Şimdi Ara

Eski Tomb Raider serilerini oynayanlar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Youtube'da walkthrough nasıl bitirilir videolarına baktım 2 bölüm var aklımda bulamadım. Biri 3 diye hatırlıyorum videoları izledim o kısmı bulamadım. Demosunda da olabilir. Ona da baktım gerçi..

    Şöyle;
    Küçük bir mağara var ışık yakarak aydınlanıyordu görebiliyordun az dışarsında çapraz atlanılacak bir yer vardı hep düşüyorduk orda zor bir atlama yeri. Etraf karanlık Taş dokular var. Atladıktan hemen sonra yarasalar saldırıyordu. Az ilerledikten sonra farklı girişleri olan tuzakları olan bir yere çıkıyordu..

    Diğeri
    Yine eski serilerden ip ile sallanıp atlama vardı ip ortada orman temalı bir yer. Uzunca bir ip. Sallanarak büyük bir boşluktan geçiyorduk.


    Bu iki yeri arıyorum. Yardımcı olabilir misiniz?



  • İlki


    Buymuş. Tomb Raider III'de iki farklı oyun varmış. Biri Adventures of Lara Croft diğeri Lost Artifact. Benimki son yazdığımdaymış.
  • yarasa değil de karga gesen Tomb Raider II yi yapıştıracaktım :)

    o dönem çok fazla farklı isimde oyun çıkartıyordu. ara oyun gibi. eskiden TR serisi vardı bende karıştırırdım hep. Gold bilmem ne :)

    aah ah geçmişe gittim yine
  • quote:

    Orijinalden alıntı: masmynak

    yarasa değil de karga gesen Tomb Raider II yi yapıştıracaktım :)

    o dönem çok fazla farklı isimde oyun çıkartıyordu. ara oyun gibi. eskiden TR serisi vardı bende karıştırırdım hep. Gold bilmem ne :)

    aah ah geçmişe gittim yine
    Paylaştığım videoda başlarda. Benim aklımda yarasa olarak kalmış ama kuşmuş. Kuşun türünü bilemedim şuan :) Karga değilmiş yani. Neyse diğer kısmı bulamadım henüz. Uzun bir sarmaşıkla ortada sallanıp bir yere atlıyorduk. Çok video'ya baktım ama orman yağmurlu bir yerdi. Hatta baştan sona baktım diyebilirim.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.