Şimdi Ara

ESOGÜ - KARŞILAŞTIRMALI EDEBİYAT NASILDIR ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar ben bu bölümü yazmayı düşünüyorum. Merkezde ev tutmak var kafamda.Bölüm,şehir yada üniversite hakkında bilgisi olanlar yardımcı olup bilgi aktarırsa çok iyi olur.



  • UP
  • Hayalim olan ve bu sene 2 puan ile kaçırdığım bölüm ve üniversite..

    Öncelikle eskişehir üzerinden konuşacak olursak mükemmelin ötesinde bir şehir olarak görüyorum. İstanbulda yaşamama rağmen eskişehir daha sakin daha nezih ve tamamen öğrenciler için olan bir şehir. Kiralar felanda benim baktığım zamanlarda ucuzdu halen daha ucuzdur. Yaşam çok ucuz diyemem ama istanbula göre ucuz. Okula gelecek olursak bir anadolu üniversitesi değil ama ogü de yine iyi üniversiterden birtanesi.

    Karşılaştırmalı edebiyat'a gelecek olursak
    Bölüm tamamen dil ağırlıklı bol bol dil öğrenecekmişsin gibi gözüküyor uzaktan ancak araştırmalarım sonucu o ders programında gözüken seçmeli yabancı dillerin hepsini alman pek mümkün değil çünkü hemen doluyormuş.
    İngilizce,almanca,fransızca ZORUNLU hazırlığı var. İngilizce biliyorsan başka bir dilde hazırlık alman senin yararına olacaktır. Bölüm içeriğine gelecek olursak günümüz edebiyatı ve geçmiş zamanlardaki edebiyatları araştırıp inceleyip karşılaştırıyorsun bilgi öğreniyorsun. Tamamen bir bilgi deposu.Hali hazırda okuyan KE bölümü öğrencileri bölüme lanet ediyor kimse gelmesin diyor. Bunları karşına alarak gideceksin yani. Çünkü bölümden çıkınca bir şey olamıyorsun aç kalınması muhtemel bölümlerden. Yelpaze olarak çok geniş değil Sadece Çocuk edebiyatı üzerine yüksek lisans yapıyorsun ve iş olarak kendini nereye yoğunlaştırdıysan oraya gidebiliyorsun.

    Tavsiyemi alacak olursan. Hedefini KE üzerinden koyma çünkü düşük bir puanda hedefini oraya koyarsan az çalışırsın. KE 2. hatta 3. Planda olsun senin için. İlk tercihinde daha sağlam olacak bölümleri tercih et yada hedefle. Umarım istediğin yeri kazanırsın.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.