Şimdi Ara

Esp Ltd ec1000 deluxe alıcam yardımınız gerek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba ben Allah nasip ederse 10 gün sonra ltd ec1000 deluxe gitarımı alıcam. İlk gitarım USA fenderdi ve beni metal konusunda pek tatmin etmedi. Yani fenderle daha slow ve fazla disto istemeyen şeyleri çalıyorum.
    Şimdi çok heveslendim ilk metal gitarımı alıcağım için. Neyse gitarın herşeyi güzel yani her özelliği benim için yapılmış gibi sanki. Fakat 24 fret olması korkutuyor biraz. Çünkü 24.75 scale ve 24fret. Yani internetten araştırdığıma göre 19. perdeden sonra basmak imkansımış. Ayrıca youtubedan çalan bir kaç kişiye baktım onlarda oralara gelince zorlanıyolar belli oluyor. Şimdi sorum şu, acaba ileride iyi bir luthier bu işi çözebilirmi ? Yani 19. perdeden sonrası için böyle kenarları malmsteenin gitarı gibi kazıyıp güzel bir şey yapabilirmi ? Veya 24 freti 22 fret yapabilirmi dicem de derken bile imkansız olduğu gözümün önüne geliyor. Arkadaşlar bu konu harbiden kafama takıldı aydınlatın beni lütfen
    Şimdiden teşekkürler







  • 19. perdeden sonrasına basmak için lüthierlik olarak perde demirleri inceltilebilir ama bunun da çok sağlıklı bir yöntem olmadığı ortada. ec 1000 daha çok ilk perdelerde shredder takılan elemanlar için yapılmış gibi geldi bana. Sırf bu 24 perde olması yüzünden vaz geçtim ve schecter solo 6 custom almayı düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.