Bildirim
Etin dışı pişmiş içi çiğ. Bunu nasıl yiyorsunuz?
MARISOL Marka MRS Milano C07 FÜME KEMİK Cerceve PEMBE Cam Güneş Unisex Gözlügü : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CGMFNFJ5
12 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
Mesaj
-
-
Kendim evde 200 gr kıyma ile hamburger köftesi yapıyorum, içi pismediginde suyu kaldığı için lezzeti de içinde kalıyor ve çok daha lezzetli oluyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Böyle et bulsam bırak yemeyi salonda ki vitrine koyup sergilerim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mührü kırdırman gerek hocam yemeden önce
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam biz kuru ete alıştığımızdan acayip geliyor bize.
Asıl et orta pişmiş olur. İçi çiğ gibi gözüksede Asıl orası lokum gibi oluyor.
Nusretteki adıda lokum zaten :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Gercekten daha guzel.Ben de evde orta pismis yiyorum,et sulu ve lezzetli oluyor.İncecik dovulmus kalas gibi eti hic sevmem.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Denemek lazım o zaman bir gün denerim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Turk mutfaginda pek olmadigi icin garip geliyor dogrudur,annemle babam da tam pisirirdi hep eti.Bir iki kez orta pismisle tam pismis arasinda yaptim hafif pembemsi onu cok sevdiler Deneyin kendiniz karar verin bence de.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Genelde suyunu akıta akıta yiyoruz -
Hocam napican milletin boyle eti yiyip yiyemedigini. Bizde para olmadigi icin zaten hicbir zaman alamiyacaz ki şu eti biz yapabileceklerimizi sorun edinsek daha iyi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: NoNickMan
Hocam napican milletin boyle eti yiyip yiyemedigini. Bizde para olmadigi icin zaten hicbir zaman alamiyacaz ki şu eti biz yapabileceklerimizi sorun edinsek daha iyi
Hocam haklısınız daha önce hiç yemedim yediren de olmadı ama belki ilerde tüm gün çalışıp alır yerim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tavuk eti tam pişmeden yenmez ama sığır eti yarım pişse de olur.
Sahanda yumurta gibi düşün kimisi sulu sever kimisi tam pişmiş .
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne kadar bu etin fiyatı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kömür yemeye alıştın diye öyle geliyor sana -
quote:
Orijinalden alıntı: Rajeesh
kömür yemeye alıştın diye öyle geliyor sana
Çok komiksin ahaha
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Of kanli kanli
Ay bana bisiler oluyo
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Torneol
Böyle et bulsam bırak yemeyi salonda ki vitrine koyup sergilerim
50 60 liraya bi döküm tava alarak evde kendiniz de yapabilirsiniz hocam. bir de güzel dinlendirip güzel marine ettiniz mi tadından yenmiyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: fishkopf
quote:
Orijinalden alıntı: Torneol
Böyle et bulsam bırak yemeyi salonda ki vitrine koyup sergilerim
50 60 liraya bi döküm tava alarak evde kendiniz de yapabilirsiniz hocam. bir de güzel dinlendirip güzel marine ettiniz mi tadından yenmiyor.
Et ne kadar ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Torneol
quote:
Orijinalden alıntı: fishkopf
quote:
Orijinalden alıntı: Torneol
Böyle et bulsam bırak yemeyi salonda ki vitrine koyup sergilerim
50 60 liraya bi döküm tava alarak evde kendiniz de yapabilirsiniz hocam. bir de güzel dinlendirip güzel marine ettiniz mi tadından yenmiyor.
Et ne kadar ?
değişiyor da ortalama 60 lira civarlarında güzel etler bulabilirsiniz. 30 liraya yarım kilo alsanız yanında destekleyici yemeklerle 3-4 kişi yersiniz. sadece etle doyucam diyorsanız paraya kıymanız lazım tabi
-
quote:
Orijinalden alıntı: fishkopf
quote:
Orijinalden alıntı: Torneol
quote:
Orijinalden alıntı: fishkopf
quote:
Orijinalden alıntı: Torneol
Böyle et bulsam bırak yemeyi salonda ki vitrine koyup sergilerim
50 60 liraya bi döküm tava alarak evde kendiniz de yapabilirsiniz hocam. bir de güzel dinlendirip güzel marine ettiniz mi tadından yenmiyor.
Et ne kadar ?
değişiyor da ortalama 60 lira civarlarında güzel etler bulabilirsiniz. 30 liraya yarım kilo alsanız yanında destekleyici yemeklerle 3-4 kişi yersiniz. sadece etle doyucam diyorsanız paraya kıymanız lazım tabi
Tava + et derken 150tl ye yakın masraf çıkıyor değer mi acaba şüpheliyim eti mafetme olasılığım var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
HEY BEYLER, BENİM SÜPER Bİ FİKRİM VAR! NEDEN HERKES ETİNİ KENDİ ZEVKİNE GÖRE YEMİYOR???
|
Hocam biz kuru ete alıştığımızdan acayip geliyor bize.
Asıl et orta pişmiş olur. İçi çiğ gibi gözüksede Asıl orası lokum gibi oluyor. Nusretteki adıda lokum zaten :) |
Mührü kırdırman gerek hocam yemeden önce
|
Foxin demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
Bundan sonra kanlı yiyecem , artık islam ne diyorsa tersini yapacam ben :) et konusunda bile din var gına getirdiniz. |
Benzer içerikler
- 2 den eksi 2 çıkarsa kaç kalır kim milyoner olmak ister
- amoklavin diş ağrısına iyi gelir mi
- 1 bar kaç kg
- avcılar nasıl bir yer
- çiğ köfte marulu
- kartondan direksiyon yapımı
- yeşil nasim
- büyük indirim günleri ne zaman
- dead trigger 2
- google çizimi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X