Şimdi Ara

Eşyaların pasifleri hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aynı alt eşyaya sahip 2 farklı ana eşyanın alt eşya pasifleri birleşir mi?
    Mesela LichBogan ve Üçlü Kuvvet aldım. 2sinde de alt eşya olarak pırıltı var.
    Bu eşyaların pasifleri birlikte tetiklenip toplam hasar mı vururlar yoksa sadece 1 pasif mi tetiklenir?

Aynı şeyi pırıltı ve lichbogan varken de yorumlayabilir misiniz?

• Pırıltılı pasifi sadece bir kere tetikleniyor diye biliyorum. Ama bazı değişik Ezreal'ler hala hem üçlü hem buzdoğan alıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angel of the Lord -- 27 Temmuz 2017; 12:54:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özel pasifler birleşmez

• quote:

Orijinalden alıntı: Angel of the Lord

Pırıltılı pasifi sadece bir kere tetikleniyor diye biliyorum. Ama bazı değişiklikler Ezreal'ler hala hem üçlü hem buzdoğan alıyor.

https://forum.donanimhaber.com/q-su-1-5k-vuran-efsane-ezreal-i-buldum-beyler--123347630#123347630

• Dotadaki orb effect mantığıyla aynı ismi taşıyan özel pasifler birleşmiyor. Fakat şöyle bir özellikleri var. 3 lü kuvvet ile buzdoğan ın birlikte alındığı durumlarda; Hasar olarak 3 lü kuvvetin pasif hasarı hareket kısıtlayıcı olarak ise buzdoğanın slow u rakibe işler. Sezon 4 te Nasus a bunu yapıyorlardı. Nasus a kafadan bu 2 eşya çıkılıyordu. Pasifleri aynı olup paralar çöpe gitti gibi gözüksede Nasus bu 2 eşyadan en çok ihtiyaç duyduğu temel şeyleri kazanıyordu. Aynı durum Statikk shivv ve bombardıman topuzu için geçerli. Bombardıman topuzunun azami +150 range bonusunu kazanıyor ve statikk shivv in maksimum 5 kişiye olmak şartıyla pasif hasarını vuruyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_DoMiNo -- 27 Temmuz 2017; 12:43:59 >
  • U Mad BRO kullanıcısına yanıt
    Bunlar söz de dinlemiyor. Öneri veriyorum böyle olmaz diye. "sanane len" tavrına giriyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Angel of the Lord

Bunlar söz de dinlemiyor. Öneri veriyorum böyle olmaz diye. "sanane len" tavrına giriyorlar.

Sorma qnq, aynı konudaki oyunda irelia 3 tane sunfire almıştı bi de

• quote:

Orijinalden alıntı: By_DoMiNo

Dotadaki orb effect mantığıyla aynı ismi taşıyan özel pasifler birleşmiyor. Fakat şöyle bir özellikleri var. 3 lü kuvvet ile buzdoğan ın birlikte alındığı durumlarda; Hasar olarak 3 lü kuvvetin pasif hasarı hareket kısıtlayıcı olarak ise buzdoğanın slow u rakibe işler. Sezon 4 te Nasus a bunu yapıyorlardı. Nasus a kafadan bu 2 eşya çıkılıyordu. Pasifleri aynı olup paralar çöpe gitti gibi gözüksede Nasus bu 2 eşyadan en çok ihtiyaç duyduğu temel şeyleri kazanıyordu. Aynı durum Statikk shivv ve bombardıman topuzu için geçerli. Bombardıman topuzunun azami +150 range bonusunu kazanıyor ve statikk shivv in maksimum 5 kişiye olmak şartıyla pasif hasarını vuruyorsun.

Nasusa hiçbir zaman ikisi aynı anda alınmadı ki. Çok saçma ikisini almak

• quote:

Orijinalden alıntı: Mithrandir.

quote:

Orijinalden alıntı: By_DoMiNo

Dotadaki orb effect mantığıyla aynı ismi taşıyan özel pasifler birleşmiyor. Fakat şöyle bir özellikleri var. 3 lü kuvvet ile buzdoğan ın birlikte alındığı durumlarda; Hasar olarak 3 lü kuvvetin pasif hasarı hareket kısıtlayıcı olarak ise buzdoğanın slow u rakibe işler. Sezon 4 te Nasus a bunu yapıyorlardı. Nasus a kafadan bu 2 eşya çıkılıyordu. Pasifleri aynı olup paralar çöpe gitti gibi gözüksede Nasus bu 2 eşyadan en çok ihtiyaç duyduğu temel şeyleri kazanıyordu. Aynı durum Statikk shivv ve bombardıman topuzu için geçerli. Bombardıman topuzunun azami +150 range bonusunu kazanıyor ve statikk shivv in maksimum 5 kişiye olmak şartıyla pasif hasarını vuruyorsun.

Nasusa hiçbir zaman ikisi aynı anda alınmadı ki. Çok saçma ikisini almak

4.1 yamasında ulti aktifken skilleri için ekstra 100 range bonus kaldırıldı. Bu dönemde Nasus a iceborn kasılmaya başlandı. 4.15 yamasının hemen öncesi( Ağustos 2014 ) ve devamında kısa bir süre ikisi birden alındı.

http://tr.leagueoflegends.com/tr/news/game-updates/patch/41-yama-notlari
    http://tr.leagueoflegends.com/tr/news/game-updates/patch/415-yama-notlari

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.