bu karanlık donemi hatirlayan oldlar var mı ne kadar komik bişeymiş lan düşünsene foruma ücretsiz hizmet veriyosun ama sırf nikinin altında moderator yazsin diye , diğer üyelerden üstün oldugum sanılsın diye o bedce sahip olmaya calisirdik neyse ki o karanlık donem bitti artık herkes twitterda yazıyor mod olmak falan diye bişey yok ha gerçi onun yerini takipçi sayısı ve en çok ben her şeyden nefret ediyorum yarışı aldı ama olsun eskiden iyidir yine |
eskiden internet forumlarında falan mod olmak için kasardı millet

-
-
wisdomun yptıgı gibi
-
ulen konu başlığını okuyunca aklıma wisdom geldi yalnız değilmişim hey gidi günler
-
gereklı gereksiz her konuda bilgisi vardi ve her konuya yazardı
-
mod olunca yok olmuştu :D
-
Cs1.6 da 1haftalık admin olmak için rank kasardık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bakalım bu izlenme sayısı arttırma ve takipçi kasma modasının kökünü hangi yenilik kazıyacak şimdiden merak edirem...
-
twitterda yazsam bana artısı ne olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Jailbreakta community ve founder olmak için para veren mallar vardı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bunu ego için yapıyorlarsa diğer insanlardan üstün görünmek için o görevin hiç bir manası yok, forum yönetmek çok keyifli bir iş, ama iş üstünlüğe geldiği zaman zaten yapılacak iş değil. fark edilir atılırsın zaten. yöneticilerin amacı düzeni korumak ve insanlara yardımcı olmak.
eskiden ama evet ben de çok denk geldim öyle şeylere.
-
Forumun trolleri forumda yönetici oldu. Eskiden bin kişi başvurur bir kişiyi ince eleyip sık dokuyup seçerlerdi. Şimdi kim gelirse işe alıyorlar. Kasıtlı olarak yetkisini kötüye kullan yönetici de var. İşten atamıyorlar. Hani sosyal medyada yeni akım var. Z kuşağı işe girerse diye aynı o hesap.
@cakirbufe Tüm emektar Z kuşağı çalışanlara sevgiler! 😄💛 #çakırbüfe #mizah #lezzetdurağı #zkuşağı
♬ orijinal ses - Çakır BüfeÇakır Büfetiktok
Tüm emektar Z kuşağı çalışanlara sevgiler! 😄💛 #çakırbüfe #mizah #lezzetdurağı #zkuşağıhttps://www.tiktok.com/@cakirbufe/video/7375546706206756101?is_from_webapp=1&sender_device=pc -
Döktürmüşsün kaptan
diline sağlık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X