Ne bileyim böyle 2005-2006 larda falan çok güzel geliyordu, belki internet yeni yeni yaygınlaştığından da olabilir ama. Böyle eğlenceli değişik konular vardı. Aklıma gelmiyor ama, niyeyse o zaman çok güzeldi. Şimdi bakıyorum paso yok kızlar niye bakmıyor bilmem ne. O zamanlar niyeyse böyle konular çok azdı. |
Eskiden DH yaz akşamları güzeldi

-
-
Ben burada yeniyim o yüzden eskiden nasıldı pek bir fikrim yok ama her şey eskiden güzel oluyor genelde :)
-
haklısın benim hatırladıgım 2013e kadar konu dışı efsaneydi yaz donemlerini de hatirliyorum çok güzel konular oldu
şimdi ise yıkık yuvası
aynı yazdıgınız gibi. güzel hiçbişey yok herkes şikayet ediyor. gerçekten üzerine tez yazılacak bir konu, neden boyle olduk neden bu hale geldik , bu insanlar şimdi napıyor falan ama neyse .... anı yasa hocam
dont cry because its over smile because it happened
-
İnsanlar artik sosyal medyada takiliyor forum kulturu bitti. Yaz aksamlari haftaici haftasonu fark etmez konu disi full olurdu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gerçekten öyleydi. 2016'da darbe zamanı hatırlıyorum yaz akşamı burada takılıyorduk bi anda herkes darbe diye konu açmaya başlamıştı darbe olduğunu konu dışında öğrenmiştim. Dün gibi aklımda ama aradan 8 sene geçmiş cidden çok tuhaf bana sorsan 1 2 sene önce gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
gerçekten öyleydi.. ama nedeni eskiden daha kalabalık olmamızdı..
-
Nedeni eskiden elini taşın altına sokanlar daha fazlaydı , şimdi herkes biri konu açsında okuyayım kafasında
Bir konu açıyorum 5 10 dakikada 75 kişi bakıyor bunlar 1 tane mesaj yazsa veya akıllarına geldiğinde özgün bir konu açsa hiçbir şey olmaz mesela ben galerinizdeki 3 saçma fotoyu atın konusu açtım görüntüleyenlere oranla yazan kaç kişi bakın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Csb yarışmaları yapardık eskiden bir de en sevilen üyeyi seçiyoruz vardı.
-
Aklıma bişey geldi mesela biri hikaye yazıyordu, işte ama komik değil hiç çok saçma hikayeler. Yok zebani çıktı, çok mercan dede çıktı. En son 4 kere falan açtı sonuncusunda da sadece şunu yazmış "uzatmayın işte zebani çıktı"
Burada çok gülmüştüm
-
Çok iyi hatırlıyorum hocam
-
Sosyal medyada herkes robot gibi yorumlar bile kopya burdaki eski ortam samimiyet yok neden böyle oldu ki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

İnsanlar artik sosyal medyada takiliyor forum kulturu bitti. Yaz aksamlari haftaici haftasonu fark etmez konu disi full olurdu.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X