Şimdi mutlu değilim. |
Eskiden Mutluydum

-
-
Su iç/yazılım öğren?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Eski derken ne zaman ve şimdi ne değişti
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Burada anlatamayacağım çok fazla şey var. Anlatsamda destan olur. O yüzden ben kafamı dinlemek istiyorum gidip linkin park açayım hazır evde yalnızım. Soğuk bir şeyler içip duruyorum içimin hararetini almıyor. Öyle işte.
-
Bize anlatmasan bile kağıda yaz sorunlarıquote:
Orijinalden alıntı: Guest-7CE8B30A3Burada anlatamayacağım çok fazla şey var. Anlatsamda destan olur. O yüzden ben kafamı dinlemek istiyorum gidip linkin park açayım hazır evde yalnızım. Soğuk bir şeyler içip duruyorum içimin hararetini almıyor. Öyle işte.
Dışarıdan bak çöz. Umarım başarırsın
Ponçik mutlu etmiyor mu hocam
-
kadınlardan uzak dur. kadın demek bela ve depresyon demek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14A7C28F5 -- 10 Nisan 2024; 0:57:23 > -
Bazen.
Ancak insan gibi ona sevgi göstermek sadece ve sadece onun domuzluk peşinde koşmasına neden oldu. Bende ağzına öyle bir şeyle vurdum ki şimdi kafayı yedi. Benimle oyun oynanmaz. Arpası fazla geliyordu bende arpayı zamanla kestim.
-
belli ki seni kullandı. hamburgerleri, lahmacunları götürdü. seni bi araç gibi kullandı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14A7C28F5 -- 10 Nisan 2024; 0:58:53 > -
Hocam MGTOW, sigma, alpha, redpill mevzularına çok girmeyeceğim bana göre hepsi saçmalık. Günümüz toplumu tüketim toplumu olduğu için insanların ayarları bozuldu. Hani sütü bozuk, helal süt emmemiş diyoruz ya, şu an günümüz Dünyası ne kadar ahlaksızca şey varsa hepsini özendirir oldu. İnsanlarda bunları yapınca havalı olacağını sanıyor. Bunun düştüğü durumda bu. O nedenle çokta kafaya takmıyorum. Benim içim rahat, kendisine hem iyilikleri fazlası ile yaptım hemde yaptığı pislikler için yeterli cevapları çok sert verdim gözünün önünde.
-
Artık biraz daha mutluyum.
-
Karşındakine onun sana verdiğinden daha fazla değer verirsen kendini üstünmüş gibi görmeye başlıyor. O yüzden verdiği değer kadar, yaptığı iyilik kadar iyilik yapmak lazım.
-
vay be demek poğaçacraft ve zeronun aşk hikayesi bitti..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kız arkaşın burayı takip edip sana gönderilen mesajları okuduğu için sana yazmadım ama yazıyorum artık: pahalı saati aldığında sana " ayrıldığın zaman o saati ona aldığına, ona harcadığın paraya çok pişman olursun, saati almakla hata yaptın" diye yazacaktım. ve sonuçta kız da, saat de gitti...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 10 Nisan 2024; 8:28:51 > -
Para umurumda değil. Günde hiçbir şey yapmadan zaten 10.000-20.000 tl kazanıyorum bazen. Benim için 5k bir şey değil. Kendisine yaptığım onca güzel şeyi başkasında bulabileceğini düşünmeye başladıysa bana uçak biletini hazırlayıp, bir daha geri dönmemek üzere uçağa bindirmek düşer.
Üzülmüyorum hiçbir şeye, üzülmeyi uzun zaman önce unuttum çünkü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7CE8B30A3 -- 10 Nisan 2024; 8:59:4 >
o seni ne yapar eder gene kandırır merak etme. eğer dediğin gibi paralı bir adamsan. madeni bulmuş kaçırır mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- elektrik tesisat no öğrenme
- jilet tahrişi kaç günde geçer
- yeşil peri
- saçı sadece suyla yıkamak faydaları
- smile dog
- ets2 türkiye haritası
- prompt mühendisliği
- elektrikli bebek arabası
- en ilginç rekorlar
- sodyum iyon batarya
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X