Şimdi Ara

Eski Türkiyeyi Özlüyor Halk (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
548
Cevap
4
Favori
29.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
411 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • steven_stiffler kullanıcısına yanıt

    evet neresi yalan bunun Ukrayna Türkiye ye göre aşırı fakir bi ülke instagramda bakıyorum ne guzel gezıyolar dıyosun Türkiyede sokaklar lüx arabalarla dolu diyenlerle aynı mantık dediğiniz

  • Dizilere baksanız yeter.Çukur vs gibi dizilere karşı mahallenin muhtarları, kaygısızlar, bizimkiler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahmet.42.42 A kullanıcısına yanıt

    ahh kamer genç ahh sen ne büyük adamsın, ne diyordu mecliste "veriyorsun da sanki emine nin bileziklerini bozup veriyorsun" diyordu Eski Türkiyeyi Özlüyor Halk  beni vergiye boğup insanca yaşamamı engelliyor bir zahmet o kadar az meblağları da versin, bu konu da halka, küçük işletmeye nasıl destek verilir açta İngiltereyi Almanya yı araştır. Burada boş keseden sallama

  • Enes Eyibil E kullanıcısına yanıt
    Dindar insanlara lafım yok. Ama dinci insanlara her türlü zulm edilmelidir. Dindar dini kendi içinde yaşayandır, hakkıyla yaşamaya çalışır dinini başkalarına karışmadan etmeden. Dinci ise bir parazittir. Dini çıkarları için kullanır. Dükkanında göstermelik Kuran okuyandır dinci, cumadan cumaya camiye giden ama lafa geldiğinde en iyi müslüman olandır dinci.

    Dincilere zulüm!
  • Eski günleri arayan gitsin eskiye ben geri dönmek istemiyorum ben memnunum hayatımdan kendi adına konuş sen.
  • Herşey elimin altında şuan istediğim herşeye kolaylıkla ulaşabiliyorum birde 2010 da açtığım bitcoin hesabımı bulursam yemede yanında yat artık.
  • Ne çok üzerine alınan çıkmış böyle yarısı olanlar beni alintilayip. Laf sokma peşinde

    Bu kadar dert edeceğine. Durumu analiz edin

    Hala diyorum siyasal İslam'a laf atıp rahatlayacana

    Şu durumu nasıl düzeltiriz diye düşünmek lazım

    Halka cahil aptal mankafa diyerek küçümseme yapan klavye delikanlılar. Bu toplum da bu forum da sizin gibiler var diye. Sak Sak yapmanın manası yoktur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NoyanDervis

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    Alıntıladığınız cevabın üstüne yazabildiğinize göre sizde utanma sıkılma diye bir kavram yok.

    Kötü zamanlar her dönem yaşandı bu ülkede fakat biz sizin gibi Türk vatandaşı olmaktan çıkıp ülkeden kaçıp Hollanda vatandaşı olmaya tenezzül etmedik.

    Sen vatandaşlığını satımışsın hayatın çıkar üzerine kurulu din allah muhabbeti yapma boşuna neye kime ait olduğun belli , senin ülkemiz için yorum yapmaya hakkım yok kendi yaşadığın Hollanda hakkında konuş.

    Komik olan sözde müslüman olup hrstiyan ülkeye sığınıp buraya yazıp çizmen



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiki -- 16 Ocak 2021; 23:12:55 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enes Eyibil E kullanıcısına yanıt
    islam'a değil, siyasal islama sahip çıkmaya çabalayan biri. amacın ne? dinlerin siyasallaşmasına ilk senin karşı gelmen gerekir. amacın dinini yaşamak değil de, siyaseten dünyalık yapmak ise ayrı tabi. sizin gibiler bittiği gün bu ülke nefes alacak.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: radko

    Bu mesaj silindi.


    Burada başkasının paylaştığı yorumu çalmış bu troll Eski Türkiyeyi Özlüyor Halk 

  • Milli gelirin artışını yazmadan borcun artışını yazan mı ararsın, siyasal İslam diyerek hükümeti özgürlüklere düşman olarak görüp sert, hitler tarzı yönetim isteyen mi ararsın.. İşte bu tipler eskiyi özlüyor..
    Eskiyi bilmeyen ergenler. Aadece onlar ve yalancılar bunu söyler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ülkenin eski hallerine gelmesinin tek bir yolu var. Din belasından kurtulması. Benim Ne Müslümanlara, Ne Hristiyanlara, Ne Yahudilere bir garezim yok. Ama din insanın içinde yaşayacağı bir olgudur. Şunu yıllardır hiçbir trole öğretemedik. Dinini yaşamak istiyorsan yaşa. Zaten bugün Avrupa'ya Amerika'ya gittiğinde kimse senin ne dinden olduğunu umursamıyor. Work & Travel için Amerika'ya da gittim gördüm oraları da. İnsanlar bu din olaylarını çoktan aşmışlar. Herkes kendi dinini istediği gibi yaşıyor, ama içinde. Din senin iş hayatını, performansıni etkilemedigi sürece ne işin varsa gör. Kimsenin umrunda değil.

    Bizdeyse tam tersi. Dini içinde yaşamayı geçtim, Dinle yönetiliyoruz. Din karın doyurmaz. Şunu öğrenemedi bu kesim. Eğer sen ülke olarak dini aşıp, ülkenin yönetimine çalışacak birilerini getirmezse bu ülke gelişmez, gittikçe dibe batar. Aynı şuan battığımiz gibi. Ben illa şu gelsin bu gelsin demiyorum. Kim gelirse gelsin başımıza. Ama gelecek adam şu dini bir kenara bırakıp ÇALIŞSIN. Bu ülkenin dine değil, üretime, İŞE ihtiyacı var. Allah şahidim olsun ki diye söze başlayınca bahsettiğin şey oluvermiyor. İslam'da tevekkül yok mu? Ne demiş Allah: "Sen elinden gelen her şeyi yap, gerisini bana bırak" Biz napiyoruz. Dua edelim de Allah versin Cidden acınacak haldeyiz ve bunun tek bir nedeni var, o da dini her şeye sokan insanlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fakir daha fakir zengin daha zengin oldu. Orta sınıf denen birşey kalmadı. Alım gücü yerlerde.

  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.