Şimdi Ara

Etin dışı pişmiş içi çiğ. Bunu nasıl yiyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
121
Cevap
0
Favori
18.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Gürkan Şef, Taylan Şef, Nusret te görüyorum bir antrikot yapıyorlar etin içi çiğ kalıyor. Ben şahsen bunu yiyemem. Yiyenler nasıl yiyor?? Tadı çiğ et tadı değil mi lezzetsiz olur öyle.
    Bakın bu şekildeyapılmıyor. O mühürlenmiş kısım kıpkırmızı oluyor.
    Etin dışı pişmiş içi çiğ. Bunu nasıl yiyorsunuz?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • Foxin kullanıcısına yanıt
    Foxin demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

    Orijinalden alıntı: Foxin

    Dinimizde kansız et yemek daha doğru ama normalde kanlı et yemek daha iyi vücut açısından. Birde Nusret in hayvanlar özel sen o eti nasıl yaparsan yap mis gibi olur :D

    Bundan sonra kanlı yiyecem , artık islam ne diyorsa tersini yapacam ben :) et konusunda bile din var gına getirdiniz.
  • Kendim evde 200 gr kıyma ile hamburger köftesi yapıyorum, içi pismediginde suyu kaldığı için lezzeti de içinde kalıyor ve çok daha lezzetli oluyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle et bulsam bırak yemeyi salonda ki vitrine koyup sergilerim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mührü kırdırman gerek hocam yemeden önce

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam biz kuru ete alıştığımızdan acayip geliyor bize.

    Asıl et orta pişmiş olur. İçi çiğ gibi gözüksede Asıl orası lokum gibi oluyor.

    Nusretteki adıda lokum zaten :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gercekten daha guzel.Ben de evde orta pismis yiyorum,et sulu ve lezzetli oluyor.İncecik dovulmus kalas gibi eti hic sevmem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ksk_kaan kullanıcısına yanıt
    Denemek lazım o zaman bir gün denerim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tayhalatt T kullanıcısına yanıt
    Turk mutfaginda pek olmadigi icin garip geliyor dogrudur,annemle babam da tam pisirirdi hep eti.Bir iki kez orta pismisle tam pismis arasinda yaptim hafif pembemsi onu cok sevdiler Deneyin kendiniz karar verin bence de.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genelde suyunu akıta akıta yiyoruz
  • Hocam napican milletin boyle eti yiyip yiyemedigini. Bizde para olmadigi icin zaten hicbir zaman alamiyacaz ki şu eti biz yapabileceklerimizi sorun edinsek daha iyi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NoNickMan

    Hocam napican milletin boyle eti yiyip yiyemedigini. Bizde para olmadigi icin zaten hicbir zaman alamiyacaz ki şu eti biz yapabileceklerimizi sorun edinsek daha iyi

    Hocam haklısınız daha önce hiç yemedim yediren de olmadı ama belki ilerde tüm gün çalışıp alır yerim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tavuk eti tam pişmeden yenmez ama sığır eti yarım pişse de olur.



    Sahanda yumurta gibi düşün kimisi sulu sever kimisi tam pişmiş .

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne kadar bu etin fiyatı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kömür yemeye alıştın diye öyle geliyor sana
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rajeesh

    kömür yemeye alıştın diye öyle geliyor sana

    Çok komiksin ahaha

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Of kanli kanli





    Ay bana bisiler oluyo

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Torneol

    Böyle et bulsam bırak yemeyi salonda ki vitrine koyup sergilerim

    50 60 liraya bi döküm tava alarak evde kendiniz de yapabilirsiniz hocam. bir de güzel dinlendirip güzel marine ettiniz mi tadından yenmiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fishkopf


    quote:

    Orijinalden alıntı: Torneol

    Böyle et bulsam bırak yemeyi salonda ki vitrine koyup sergilerim

    50 60 liraya bi döküm tava alarak evde kendiniz de yapabilirsiniz hocam. bir de güzel dinlendirip güzel marine ettiniz mi tadından yenmiyor.

    Et ne kadar ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Torneol


    quote:

    Orijinalden alıntı: fishkopf


    quote:

    Orijinalden alıntı: Torneol

    Böyle et bulsam bırak yemeyi salonda ki vitrine koyup sergilerim

    50 60 liraya bi döküm tava alarak evde kendiniz de yapabilirsiniz hocam. bir de güzel dinlendirip güzel marine ettiniz mi tadından yenmiyor.

    Et ne kadar ?

    değişiyor da ortalama 60 lira civarlarında güzel etler bulabilirsiniz. 30 liraya yarım kilo alsanız yanında destekleyici yemeklerle 3-4 kişi yersiniz. sadece etle doyucam diyorsanız paraya kıymanız lazım tabi




  • quote:

    Orijinalden alıntı: fishkopf


    quote:

    Orijinalden alıntı: Torneol


    quote:

    Orijinalden alıntı: fishkopf


    quote:

    Orijinalden alıntı: Torneol

    Böyle et bulsam bırak yemeyi salonda ki vitrine koyup sergilerim

    50 60 liraya bi döküm tava alarak evde kendiniz de yapabilirsiniz hocam. bir de güzel dinlendirip güzel marine ettiniz mi tadından yenmiyor.

    Et ne kadar ?

    değişiyor da ortalama 60 lira civarlarında güzel etler bulabilirsiniz. 30 liraya yarım kilo alsanız yanında destekleyici yemeklerle 3-4 kişi yersiniz. sadece etle doyucam diyorsanız paraya kıymanız lazım tabi

    Tava + et derken 150tl ye yakın masraf çıkıyor değer mi acaba şüpheliyim eti mafetme olasılığım var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.