Şimdi Ara

ESKİDEN VW LOGOSU SÖKÜLÜRDÜ, NEDEN?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
4.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Golf IV'lerin en popüler olduğu zamanları hatırlayanlar, o dönem modifiye edilen birçok Golf IV'ün ön kaput logosunun iptal edildiğini hatırlayacaktır.

Şimdilerde değeri 80-90 bin TL'lere ulaşan ve hala 1.6 motor özelliği ve kompakt segment sıfatını taşıyan bir modelin, o zamanlar logolarının neden söküldüğünü anlayamıyorum.

Sadece moda diye miydi, yoksa başka sebepler de var mıydı?

İşte logosuz bir Golf IV. Fakat en apaçi Golf VI modifiyelerinde bile görüldüğü gibi logo yerinde duruyor.

Dipnot: Peugeot 206 ya da Renault Clio'ların da logolarını iptal ediyorlardı ama iptal edilen yeri macunla kapatıp orijinal gibi göstermeyi daha uygun görüyorlardı. :)

• logo sökme işi hiç gözüme sıcak gelmedi. modifiyelide olsa araç çin malıda olsa o logo orda kalmalı bence.
  • peki ya bunlar ne...benim anlamadığım araç sahipleri markalarından utanıyor mu ?? Madem utanıyor acaba neden o araçı alıyor???
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-2008-opel-gt-roadster-gallery-54517593/detay/
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-mutlu-2007-0pel-gt-roadster-2-0-turbo-54420132/detay/

• ABT=Apaçi
  • şimdi vosvos denen markada prestij şıtandard olduğu için.. Bazı insanlarda prestij istemiyor halktan kopmaya karşı tabiatıyla. O yüzden prestiji amaaan pardon logoyu kanırtıp yerinden söküveriyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asilx -- 25 Temmuz 2011; 20:24:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: desoto

peki ya bunlar ne...benim anlamadığım araç sahipleri markalarından utanıyor mu ?? Madem utanıyor acaba neden o araçı alıyor???
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-2008-opel-gt-roadster-gallery-54517593/detay/
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-mutlu-2007-0pel-gt-roadster-2-0-turbo-54420132/detay/

Verdiğin linkteki araçlara uygulanan logo iptalinin amacı aracı premium bilinmeyen bir markanın aracı gibi göstermek. Opelin böyle bir aracı olduğunu bilen çok az kişi olduğundan yolda böyle şık tasarıma sahip 2 kişilik bir cabrioyu gören bir kişide böyle bir kanı oluşması muhtemeldir

• O dönemlerde kalite standarttı, şimdi ise marka imaji ve prestij standart. Benim de olsa öyle bir logom keşke. Hergün cilalar parlatırım. Ama yok napalım.
  • Aracı modifiye edip, araç sahibinin aracı kişiselleştirme yolunda ki bir değişkliktir. Aracın üzerinde ki değişiklik fikrinin ve uygulamaların, araç sahibine ait olduğunun gösterilmeye çalışılması olduğunu düşünüyorum. Bu doğrultuda VW logosu sökülmüş. Bir zamanlar MERCEDES logosu da sökülürdü.

• ABT apaçimi oldu şimdi daha öğrenecek çok şeyim var demekki.Arabanın üzerinde en ufak bi oynamayada böyle pro bir şekilde hazırlanmış bi aracada apaçi deniyorsa... standartın dışındaki herşeye hemen apaçi damgası vuruluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı:

Aracı modifiye edip, araç sahibinin aracı kişiselleştirme yolunda ki bir değişkliktir. Aracın üzerinde ki değişiklik fikrinin ve uygulamaların, araç sahibine ait olduğunun gösterilmeye çalışılması olduğunu düşünüyorum. Bu doğrultuda VW logosu sökülmüş. Bir zamanlar MERCEDES logosu da sökülürdü.

Hayvanın biri bizim Mersonun logosunu koparmıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lonely_man -- 10 Ekim 2015; 4:31:28 >

• Mugem ruhunu had safhaya cikarmak bence.
  • Logo iptali modifiye edilen araçlarda her zaman popüler bir işlem oldu.

Bazı araçlarda da cidden görüntüyü bozduğunu çıkarıldıktan sonra anlıyorsunuz.

Beraberinde ön panjur da değişirse güzel işler çıkabiliyor ortaya.

Örnek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Utku -- 25 Temmuz 2011; 22:20:30 >

• Bu durum sadece VW'ye has değildi ki.. O dönem bu doğrultuda bir akım vardı: Pug, Renault, VW, Opel... Hemen hepsinde vardı. Bu durumun sebebi ülkemizde VW imajının değil, insanların zevklerinin değiştiğinin bir ifadesi bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aytürk -- 25 Temmuz 2011; 22:32:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

Aracı modifiye edip, araç sahibinin aracı kişiselleştirme yolunda ki bir değişkliktir. Aracın üzerinde ki değişiklik fikrinin ve uygulamaların, araç sahibine ait olduğunun gösterilmeye çalışılması olduğunu düşünüyorum. Bu doğrultuda VW logosu sökülmüş. Bir zamanlar MERCEDES logosu da sökülürdü.

istisnai durumlar dışında (brabbus felan) mercedes logosu sökülmezdi...tamam sökülürdü kabul, ama kullanıcı tarafından değil, başkaları tarafından..uzun lafın kısası: mercedes logosu sökülmez, çalınırdı
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: alikum

quote:

istisnai durumlar dışında (brabbus felan) mercedes logosu sökülmezdi...tamam sökülürdü kabul, ama kullanıcı tarafından değil, başkaları tarafından..uzun lafın kısası: mercedes logosu sökülmez, çalınırdı

Öyle de denebilir, (ç)alınırdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stand Alone -- 7 Ekim 2015; 21:44:56 >

• logosuz araçlar sanki birşey eksikmiş gibi duruyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alikum

quote:

Öyle de denebilir, (ç)alınırdı.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.