Şimdi Ara

Etkili bir ağrı kesici arıyorum... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
2
Favori
64.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Valium demiş yukarıda bir arkadaş sakın kullanma! Bütün gün aptal gibi olursun hiçbir söyleneni anlamazsın boş boş bakarsın etrafa sanki ruhunu almışlar gibi içinden.

Apranax Fort öneririm. sabah 1 aksam 1 olmak üzere günde 2 kere alırsan ciddi şekilde ağrını azaltacaktır..
    apranax fort

5549383818 /533 307 0202 | |firstbuddy78@hotmail.com
  • Takip
    Referanslar : typhoon41 ( Samsung 8910) - nothing else... ( Seiko) - erdem.28 ( Nokia E72) - drakyuz ( Orient ) bilgin7 (Casio) - KubilayHakan ( Casio) - adrenalin876 ( Casio) - Kitty ( Casio ) - Revenge®( swatch ) - pinkcrow7 (Orient ) - Harpagos (Orient ) - muskeder (casio ) - BMW 528 (casio) - requiemdreamer ( seiko 5 ) - KcRasco (Swiss Military Hanowa) - energie34 (Victorinox otomatik) - SALAMANDER19 ( SEİKO ) - magunes117 ( victorinox chrono ) - Ahmet Tatar. ( casio sapphire crystal ) - magunes117 ( tissot pr100 ) - mcake± ( seiko ) - conjure ( Prada parfümler ) - MrTrojen ( dior homme ) - Harpagos ( Polo parfüm ) - danGerfuLL ( samsung nexus ) - confused ( zeno basel saat ) - awolf34 ( victorinox saat )
  • en etkili olanı apranax tır ama içerken dikkatli olun arkadaşlar hem böbreklere hemde mideye yan etkisi var, ayrıca içerken sakın ağzınızda kırmayın hapı direk yutun aksi takdirde beyin felci geçirme riski var diye duymuştum.aman dikkat

Canon Eos 550D (Kiss x4) / EF-S 18-55mm IS II
  • Eski bir konu ama çok arkadaşımızın işine yarar.

Üç gündür diş kökümde iltihap var. Dişçim ilhitap geçene kadar çekmiyor dişi. İk tane antibiyotik ve bir tane ağrı kesici yazdı. Çok kötü ağrım var. 24 saattir uyumuyorum. Dün 4,5 apranax içtim ama nafile. Artık fayda etmiyor. Suratım şişti neredeyse. Dişçiye tekrar gittim röntgen çekti tekrar baktı. Yok dedi bu dişi çekicez yapacak birşey yok iltihabın geçmesini bekleyeceksin dayanacaksın. Apranax fort ilk gün tak diye kesmişti ama 3 gün deli gibi kullandım artık pek işe yaramıyor. 2 saat falan idare ediyor sonra yine başlıyor ağrı.

Dişçime dedim ölüyorum ağrıdan birşey yap diye. Volteren ağrı kesici iğne yazdı. Bugün 8 saat aralıklarla hastaneye gidip yaptırdım. 12 saat etkisi olur dediler. Ama 5-6 saat idare ediyor. Sordum çok aşırı şiddetli ağrılarda 12 saat gitmez dedi doktor. Etkisini göstermes 40 - 60 dakika sürüyor bende.

Şu anda etkisi devam ediyor. Tahminimce gece 12 gibi yine ölücem ağrıdan yine gidip yaptıracağım. Geceleri Allah affetsin kabir azabı derler ya öyle bir ağrı oluyor. Bugün yarın hafifleyecekmiş dişçime göre. İnşallah diyorum ve bekliyorum. Bu şekilde kıvranan dayanamayan gözü kulağı patlayacak gibi ağrısı olanlar doktoruna danışıp volteren iğne yaptırabilir.

Herkese geçmiş olsun,
    Referanslar : typhoon41 ( Samsung 8910) - nothing else... ( Seiko) - erdem.28 ( Nokia E72) - drakyuz ( Orient ) bilgin7 (Casio) - KubilayHakan ( Casio) - adrenalin876 ( Casio) - Kitty ( Casio ) - Revenge®( swatch ) - pinkcrow7 (Orient ) - Harpagos (Orient ) - muskeder (casio ) - BMW 528 (casio) - requiemdreamer ( seiko 5 ) - KcRasco (Swiss Military Hanowa) - energie34 (Victorinox otomatik) - SALAMANDER19 ( SEİKO ) - magunes117 ( victorinox chrono ) - Ahmet Tatar. ( casio sapphire crystal ) - magunes117 ( tissot pr100 ) - mcake± ( seiko ) - conjure ( Prada parfümler ) - MrTrojen ( dior homme ) - Harpagos ( Polo parfüm ) - danGerfuLL ( samsung nexus ) - confused ( zeno basel saat ) - awolf34 ( victorinox saat )

• Dolorex gibisi yok
  • Ben migren hastasıyım.Birçok ağrı kesici denedim,en etkili bulduğum apranax.

Not: Çiğneyipte yutulursa ölümle sonuçlanabiliyor.Bu şekilde ölen birinin haberi vardı TV de.

• geçen sene almanyadan teyzemler geldiğinde başım ağrıyor dediğimde tesadüfen bundan 1 tane vermişti giderken kutunun kalanına el koymuştum :) :)

Türkiye de yok sanırım bundan

bu yaz yine geldiklerinde 1 ay kadar önce özellikle istemiştim 2-3 kutu getirttirdim

bildiğim gördüğüm kullandığım en şahane ağrı kesiciydi...

Etkili bir ağrı kesici arıyorum...
  • İlik örneği alırken öyle acıdan bayılacak kadar acı vermez. Bu yüzden CSB olma ihtimali yüksek. Ayrıca ilik örneği vermişsin ama doktorun bir ağrı kesici yazmadımı sana ? buda CSB ihtimalini gösteriyor.

Ayrıca burada ilaç öneren arkadaşlara aşağıdaki videoyu dikkatle izlemelerini tavsiye ediyorum. İzleyip özetini çıkarın. Sonra hepinizi sözlü yapıcam ona göre.

• Allah aşkına, Advil baş ağrısını bile zor kesiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Etkili bir ağrı kesici arıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laichzeit -- 16 Eylül 2012; 0:53:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.