Bildirim
Ete alıştık demistik
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
ikisi ne kadar
-
doner 128tl
lavas 50tl
-
-
nie cacık yapmadınız hocam
büyük bir fırsatı tepmişsiniz
Barış Manço - Topicyoutube
Provided to YouTube by Netd Müzik Video Dijital Platform A.Ş. Cacık · Barış Manço · Barış Manço · Barış Manço · Barış Manço Sözüm Meclisten Dışarı ℗ EMRE GRAFSON MÜZİK Released on: 1981-04-09 Auto-generated by YouTube.https://www.youtube.com/watch?v=kEoimv3aL7c
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 15 Mayıs 2025; 19:1:56 > -
çoktandır ton balıklı makarna + salata yapmamıştım bugün onu yedim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
neden cacık degilde salata
-
cacık'dan bi cacık olmaz.
Taze HİYAR la ve ekşi yogurtla yapılmış naneli bol tuzlu birazda içine buz konmus ve acı kırmızı biber serpilmiş cacigin yerini hiçbişey tutmaz
İlaç niyetine yenir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 15 Mayıs 2025; 19:44:0 > -
-
Şöyne sıcak, buharı üzerinde tüten bir ev çorbası iç de bağursakların yumuşasın..Guru guru gıdalar yiye yiye çıkardığın kazurat daş gibim olmuştur artıkım...
-
dün ben tarhana çorbası yaptım. yerken içine ip peyniri atınca ayrı güzel oluyo.
köyden niye almıyon?
-
Iyi bari cola yoh
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
akşam akşam bu ne iştah
-
afiyet al dicem :D geçti
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X