Şimdi Ara

eskiden pc de sabaha kadar oyun oynardik (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
3
Favori
19.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İkinci el komple 6 binlik makina topladım sorsan 6 saat oyun oynamamissimdir. Önceden sabahlara kadar doom3 internet cafede sabaha kadar Travian öğrenci evinde sabah 3 vize var biz iki kafadar sabaha kadar most wanted oynardık daha neler neler . Sanırım her şey zamanında güzel. Şu an makine sadece netten filim izlemek için yatıyor.Hey gidi günler hey. Ah Şoray açtın yine kabuk bağlamış yarayı . Ben arabesk dinlemeye gidiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaş, zaman, yaşantılar,arkadaşlar daha sayamayacağım bir sürü faktör etkiliyor keyif almayı. Şimdi bana oyunlardan zevk aldığım zamanları verseler
  • Bunun için bir çok etken var. Yaş,oyuncu denen kitlenin kimliksel değişimi,para kazanmak için iyi bir şeyler ortaya çıkarmak yerine birbirinin aynısı oyunlar. Yeni nesil battle royalci tayfa.Saygının sevginin olmadığı on-line ortamı ve bir sürü sebep. Bunların hepsi bir araya gelince hiç birşey eskisi gibi olmuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaslada alakalı ve günümüz oyunlarının içinin boş olmasiylada alakalı. Eskiden midtown madness oynardım geçen yükledim dedimki ağa biz bu oyunu nasıl oynamışız. Grafikler leş adamın gözünü bozar o derece. Şuan aktif olarak lotr bmfe2 oynuyorum online . Fena sariyo. Sansini stratejide denebilirsin mesela.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç sorma. Saatlerce oyun oynayı kafamı boşaltabilidiğim zamanları çok özlüyorum. Artık ne kadar zorlarsam zorlayayım oyunlara odaklanamıyorum. Boş geliyor. Ama o özlem duruyor. Tıpkı 2006 civarı knight online a duyulan özlem gibi 😭

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bence bu zevkin azalması tamamen eldeki imkanlarla ilgili eskiden bilgisayarlar iyi değildi çoğu oyunu oynatamaz veya kasarak oynatırdı. Açacak mı açacaksa kasacak mı diye düşüncelere dalarken heyecanlanırdık. Arkadaşlar arasında bir oyun kültürü vardı Multiplayer oyunların daha yaygınlaşmadığı zamanlarda. Bugün ne var peki elimizde her oyunu çalıştıracağından emin olduğumuz bilgisayarlar var ancak zerre heyecan ve zevk yok.

    Artık oyunların sarmamasını birde şu iki meseleye bağlıyorum: Olgunlaşma ve Önceliklerin değişmesi.

    Üzülerek söylüyorum bundan sonra oyunlardan eskisi zevk almanız hayal. Eskiden 8-9 saat araliksız oyun oynarken bugün yarım saatten sonra sıkılıp kapatıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaşlanıyoruz hayat telaşesi başka kafaya taktığımız şeyler vs

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunlar la da çok ilgisi var arkadaşlar ,yeni oyunlar çok boş birbirinin aynısı sadece skin değişik ,ion fury oynadım mesela baştan sona oynattı bana kendini witcher 3 de öyleydi ,bir deneyin bence diğer oyunlar beni bayıltma noktasına getirdi ,açmak dahi istemiyorsun o tür oyunları.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geberit -- 17 Eylül 2019; 11:2:10 >
  • Ben de boş vaktimde oyun oynayayım demiştim geçen kış, indir dene oyna vs hiçbiri sarmadı sonra dedim eskiden cs oynardım cs atıyım bi.
    Ve acayip sardı oyun csgo bağımlısı oldum 😃
    Beğeneceğiniz tarz oyunu bulana kadar onlarca oyun deneyeceksiniz ama sonunda hoşunuza giden oyunu bulursunuz eminim.

    Yaşım 26
    50 yaş üstü pes bağımlısı olan kişi biliyorum.

    Yaşla alakası yok yani, aradığın oyunu bulmakta tamamen.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jac0B0 -- 17 Eylül 2019; 11:3:12 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben de sabahlara kadar oynardım ama artık oynadığım oyun sayısı azaldı. Online oyunlardan da uzaklaştım. Daha çok strateji veya hikayesi güzel fps,tps, rpg oyunlar oynuyorum. Bunlarda bir hafta içinde bitiyor ve tüketmiş oluyorum.
  • jac0B0 kullanıcısına yanıt
    indir, dene, yorum yap, kapat
    bunu ben de çok yaşadım, onlarca oyun olmuştur
  • Kardeşim benim ya, seninle %100 aynı düşüncedeyim. Resmen benim düşündüklerimi yazmışsın. :)
  • Ben de vice city'i tüplü bilgisayarda oynardım. Sabaha kadar oynardık kardeşlerimle. 3-4 ay önce ps4 alıp gta5 yükledim ve sadece 1 kere 1 saat girdim, cidden sarmıyor artık. Yaş 26.
  • Yarım 20, ona rağmen içimde oyuna karşı bir istek yok. Bilgisayar başından kalkmayan ben birçok işimi iPadle halleder oldum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben iyi bir pc alsam oynamaya başlayacağım 👍👍

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • insanın hayatında dönem dönem oyundan sıkıldığı zamanlar oluyor ama gerçekten oyun oynayan seven biriyseniz eninde sonunda dönüyorsunuz. birçok arkdaş oyunlardan sıkıldım ps4 ü sataccam pc yi satacam dedi ben de eninde sonunda geri alırsın boşa satma zarar etme dedim hepsi de sonunda oyunlara döndü. eğer oyuncuysanız ve boş vaktiniz varsa oyun oynarsınız ille hep birşeyler izle bir yere kadar. ve çoğu kişinin dediğine de katılıyorum içerik kalitesi filmlerde dizilerde ve oyunlarda yerlerde kaliteli içerik çok az heryer çöp film , dizi , oyun olmuş eskiden diziler , filmler kendini izlettirirdi belli bir seviyenin üstünde olurdu şimdi netflix açıyorsun gereksiz eşcinsellikle doldurulmuş binlerce çöp netflix içeriği, hepsi birbirinin aynı marvel, dc filmleri kaliteli film dizi izleyemez olduk. oyunlarda da bu böyle battle royal'lar ubisoftun heryıl çıkardığı ac serisi , hersene cod (bu seneki cod open beta yı çok beğendim eleştirim hersene cod dan başka oyun çıkarılmamasına) kaliteli oyun çıkmıyor yada grafik 4k adı altında grafiği tavan yapan ama içeriğinde birşey olmayan oyunlar aldı başını yürüdü kalite yerlerde. herşeye rağmen az da olsa kaliteli oyun var. bunun dışında 3 sebep daha var bence bu sıkılma olayında
    1 çok falza seçenek
    2 yeni bir oyuna başlamak zor geliyor
    3 işten gelince oyun başına oturmak zor geliyor
    bunun çözümü de kütüphanenizde az seçenek bulundurun bir oyun seçin ve onu bitirmeden başka oyuna geçmeyin. seçenek çok olunca onu mu oynasam bunu mu oynasam diyorsunuz veye keşke şu oyunumu oynasaydım akılda sürekli bunlar ama kendinizi tek bir oyun oynamaya ve kütüphanenizi daraltmaya zorlarsanız buna alışırsınız ve aklınızdaki bu sorular gider oyun oynamaktan daha çok keyif alırsınız. bir oyunda bir bölüm sıkıcı oluyor o bölüm de bırakıyorsun bütün oyunlar yarım kalıyor. eğer her oyunu bitirmeye alışırsan oyun kötü bile olsa diğer oyunların daha kaliteli olduğunu fark etmeni sağlıyor. bazende işten gelince ise çok zor geliyor oturmak ama oturdun mu tüm yorgunluğunu atıyorsun mayışık olsan bile başından daha dinç kalkıyorsun kendini biraz zorlamak lazım sonrası geliyor zaten sürekli izle izle nereye kadar. bende bu kuralları bu sıralar tam olarak hayatımda uygulayamadım ama uyguladığımda oyunlardan keyif aldım inş. bundan sonrada böyle olur.
  • Yaş 35,
    İmkan olsa halen sabaha kadar oynarım ama sabah iş var, evde eş var, zaman yok.
  • Yaşla şöyle alakalı. Yaş ilerledikçe sorumluluklar artıyor (iş,evlilik,çocuk,geçim derdi vs) bu yüzden de oyun oynamak insanın önceliği yada keyif aldığı bir uğraş değil, boş kalan ufak tefek zaman dilimlerinde bir el atıp çıktığın bir anlık heves olmaktan öteye geçemiyor.

    Şu an evde konsol var ve yakında yeni versiyon çıkacak (PS5) Büyük ihtimal konsoldan devam etmeyeceğim ama ikilemdeyim. PC'de en az 3-5 sene idare edecek bir sistem toplamak veya o özellikte bir hazır pc'yi almak kaça patlar bilemiyorum. Laptop olacak alacağım pc, masaüstü pc'ye yer yok çünkü (boş olan oda artık kızımın odası ) ve öyle aman aman über bir fiyat olsun da istemiyorum yoksa 100 bine bile laptop var. GTX 1660Ti üzerinde duruyorum bu ara ama piyasadan o kadar uzak kaldım ki her şeye sıfırdan başlamam lazım.
  • hala oynuyorum :D
  • üstü çiziklerle dolu gta vice city cdsi ile yüklemeye çalışmak, setup loading olurken mouse üzerine getirip ilerleyip ilerlemediğini fare imlecinden anlamaya çalışmak. deamon toolsu kefşetmek oyuncehennemi forumdan rip oyunlar aramak ne günlerdi be
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.