Şimdi Ara

Eskitme Halı ile Minimal Tarzınıza Asalet Katın

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
64
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Eskitme Halı ile Minimal Tarzınıza Asalet Katın

    Eskitme Halı ile Minimal Tarzınıza Asalet Katın
    Minimal tarzı ev dekorasyonu için tercih edenler sade ve küçük mobilyalar ve az sayıdaki eşya ile kullanım alanlarını ferah ve kullanışlı hale getirmektedir. Bu tarz dekorasyonda kullanılacak parçalar da mobilyalardaki sadelik ve zarafeti bozmayacak bir yapıda seçilmelidir. Mekânda oluşturulmak istenen havaya hareket katarken yapısal bütünlüğü bozmayacak olan eskitme halı modelleri minimal tercihleri olanlar için ideal ürünler arasındadır. Antik tasarımların modern anlayışla harmanlanarak yeniden ortaya konulması ile üretilen bu halılar, mekânın sahiplerine özgü nitelikler hakkında ipucu vermekte ve kullanım alanında stil sahibi bir görünüm meydana getirmektedir.

    Eskitme Halı Zamana Yenik Düşmüyor
    Ev dekorasyonu her ne kadar özenilerek meydana getirilse de zaman geçtikçe değişiklik yapma ihtiyacı gündeme gelmektedir. Bu durum popüler kültürün etkisi ile seçilecek parçaların dekorasyonda kendisine fazlaca yer bulması halinde daha çok ortaya çıkmaktadır. Bununla birlikte dekorasyon değişikliği maddi olanaklar nedeniyle her zaman mümkün olmamaktadır. Zamana yenik düşmeyecek parçaların tercih edilmesi ile kullanımı göz yormayacak ve bıkkınlık vermeyecek yaşam alanları meydana getirmek mümkündür. Bu amaçla kullanılan parçalardan biri de eskitme halı olarak karşımıza çıkmaktadır. Gerek kullanılan desenleri gerekse renkleri ile farklı yaş gruplarına ve her döneme hitap eden eskitme halılarımız uzun süre severek kullanabileceğiniz ürünler arasında yer almaktadır.

    Eskitme Halı ile Dekorasyona Sıra Dışı Bir Hava Katın
    Eskitme halı modelleri uygun fiyatlarının yanı sıra yaşam alanlarına sağladığı sıra dışı görüntü ile ilgi görmektedir. Eski ile modernin, uyumlu renkler ile zıt renklerin bir arada kullanıldığı eskitme halılarımızı dilediğiniz tarzda bir mobilya ile bütünleyerek vintage, retro, bohem ya da modern yaşam alanları meydana getirebilirsiniz. Kullandığınız aksesuarlara eski dönemlerde kullanılmış olan bir parçayı ilave ederek dekorasyonun etkisini güçlendirebilirsiniz. Eskitme halılar ile yapacağınız küçük değişiklik ortamın havasını tahmininizin çok üzerinde etkileyecektir. Farklı malzemeler kullanılarak üretilebilen bu halıları evinizin herhangi bir bölümünde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Sade renklerden oluşan bir halı ile hareketli evinize sükûnet kazandırabilir, zıt renklerin uyumu ile de renkli ve canlı yaşam alanları oluşturabilirsiniz.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.