. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EB5DF7EA3 -- 4 Temmuz 2022; 16:54:48 > |
.

-
-
up konudan bağımsız tyt denemesi nasıl ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam yarın başlayacağım tytsine inşallah pek bilgim yok
-
hocam kusura bakmayın sizin yorumunuzla ilgili degıl ama bir sey sormak istiyorum çözdüğünüz için. esş izlemeyip sadece denemeleri alırsam bir şey kaybeder miyim? yani video çözümlere ulaşamama vs. olmaz değil mi? sistemi bilmiyorum. fizikte sınava yakın kaynak olarak önerilince çok merak ettim
hocam video çözümlere ücretsiz ulaşılabiliyor diye biliyorum bu sene. sadece kayıt oluyorsunuz. fiziksel deneme paralı geçen seneden ayrı bir sistem var.
konu anlatım kısmında pek sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum ertan hoca geçen sene olduğu gibi bu sene de konuları zaten kendi tarzında anlatıyor deneme çözümlerinde de. videoda izlediğin şeyleri anımsayabiliyorsun. bu konuyu da o yüzden açtım hocanın zor dediği(4 - 5 puanlık) sorular bir yerden tanıdık geliyor ama tam emin değilim. ertan hocanın genel ders içeriği hakkında yorum yapacak olursam bir şeyler anlatıyor ve gayet iyi anlıyorsun ama iş soru bankasına geçmeye geldiğinde tam dersteki gibi olmuyor her şey. geçen sene bende böyleydi en azından. soru bankalarından farklı şeyler ertan hocadan farklı şeyler öğreniyorsun. yani pek bir şey kaybedeceğinizi sanmıyorum deneme çözümleri yeterli.
-
teşekkürler hocam
çözdüğüm en güzel ayt denemeleriydi çözerken her konuyu bir kere daha sorgulatıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venterneved -- 2 Mayıs 2022; 22:14:25 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bana çok zor gelmedi ama çok kaliteli denemeleri çözüp geçmiyorum çözdükten sonra ertesi günlerde tekrar analiz ediyorum baya iyi çözsem de izliyorum videoları
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekvasfımmatoğlu -- 3 Mayıs 2022; 10:14:8 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kaliteli
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kaliteli baya ama max 13-1 yapabildim 10-4 yapıp duruyorum😟😟
Ben de yeni aldım. Şu modern fiziğin üstünden bir tur daha geçip başlıyorum.
-
nasil gecieksib hcam benim de eksik biraz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kolay gelsin hocam başarılar
-
Bu adam bu sene en kötü 11k yapar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X