Şimdi Ara

Eskişehir - Finike Arası Yol Güzergahı ve Genel Bilgi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi günler 21 ağustos günü kız arkadaşımla tatile gideceğiz. Eskişehir'den çıkıp Finike'de konaklayacağımız otele gideceğimiz en güzel ve en keyifli yol güzergahı veya güzergahları neresidir ve yoldan bilgi verebilir misiniz? 😊

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam size öyle bi rota önereceğim ki mükemmel bir yolculuk geçireceksiniz.Öncelikle bu rotamı belirlerken en kısa yoldan değil yolların kaliteli ve görsellik açısından güzel olmasına önem veriyorum
    ROTA ŞU ŞEKİLDE;

Eskişehir,Kütahya,Afyonkarahisar,Dinar,Denizli,Çavdır,Korkuteli,Elmalı,Finike

Hocam EskişehirdenKütahya tabeleasını, Kütahyadan Afyonkarahisar tabelasını, Afyonkarahisardan Denizli Tabelasını, Denizliden Antalya Tabelasını takip edin.Antalyaya 60 km küsür kala Korkuteli Çevreyolundan Elmalı-Finike tabelasını göreceksiniz ordan sağa sapacaksınız .İyi Tatiller
  • Hocam belirttiğiniz yol iyi değil ki? Denizli, korkutelli çok kötü hele denizli içinden geçicekse vay haline her 500mt bir ışık dur kalk.. Hele Korkuteli-Denizli arasında yol yapım çalışması var, bir süre sonra yol tek şerite düşüyor üstüne üstlük yollar iyi de değil, yamaç tırmanıyor iniyor, çukurlar vs. var daha 2 hafta önce gittim.

Tavsiyem,
    Eskişehir-Kütahya-Afyon-Burdur-Korkuteli-Elmalı-Finike rota budur bana göre, Korkuteliden sonra Finike ye kadar zaten doğa manzarası ve Elmalı-Finike arasında gölün etrafından gidiyorsunuz orası efsane, bir de korkutelinde Şişçi Ramazan diye bir yer var orada mutlaka ama mutlaka bir şeyler yemenizi tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9FiestaM6 -- 8 Ağustos 2016; 17:01:03 >
  • Hocam denizlinin icinde bisey yok bi burduru gormek var bide denizliyi.ayrica Denizli'den kotkuteliye kadar yollarda sıkıntı yok duble yol ve gayet zevkli. Arkadaş beni dinlerse pisman olmaz

Orijinalden alıntı: 9FiestaM6

Hocam belirttiğiniz yol iyi değil ki? Denizli, korkutelli çok kötü hele denizli içinden geçicekse vay haline her 500mt bir ışık dur kalk.. Hele Korkuteli-Denizli arasında yol yapım çalışması var, bir süre sonra yol tek şerite düşüyor üstüne üstlük yollar iyi de değil, yamaç tırmanıyor iniyor, çukurlar vs. var daha 2 hafta önce gittim.

Tavsiyem,
    Eskişehir-Kütahya-Afyon-Burdur-Korkuteli-Elmalı-Finike rota budur bana göre, Korkuteliden sonra Finike ye kadar zaten doğa manzarası ve Elmalı-Finike arasında gölün etrafından gidiyorsunuz orası efsane, bir de korkutelinde Şişçi Ramazan diye bir yer var orada mutlaka ama mutlaka bir şeyler yemenizi tavsiye ederim.

Hocam teşekkür ederim Antalya uzerinden gitmeyi düşünüyordum sizin tavsiyenize uyucam tekrardan teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: nexus007

Hocam size öyle bi rota önereceğim ki mükemmel bir yolculuk geçireceksiniz.Öncelikle bu rotamı belirlerken en kısa yoldan değil yolların kaliteli ve görsellik açısından güzel olmasına önem veriyorum
    ROTA ŞU ŞEKİLDE;

Eskişehir,Kütahya,Afyonkarahisar,Dinar,Denizli,Çavdır,Korkuteli,Elmalı,Finike

Hocam EskişehirdenKütahya tabeleasını, Kütahyadan Afyonkarahisar tabelasını, Afyonkarahisardan Denizli Tabelasını, Denizliden Antalya Tabelasını takip edin.Antalyaya 60 km küsür kala Korkuteli Çevreyolundan Elmalı-Finike tabelasını göreceksiniz ordan sağa sapacaksınız .İyi Tatiller

Hocam teşekkürler yorumunuz için, gidişi Fiesta adlı kullanıcının dönüşü de sizin dediğiniz güzergahta tamamlayacağım. Tatil dilekleriniz için de ayrıca teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: nexus007

Hocam denizlinin icinde bisey yok bi burduru gormek var bide denizliyi.ayrica Denizli'den kotkuteliye kadar yollarda sıkıntı yok duble yol ve gayet zevkli. Arkadaş beni dinlerse pisman olmaz

Hocam denizlinin icinden geciliyor rotaya gore icinden gecmesi uzun suruyor zaten her 500mt bir isik var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.