili hiç bir soru kalmasın !!! Bas marşa çık yola..
    Herkese sevgiler saygılar..


    Bu arada benim aracın havalandırmayı açtığımda torpidonun arkasından fırfır diye ses geliyor.. Polen filtresini değiştirirsem bu sorun ortadan kalkar mı arkadaşlar ??




  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.