Şimdi Ara

Euro 9 tl oldu denilince süper bir cevap verdi: 'kullanmayın euro, mecbur musunuz?' (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
1
Favori
16.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
318 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Mantıklı, niye euro kullanıyorsunuz ki? Gana Cedisi var miss gibi gül kokulu. Sonra Angola Kwanzası var kutsal. Bunları tadın biraz da. Ufkunuzu genişletin canım...

  • Almancıları atcan buraya Almanya'ya geçiş izni vermeyeceksin
    Edit: Yalnız bizim amcaya acıdım adama PKK'lı falan deyip kaçtı kadın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YolculukZamanı -- 24 Eylül 2020; 19:36:19 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yakup13

    asgari ücret 2400 falan diyr , kadın yine olsun diyo


    olsun ne lan 300€ bile değil.


    :AS:DA:SDAS:dA:Sd:AçsdA:SçdA:Ö

    1000 euro ile tatil tatlı tabi bizim bi abi var hollandadan yunanistana tatile gitti 2 hafta önce döndü :D hayat ne güzel ya gurbetçilere

  • Bu avrupa ülkeleride okuyan insanlara zar zor ya vize verir ya vermez ama akplilere ve terör sevicilere direkt vatandaşlık verir. Şöyle aşağılık insanlar hayatın keyfini sürüyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 24 Eylül 2020; 20:17:35 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kur farkı falan olmasa görürüm onların ben götünü.

  • Cidden alman olsam. Türklerden eğitimsiz olan hepsini yollarım yaşlıları yollarım. Sadece genç ve Almanya da eğitim alanları tutarım. Halis muhlis türküm ama mantıklı olan bu. Bizim de aynını yapmamız lazım suriyeli vs

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Euro nun Dolar ın bişey olduğu yok, genel kur parite kıyaslamasında sabitler yanş çok değişik yok. TL düşüyor yani. Dolar artıyor efendim işte çünkü bizi engellemeye çalışıyorlar akdenizde şöyle suriyede böyle bir türk dünyaya bedel falan filan hikayeleri anlatıyorlar bu algıyla.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: 3qzotix

    Almanya'nın aptallığı. Toplamış bütün cahil yobazları şimdi başlarına bela oluyor. Ben Almanya yerinde olsam ne kadar bu kafada olan varsa hepsini sınır dışı ederim. İş gücü mü lazım? Türkiye'de eğitimli, kültürlü milyonlarca insan var oraya gitmek isteyen. Oturum ve çalışma izni verdin mi tamamdır.



    Alıntıları Göster
    Almanya şimdi de fetöcülere üs görevi yapıyor. fetöcülrin Kanada ve ABD'den bir diğer üssü Almanya oldu. tek yaptıkları şey Almanya'ya uçakla gidip gümrükte: "can güvenliğim yok beni alın" diye sığınma talebi yapmak. sığınma talebi detayına fetöcü olduklarını belli eden şeyleri yazıyolar ve politik nedenlerden dolayı sığınma talepleri onaylanıyor.

    fetö dünya genelinde okulları kapatan ülkelerdeki adamlarını bu şekilde Almanya'ya topladı. düne kadar Almanya'da yaşam hakkına sahip olmayan sürüyle fetöcü artık Almanya'da yaşam hakkı elde ettiler.

    nymiş efendim, insan hakları gereği bu yapılmak zorundaymış. neymiş efendim, adamı yaka paça sınır dışı edemezlermişmiş. insan hakları falan bahane. olay tamamen politik. bugün Suriyeli'lerin botlarını bıçakla söndürüp onları denizin ortaısnda boğulmaya terk eden Yunanlılar, bir fetöcü gelince hemen kabul ediyolar. Almanya da aynı, Suriyeli gelse gözünün yaşına bakmazlar ama fetöcü gelince hemen: "insan hakları gereği reddedemeyiz" oluyo.

    yani tarikatlerin gücü ülke sınırlarının bile dışına taşıyo. batı ülkeleri orta doğuyu karıştırabilmek için ekseriyetle yerel tarikatlere destek sağlamışlardır, geçmişte Fransa tarafından yardım ve yataklık yapılan Humeyni örneği var (Humeyni İran'ın bin yıllık bayrağını indirdi, ülkeyi çok uzun bir iç savaşa sürükledi) aynı şekilde şu anda batı ülkeleri fetöcüleri de destekleyip yataklık yapıyolar.

    şeriatçı çomarları ülkelerine depolayan batı ülkeleri bundan çok çekecek çoook. "mültecileri reddetmek faşistliktir" mantığıyla nerde bi şeriatçı-mal-moron varsa ülkelerine depoladılar, şimdi bu şeriatçılar ezan için ve çok eşlilik için savaş vermeye başladılar oralarda. ama bu sadece başlangıç. batı ülkeleri bu çomarları kapı dışarı etmedikçe yok olmaya mahkumlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben 50 liralık euro alıyorum zaten sıkıntı yok

  • Birşey yazıcam ban yerim diye yazamıyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Size ekmek veren,su veren,nefes aldıran Almanya'nın 7 sülalesini .....
    Ulan karşımda görsem de ana,avrat,din,kitap,peygamber sövsem yine geçmez sinirim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Celonfix kullanıcısına yanıt

    güzell noktaya değinmişsin helal olsun.ama onlara yanar döner adam lazım.sen orya gitsen de vatanın için doğru peşinde olursun satmazsın.napsın adam seni.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: The Abyss

    Yorumlara bakican IQ seviyesi forumun ne durumda oldugu belli.


    Almancilari istemiyoruz, cift vatandas olmasinlar, TR tatile gelmesinler vs.


    Kiskancligin ve fesatligin bu kadari.


    Ben alman vatandasiyim ve almanyada dogdum büyüdüm. Cift vatandasligin kalkmasin ben sizden cok istiyorum emin olun :) Ayrica sizin gibi TR den almanyaya göc edenlere alman vatandasligi hicbir sebeple verilmesini de istemiyorum :) Anlicaginiz size bu konuda tam destek veriyorum.


    Oy kullanamasinlar ve siz bizlerin gelmesini istemediginz gibi benden sizleri istemiyorum. Anlasabildik mi :) nasil oldu?

    Türkiye'de yaşayan insanlar sizi eleştirirken kıskançlık fesatlık içinde değil ki.. Sen daha olayı algılayamamışsın kalkmış bi de iq falan kasıyorsun  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şaka gibi insanlar, karşısındaki seviyesini bozmayınca nasıl çirkefliğe bağlıyolar hemen
    Pkk lıya benziyosun diyo adamın yüzüne.. vercek cevap kalmayınca standart bi akp li rolüne büründü karı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kadar boş konuşmuş ki şişe değil ağzını toplayacaktım


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ama iyi gülüyorlardır euro arttıkça gurbetçilerin gözleri parladığına eminim vatan matan sevgisi ayak hepsi özlem numarası çeksede zengin olarak türkiyeye döneceklerinin farkındalar, karı koca almanyada çalışan bir çift 1 yılda neler alır neler türkiyeden güzel milyoner olurlar birkaç yıla 




    ben ne solcu ne sağcıyım, zaten hükümet değişsede gelecek olan partide milletin parasını kendi yandaşına yedirecek bu ülke düzelmez.


    Neyse bizde ps5 , vergi cart curt konuşalım içimizde ki gazı salalım sinirlenerek




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıyamet Senfonisi -- 25 Eylül 2020; 1:5:10 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.