Şimdi Ara

Et yemek istiyorum ama fiyatlar çok pahalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Varmı alternatif bir çözümü olan?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Yakında kırmızı et yiyebilmek için dağda bayırda avlanmaya çıkacağız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GR33K kullanıcısına yanıt
    yokmu bir çaresi kardeşim domuz etine bile razıyım
  • goç yumurtası
    kilo 13tl
  • bime ve a101 e bir tur atacağım
  • dana akciğer 2 tl
  • Çorbalık tavuk kilo 1.5

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Moueson

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    ?
  • Sakatat filan yiyebilirsin ucuza.Bobrek yurek ciğer falan al güzel oluyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu politikalarla beyaz eti bile zor alacağımız günler gelecek gibi geliyor bana.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karkas et satan yerlerde kilo fiyatı 25 28 arası değişir.

    Karkas et dediğimizde hayvanın önünüzde kesilip bir bölümünün kemikli olarak direkt satılması anlamına geliyor. Kötü bir et değil yani.


    Bende dalak böbrek taşlık vs. seviyorum ama maalesef buralarda ne satan nede evde pişirmesini bilen kimse var. Bunları yiyebilmek için ancak mezecisi ile ünlü bir meyhane bulup gidip orada yemek lazım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 6 Ağustos 2019; 13:42:55 >
  • Bunlar iyi günler, ileride kırmızı etin kilosu 200-300 TL, beyaz etin kilosu 100 TL olacak. Geçmiş olsun.
  • Migros sanal markette paket dana kıyma 16 liraydı. Konu csb ama söyleyeyim dedim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • git kasaptan 200 biftek al, 20 30 liraya denk gelir taş catlasa. kasaba söyle biraz inceltsin eti. sonra demir döküm tavada 5 dkta pişirirsin. doyurmaz evet ama hevesin gider. yanına da patates püresi falan yaparsın karnın doysun
  • Et bulyon kemir hocam, ben bazen öyle yapıyorum.
  • babamin uzun zamandir gittigi bir berbar vardi, paraya ihtiyaci oldugunda babam borc vermisti. zamanla ayda 100-200 odeye odeye bitirmisti. bir aksam babam o berberin ailesini bize yemege cagirmisti. annemde etli pilav yapmisti, berberin cocuklari tabaktaki etleri kenara ayirip " anne bu ne?" diye sormustular, anne ise oglum et bu yiyin guzelce demisti. boyle ailelerin oldugunu duyardim ama ayni yemek masasinda olunca daha farkliydi.

    konuyla alakasi yok ama yazmak istedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Treth

    Karkas et satan yerlerde kilo fiyatı 25 28 arası değişir.

    Karkas et dediğimizde hayvanın önünüzde kesilip bir bölümünün kemikli olarak direkt satılması anlamına geliyor. Kötü bir et değil yani.


    Bende dalak böbrek taşlık vs. seviyorum ama maalesef buralarda ne satan nede evde pişirmesini bilen kimse var. Bunları yiyebilmek için ancak mezecisi ile ünlü bir meyhane bulup gidip orada yemek lazım.
    Et fiyatlari dunya capida artiyor.

    2017 yilindan beri Almanya`da %20 civari zamlandi. ilk geldigimde 6 euro idi sonra 7 oldu bu sene de 8 euro.


    ama sorunca Almanya ucuz oluyor. Saat basi asgari ucret ise %3 zam aldi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Redeemertr

    Bunlar iyi günler, ileride kırmızı etin kilosu 200-300 TL, beyaz etin kilosu 100 TL olacak. Geçmiş olsun.
    Bence et 500 tavuk 250 olur az söylemişsin.
  • hemen hemen her yerde et döner 8 lira oldu dışarı çıkıp baksan
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.