Şimdi Ara

eskisine göre yavaş

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Telefonla wifiye bağlanırken ultra mega yavaşladı bunun sebebi nedir bide bu sadece bizim wifi diğer wifilerde denemedim bu bağlandığımız modem internet hızını etkiler mi bide 2 g ile bağlanıyorum ama önceden 2 g ile çok hızlıydı ama şimdi 2 g de 3g de aynı hızda telefonu sıfırladım o da düzelmedi son olarak bizim bilgisayarın internet yavaş bunla ilgisi olabilir mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC9A03247 -- 9 Kasım 2013; 17:30:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dostum sana sadece tek soru sorucam neden her sorunun için ayrı konu açma gereği duyuyorsun? Hangi cihazı kullanıyorsan onun ana konusunda sor sürekli konu açıp önemli konuları alta düşürüyorsunuz gereksiz yere.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yazdığından hiçbirşey anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmethan46100

Telefonla wifiye bağlanırken ultra mega yavaşladı bunun sebebi nedir bide bu sadece bizim wifi diğer wifilerde denemedim bu bağlandığımız modem internet hızını etkiler mi bide 2 g ile bağlanıyorum ama önceden 2 g ile çok hızlıydı ama şimdi 2 g de 3g de aynı hızda telefonu sıfırladım o da düzelmedi son olarak bizim bilgisayarın internet yavaş bunla ilgisi olabilir mi

Bu ultra mega neyin nesidir? 3g de H modu ile 2g deki E aynı hızda diyorsan bu sorun bende de var.Arada H+ya geçince hız iyi oluyor ama bende. Wifi hızı benimki iyi ((Hat avea Lumia 820))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.