Şimdi Ara

ETS 2 Türkiye Anadolu Haritası DLC’sinden ilk video yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
32
Cevap
2
Favori
3.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
27 oy şu anda #2
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ETS 2 Türkiye Anadolu Haritası DLC’sinden ilk video yayınlandı
    Türkiye’de en çok sevilen simülasyon oyunlarından Euro Truck Simulator 2 (ETS 2) için merakla beklenen haber geldi. Oyuna Türkiye Anadolu DLC'si (resmi ismi açıklanmadı) ile Türkiye’nin diğer şehirleri ekleniyor.

IGN First etkinliği kapsamında Türkiye haritasının yeni bölümünden kısa bir video paylaşıldı. Videoda 1915 Çanakkale Köprüsü’nü ve Çanakkale’nin Lapseki ilçesinin bir bölümü görüyoruz. 

ETS 2 Türkiye Anadolu Haritası DLC’sinden ilk video yayınlandı
    Daha önce 2019'da çıkış yapan Road to the Black Sea DLC’si ile Türkiye’nin Avrupa kıtasında yer alan İstanbul, Edirne ve Tekirdağ şehirleri oyuna eklenmişti. Şimdi ilk defa Asya'dan bir sahne paylaşıldı. Oyunun geliştiricisi SCS Software tarafından henüz resmi bir duyuru yapılmadı. Bu nedenle yeni harita DLC’sinde Türkiye’den hangi şehirlerin yer alacağını bilmiyoruz.

ETS 2 Türkiye DLC'sinin 2028'de çıkması bekleniyor

Türkiye Anadolu DLC’si olarak adlandırılması beklenen yeni harita paketinin 2028 yılında çıkış yapması bekleniyor. Her sene yeni bir harita DLC’si yayımlayan SCS, 2026’da İzlanda, 2027’de ise İrlanda DLC’si yayımlayacak.

Türkiye'deki otogarlardan yolcu taşımacılığı yapılacak

ETS 2’nin Türkiye haritasında tır sürüşünün yanı sıra otobüsler ile şehirler arası yolcu taşımacılığı yapılabilecek. Türkiye’deki otogarlar oyuna eklenecek. Oyuna otobüs sürme özelliği kazandıran ETS 2 Coaches DLC’si ile birlikte yeni Türkiye harita güncellemesi, oyunun bugüne kadarki en büyük güncellemelerinden biri olacak. Daha fazla detay için SCS’nin resmi duyurusunu beklememiz gerekiyor.

Ayrıca Bkz.Steam'de "Hafta Ortası Fırsatları" başladı: Yüzde 90'a varan indirim

ETS 2 yüzde 75 oranında indirimde

Steam'de 13 Nisan'a kadar devam eden indirim kapsamında ETS 2'nin fiyatı yüzde 75 indirimle 10,09 dolardan 2,52 dolara düştü. İstanbul, Edirne ve Tekidağ'ın yer aldığı Road to the Black Sea DLC'si yüzde 50 indirimle 9,08 dolardan 4,54 dolara indi. 

• Hayaldi gerçek oldu. Pek oynamasam da manyağı çok.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu oyunda tırlar motor gücü ve hızı dışında tırlar birbirinden ayrılıyor mu? Mesela her tırda yol tutuşu savrulması, viraj alması gibi faktörler farklı farklı mı? Bana pek o hissi vermiyor. Tır değiştirince sadece skin olarak değişiyor gibi sanki. Ama tork ve motor gücü hariç. Mesela araba yarışlarında her araç farklıdır.

• Yapımcıları geçtiğimiz aylarda hem ATS hem de ETS 2'de yer alan Dünya'yı ABD ve Avrupa dışına çıkaracaklarını söylemişlerdi.Türkiye DLC'si bu konuda atılacak ilk adım olabilir.Adamların niyeti anladığım kadarıyla tüm Dünya'yı yavaş yavaş oyunlarına aktarmak olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Long Nightt -- 9 Nisan 2026; 2:56:11 >

• 15 yıllık oyun tekel oyun olduğu için ne çıkarsa 3-5 dolara satıyor ve bunu savunan deli kitle var. Kalite desen 15 yılda elle tutulur da olsa grafik iyileştirmesi, mekanik anlamda halen çıktığı fizikten pek üstüne koymamış kütük gibi fizikler.
    Oyun sattığı için de yeni oyun çıkması zaten saçma olur Max seviyede oyuncularda sogusleme derdindeler bunun savunulacak yani da yoktur. 1100 oyun saatim var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ayıp be, ben de yayınlandı sandım, 2028 nedir? Şu ülkenin kamyon, tır aşkı hangi Avrupa ülkesinde var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CyberSage -- 9 Nisan 2026; 9:58:33 >
  • Otobüs DLC,si şimdi anlaşıldı. Türkiye haritası olmazsa otobüs ne işe yarar... Sonuç ve genelleme olarak, oyunda hala optimizasyon sorunu var mevsimler yok. 10 senedir oynuyorum hala bu sorunlar var.cozulecek gibi görünmüyorsa. Oyunun en cancanli döneminde yapamdilar bunları.en cancanli diyorum çünkü o zamanlar Deli gibi oynayan kişilerin yaşı 20 25 di. Emin olun şimdi o yaşlar 40 45 oldu. Yeni gelen nesil pek uğraşıp sevmez. Hadi sevdi kimse zamanını harcamaz artık.

Ruslar ve bizimkiler oynuyor hocam geçen rus biri viraja öyle bi girdiki 2 tırı haşat ettiETS 2 Türkiye Anadolu Haritası DLC’sinden ilk video yayınlandı ETS 2 Türkiye Anadolu Haritası DLC’sinden ilk video yayınlandı 

Referans Paylaşım Konuları:
    https://forum.donanimhaber.com/referans-paylasim-konulari--160239311
  • 15 yıl olmuş çıkalı. Hala dlc satarak para kazanıyor adamlar . Grafik desen artık kabul edilebilir sınırın altında. Bu kadar kazanan bir oyun yeni bir oyunla çok daha güzel işler yapabilir ama adamlar uğraşmıyor. Dlc satarak yolunu buluyorlar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Oynanabilirlik düşük, grafik kötü, gerçekçilik düşük, eskilerden King of the Roads gibi yolda kalma, polisle mücadele, dağda yolunu kesen haydutlar vs gibi daha gerçekçi olmalı. 20 yıllık oyun neredeyse hala paket satıyorlar

Sir Crocodile
  • Seriyi ilk oyundan itibaren takip ettim. Her iki oyunu da oynadım. ETS2 ilk çıktığı zaman ile şuanki zamanı arasında fizik-grafik-ses olarak pek fark yok diyen arkadaşlara katılmıyorum, adamlar oyun çıktıktan sonra parça parça haritayı bile yeniletip çevresel olarak detaylandırdılar biraz daha. Şu sıralarda artık görsel olarak geride kaldığını kabul edebilirim, mekanikler artık sıkmaya başladı farklı şeyler olması gerekir diye düşünüyorum. Güzel zaman geçirdik, ama böyle giderse mevcut kitlesini de her gün biraz daha kaybedecektir. Grafiklerin çağa uygun olacağı, karakter oluşturup karakterimizin beslenme-duş-tuvalet gibi ihtiyaçlarının da olacağı, Yakıt istayonlarında araçtan ineceğimiz, market alışverişi yapacağımız, belki cama takılan süsü marketten alacağımız, biraz daha çevre ile etkileşimli bir 3. oyun zamanı geldi artık..

Knightonline oynuyorum ets2 farkı yok bizim oynadığımız knightonline de ayni kaderi paylaşıyor ama daha dün arkadaşım anlattı 7 milyon tl lik karakter dizmiş birisi.ETS 2 Türkiye Anadolu Haritası DLC’sinden ilk video yayınlandı 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

PHANTEKS ECLIPSE G500A DRGB Black Logitech G105 Logıtech Z-5500 5+1 DIJITAL THX SPEAKER Creative Sound Blaster Z
  • bu oyunun neden daha iyi animasyonlusu ve grafiklisi çıkmıyor halen anlamış değilim. cidden çok eskidi

Kimi Räikkönen ''The Ice Man''
    2007 Formula One World Drivers' Champion
  • Çanakkale Uluslararası TIR yolu ama Ezine'de 40-50 geçince EDS cezası yazdı 2 sene önce? Ne ev var? Ne kavşak var? Ne de şehiriçi? Ama EDS 50 ile Doblo tarzı kamyonet ruhsatlı ticari araçlara ceza yazılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elefue -- 9 Nisan 2026; 15:37:59 >
  • FoxxyTR kullanıcısına yanıt
    aa yook yeni oyun yaparlar mı hiç, mevcut grafik motorunu dlc'lerle birlikte oyunculara yutturup paralarını emcüklemek varken

• 2012 yılından kalma grafik motorunu hala dlc'ler ile yutturma peşindeler. inşallah şu road kings güzel bir şey olur da şu ets'nin içinden geçer

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.