Şimdi Ara

eski zamanlarda suç işlemenin çok kolay olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kamera yok parmak izi yok iletişim aracı yok bir şey yok

örneğin 1800lü yıllarda bi köyde yaşıyosun ve manyağın tekisin, gittin rastgele birini öldürüp ormana gömdün kim bulacak ? rastgele olacağı için dedektiflerde arada bağlantı bulamaz

veya dükkan soydun, o görgü tanıklarından başka hiçbir delil yok. kanundan kaçmana bile gerek yok, evinde otursan bile kimse bulamaz

insanlık valla iyi bile dayanmış.

• rasgele birilerini öldürenler daha zor yakalanır zaten.

• Evet ama bazı suçlarda zorluk çıksa da maalesef bazı suçlarda kolaylıklar yaşanıyor günümüzde.

Şu an gizli tutmak zorunda kaldığım ve ihbar ettiğim bir suç var. Bu suç kitle iletişim ile sağlanıyor. Forumu da bilgilendireceğim, ortalık yıkılacak sadece uygun zamanı bekliyorum.

• E_Y_B_H_P_T E kullanıcısına yanıt

Suç bu forumla ilgili mi hocam?

• sene 1914 dedemin babası dayısını vuruyor bulgaristanda,hiç bir şey olmuyor  

• Zibidi Gonzales kullanıcısına yanıt

• Penguen Gunter kullanıcısına yanıt

Değil hocam. Soruşturması gizli yürütüldüğü için bilgi paylaşamıyorum. Kusura bakmayın böyle gizem de yaratmış gibi oldum. Amacım bu değildi  

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • E_Y_B_H_P_T E kullanıcısına yanıt

ben ne olduğunu biliyorum ondan birşey çıkmaz malesef

• Doğru, eski zamanlarda suç işlemek daha kolay idi. Ortalık kriminal doluydu ve dünya daha az güvenli bir yerdi. Zaten bu sebeple eski zamanlarda Theseus gibi haydut haklayan kahraman efsaneleri çok popüler hale geliyor; modern toplumlardaki karşılığı da Batman gibi süper kahramanlar oluyor. Çünkü kamuoyu bilinci kriminallerden ve yarattıkları tehditten sığınabilecekleri kurtarıcı birilerini arıyor. Kriminalizmle savaş, hiç olmazsa suç teşebbüsü karşısında meşru müdafaa bir erdem addediliyor.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Asıl şimdi daha kolay:

Bir düğmeye basılıyor ve anında binlerce kişi milyonlarını kaybediyor...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.