Şimdi Ara

ESL Turnuvası ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • LoL ün yaptıgı turnuvaya katılmak isityoruz ama istanbul ankara izmirde değiliz duyduguma göre sadece finaller orada yapılıcakmış doğrumu bu yoksa bütün maçlarmı orada yapılacak ? kendi evimizden oynayamıcakmıyız

• kendi evinden eşleşmelere katılacaksın finallere katılmaya hak kazanırsan yol masrafını riot games ödeyecek benim bildigim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hasanali16

kendi evinden eşleşmelere katılacaksın finallere katılmaya hak kazanırsan yol masrafını riot games ödeyecek benim bildigim

öyleyse iyi o zaman
  • quote:

kendi evinden eşleşmelere katılacaksın finallere katılmaya hak kazanırsan yol masrafını riot games ödeyecek benim bildigim

bana söyledigin troll gibi geldi , dogru mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CepkyCondom

quote:

'Şehir dışından finale katılan takımların yol ve konaklama masrafları Riot Türkiye tarafından karşılanacak.'' yazıyor eslde
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CepkyCondom

quote:

'Şehir dışından finale katılan takımların yol ve konaklama masrafları Riot Türkiye tarafından karşılanacak.'' yazıyor eslde

evet arkadaş doğru söylemiş.. ama küçük bi sorunum var benim.. Takım Yok

• varsa takım kurmak isteyen öm atsın sup-mid-carry oynarım :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.