Bildirim
ESL Turnuvası ???
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
kendi evinden eşleşmelere katılacaksın finallere katılmaya hak kazanırsan yol masrafını riot games ödeyecek benim bildigim -
quote:
Orijinalden alıntı: Hasanali16
kendi evinden eşleşmelere katılacaksın finallere katılmaya hak kazanırsan yol masrafını riot games ödeyecek benim bildigim
öyleyse iyi o zaman -
quote:
kendi evinden eşleşmelere katılacaksın finallere katılmaya hak kazanırsan yol masrafını riot games ödeyecek benim bildigim
bana söyledigin troll gibi geldi , dogru mu? -
quote:
Orijinalden alıntı: CepkyCondom
quote:
bana söyledigin troll gibi geldi , dogru mu?
'Şehir dışından finale katılan takımların yol ve konaklama masrafları Riot Türkiye tarafından karşılanacak.'' yazıyor eslde -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: CepkyCondom
quote:
bana söyledigin troll gibi geldi , dogru mu?
'Şehir dışından finale katılan takımların yol ve konaklama masrafları Riot Türkiye tarafından karşılanacak.'' yazıyor eslde
evet arkadaş doğru söylemiş.. ama küçük bi sorunum var benim.. Takım Yok
-
varsa takım kurmak isteyen öm atsın sup-mid-carry oynarım :D
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X