Şimdi Ara

ESNAFTAN GEREKSİZ HARCAMALARI KISTINIZ MI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
2
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1

ESNAFTAN GEREKSİZ HARCAMALARI KISTINIZ MI ?

(En Son Oy Tarihi: 31.3.2016)
Giriş
  • Kıstıysanız ne gibi harcamalardan vazgeçtiniz? Peki çevrenizi bilinçlendirdiniz mi?

-erdemli adamın yolu,bencillerin insafsızlıkları ve kötü insanların zulmüyle sarmalanmıştır ancak merhamet ve iyi niyet adına karanlıklar vadinde zayıf olana rehberlik eden kişi kutsanmıştır çünkü kardeşinin gerçek hamisi ve kayıp çocukların kurtarıcısıdır o ,kardeşlerimi zehirlemeye ve yok etmeye çalışanlardan intikamımı mutlaka alacak ve onları büyük bir öfke ve güçle vuracağım ,senden intikam almaya geldiğimde adımın tanrı olduğunu anlayacaksın.
  • Param olmadığından harcama yapamıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gangsta5959

Trakyada trakyanın yerlisi esnaftan alışveriş yapıyorum anadoludan gelipte ensarı destekleyen esnaftan uzak duruyorum

aynen bende egeli çok iyi Atatürkçü olduğunu bildiğim esnaftan alışveriş yapıyorum,iki gün önce çakallık yapıp duvara Atatürk posteri asıp aslında badem bıyıklı olduğunu bildiğimden uzak duruyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Malvolorne -- 30 Mart 2016; 13:27:47 >
    -erdemli adamın yolu,bencillerin insafsızlıkları ve kötü insanların zulmüyle sarmalanmıştır ancak merhamet ve iyi niyet adına karanlıklar vadinde zayıf olana rehberlik eden kişi kutsanmıştır çünkü kardeşinin gerçek hamisi ve kayıp çocukların kurtarıcısıdır o ,kardeşlerimi zehirlemeye ve yok etmeye çalışanlardan intikamımı mutlaka alacak ve onları büyük bir öfke ve güçle vuracağım ,senden intikam almaya geldiğimde adımın tanrı olduğunu anlayacaksın.
  • hükümet düşer diye kıstım, ekonomiyi durdurun çaremiz yok
  • avmler varken esnafa sarmanız hiç hoş değil
    Daha Fazla Göster
  • Dandik bir ekran koruyucu camı 30 liraya satmaya kalkan, almayıncada çirkeflik yapan esnaftan sonra mümkün mertebe esnaf tercih etmiyorum. Bunun ideoloji ile ilgisi yok. Önce bi kazıklamadan ticareti öğrensinler.

Dji Mavic Air 2
  • quote:

Orijinalden alıntı: sekoya81

quote:

Orijinalden alıntı: gangsta5959

Trakyada trakyanın yerlisi esnaftan alışveriş yapıyorum anadoludan gelipte ensarı destekleyen esnaftan uzak duruyorum

aynen bende egeli çok iyi Atatürkçü olduğunu bildiğim esnaftan alışveriş yapıyorum,iki gün önce çakallık yapıp duvara Atatürk posteri asıp aslında badem bıyıklı olduğunu bildiğimden uzak duruyorum.

Gecenlerdede aynisini okumustum heralde gene sen yazdin .
    Ayni yorumu surekli yazinca birsey degismiyor.
    İyi gunler.

Ekleme ;

Hukumet dussun diye Division 'u Turkiyeden degilde Hindistandan alicam .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi red01 -- 30 Mart 2016; 16:11:56 >

DH Motorola ATRIX Kullanıcıları
  • Yahu hükümet düşsün diye yapılan bir protesto mu bu zannediyorsunuz siz?

Olayın aslı astarı ne bilmiyor musunuz olan onca olaydan sonra bir de ensar vakfını ve pisliklerini kapatmaya yeltendiklerinden olayı olabildiğince araştırmakdansa olayın üstünü bir şekilde kapatmaya çalışanlara

Herşeyi geçtim böyle bir olaydan sonra bile hükümetin tavrını ve sırf hükümete yakınlığı var diye onu sonuna kadar savunan guruha tepki vat

Yani hiç öyle ehi ehi hükümet düşürmeye çalışıyorlar kafasıyla gitmeyin olaya

• hic bir sekilde esnaftan alisveris yapmiyorum. batsinlar.

PSN : Jeopol
  • Maksat küçük esnafı bitirmek zaten minumum harcıyorum bildiğin oksijen yakarak yaşıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.