Şimdi Ara

Ethereum 2018'e rekorla başladı: 900$'ı aştı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  

     
    Geçtiğimiz günlerde Ripple'da meydana gelen artış ile birlikte en büyük ikinci kripto para birimi unvanını kaybeden ve üçüncü sıraya gerileyen Ether, bu düşüşe rağmen 2017 yılını oldukça başarılı tamamlamıştı. 2017'nin ilk gününde 8$ civarında bir değere sahip olan Ether, yılın son gününe kadar yükselişini sürdürmüş ve 2017'yi 750$ civarında bir değerle kapatmıştı. Bu yılda da kendisinden çok şey beklenen kripto para birimi yılın henüz ikinci gününde beklentileri karşılamaya başladı.


     

    İlk Kez 900$'ı Aştı 

    Günün ilk saatlerinden itibaren ciddi bir yükseliş grafiği yakalayan Ether, son 24 saat içinde değerini yaklaşık yüzde 20 oranında artırmayı başardı. Bu artışla birlikte gün için 900$ değerini de aşarak bir ilke imza atan Ether'in yeni rekor noktası ise 914.83$ oldu. Ether'in değerindeki yükseliş, ticaret hacmine de yansıdı ve kripto paranın ticaret hacmi yaklaşık 12 milyar dolarlık bir artışla 85 milyar dolara ulaştı. Ether'deki bu önemli yükseliş yine de ikincilik koltuğuna oturmasına yetmedi. Gün içinde Ripple'ın değerinin de yüzde 10 civarında artması Ether'in kripto para piyasasında, ticaret hacmi itibariyle üçüncü sırada kalmasına neden oldu.


     

    Son günlerde 13.500$ seviyesinden işlem gören Bitcoin ise değerini yüzde 5 civarında artırarak değerini 14.000$'ın üstüne çıkarmayı başardı. Genel olarak kripto paralar için yükselişle geçen günün ardından kripto para piyasasının toplam değeri ise 650 milyar doları aştı.




  • Ekremyum da olabilirdi.

  • Yanlız işin garibi nedense 24 saatte birileri yüklü miktarda Ethereum yatırımı gerçekleştirmiş. Zaten bu kripto piyasasında godomanlar kimin kazanacağını belirliyor. Hatta birazda yatırım gerçekleşseymiş 2. sıraya yine ethereum geçecekmiş.
    TRON (TRX) gözden geçirin derim ayrıca elinde Verge (XVG) olanların vay haline diyorum. Kazım yapanlar hatalarla karşılaşıyordu yeni yatırımcılar aman dikkat derim.

  • bitcoin den sonra 2. artan para birimi olabilir.

  • Bitcoin bile çalınıyorken buna güvenmek enayiliktir :D

  • Boş beleş işler...


    (varını yoğunu yatıranlar saldırabilir izleyin)

  • Haberi yazan arkadaşın Etherium sevdalısı olduğu aşikar ancak Ripple Wall Street Journal ın kapak sayfasına çıktı, 2017'nin en iyi performans gösteren kriptosu oldu, CNBC, CNN haber yaptı yapıyor, 700 milyon dolarlık tek kalemlik alımlar var, hedge fonları ripple alıyor... Haberlerde Ripple dan eser yok.

  • Acemi şansı mı nedir 3 günde neredeyse %100 değerlendi param şaka gibi :)

    Önce paribu dan ve binance den hesap açtım
    binance hesap açmak isteyenler linke tıklayıp üye olabilirler referanslı olarak
    https://www.binance.com/?ref=16795025

    MOD GVT TRX almıştım hepsi uçtu gitti ama altcoinler için dikkatli olmak lazım diyorlar hepsi aşırı şişmiş durumda imiş
  • quote:

    Orijinalden alıntı: marsli61

    Ekremyum da olabilirdi.

    create: [coin: (Ekremyum)];

  • ardicli2000 kullanıcısına yanıt
    ripple bankalar tarafından geliştirilen bankalar arası para transferlerinde kullanılması amaçlanan madenciliği yapılamayan bir coin türü. yani arkasında kodamanlar olduğu için şişirilmesi hakkında haber yapılması çok mümkün bir platform.

    2017 nin başında ethereum 8 dolardı ve 2017 sonunda ise 780 dolardı. bu orana rağmen hala en performansı para ripple nasıl diyebilirsin anlamıyorum. rippe %200 %300 oranında artış sağlarken ethereum aynı yıl içerisinde %9000 civarında bir artış sağlamıştır toplamda.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jem991 -- 3 Ocak 2018; 15:9:13 >
  • 50 TL piyango bileti gibi alırsan alacaksın bu sanal paralardan. Daha fazlası çok riskli...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.