Şimdi Ara

Eski tip cevaplama özelliği geri gelsin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
2.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • konu başlığını copy paste yapınca konu açılmıyor.. Başlık girmelisiniz.. uyarısı veriyor




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wa$abi -- 4 Ekim 2020; 23:24:56 >
  • Print screen ile aldığımız ekran görüntüsünü direkt mesaja ekleyebiliyorsun. Yani painti açıp yapıştırmaya gerek yok. Bu güzelmiş.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: WINTER IS COMING

    abi adamlar ciddi ciddi forumu nasıl bozarız diye oturup kafa patlatıyor yetmezmiş gibi bu amaçla maaşlı yazılımcı tutup onlara para ödüyorlar ya

    aramadan sonra cevaplamayı da bozmuş adamlar helal

    aynı tepkiyi verdim ben de. içeride gerçekten forumu bilerek sabote eden birileri var, bunun başka bir açıklaması olamaz. hoş @gun buna onay vermese eklenmezdi, @gun 'ü nasıl ikna ettiniz, ben asıl onu merak ediyorum. sarhoşken falan mı onaylattınız :)



    bu arada "video yükle" kısmına güldüm. ciddi ciddi insanların oradan video yükleyeceklerini falan mı sandılar? 2005 yılında olsak anlarım da, 2020 yılında youtube varken kim neden dh'ye video yüklesin?



    videoyu ya da resmi yazıda istediğin yere direkt ekleyemiyorsun, hep en alta ekliyor. sürekli yazdığın yazıdan bazı kısımları cut-paste yapmak zorundasın video/resim altına, eğer video/resmin en altta olmasını istemiyorsan.



    niçin bu değişiklikleri insanlara zorla dayatıyorsunuz anlamıyorum. kimse kaldırılsın bu editör demiyor, opsiyonel olsun, isteyen istediğini kullansın. son yıllarda yaptığınız tüm değişiklikler hep zorlama usulü. aylarca önce "infinite scroll" ile ilgili feedback vermiştim, orada da söylemiştim. yapıyorsanız opsiyonel yapın, isteyen kullansın, isteyen kullanmasın. zorlamayla yapınca insanları forumdan soğutmaktan başka bir şey yapmıyorsunuz.


    editör dediğiniz şey araç çubuğu olmadan olmaz. böyle yok kopyala-yapıştır yap otomatik gelsin, yoksa şunu şöyle yaparsan olur ile olmaz. o yaptıklarınızı pratiklik için yaparsın. eski usul kullanmak isteyenler yine eski usul kullanır. bu yaptığınız geliştirmelerin hepsi microsoft word, google docs ve çeşitli forum/sosyal medya sitelerinde de zaten var ama opsiyonel olarak var ya da eski usul araç çubuğu ile birlikte var, olması gerektiği gibi. siz araç çubuğunu tamamen kaldırmışsınız, her şeyi otomatik yaptık diyorsunuz ama, bununla ilgili ne bir açıklama, ne bir uyarı, ne bir yardımcı bir şey var. yani baştan aşağı düşünülmeden, planlanmadan, gelişi güzel eklenmiş. yıllardır forumu kullanan bizler bile çözmek için kırk takla attık ya da bilen bir moda sormak zorunda kaldık.


    insanlara ekstradan 3-5 tık yaptırmaktan başka bir şey yapmıyor bu editör. sürekli bir yerlere tıklamak zorundasın istediğin özelliği seçmek için. hani diyorsunuz ya beğenmediğiniz ya da sorunlu olan yerleri söyleyin diye, beğendiğimiz ve sorunsuz olan yerleri söylesek daha kolay, çünkü yok. ciddiyim yok, çünkü bu bir editör değil. araç çubuğu olmadan editör olsa, yıllardır microsoft word'de, google docs'ta araç çubukları standart olmaz. hatta öyle ki adamlar klavye tuşlarıyla yazdığın kodları, formülleri, scriptleri araç çubuğuna seçenek olarak eklemezler.


    umarım opsiyonel yaparsınız ama hiç umudum yok. kendi kendinizi baltalıyorsunuz başka bir şey değil.





  • John Sheppard kullanıcısına yanıt

    Açıkçası bu son yapılan değişiklikten sonra forumdan soğudum. Bundan sonra herhangi bir paylaşım yapmayacağım. Kendileri çalıp kendileri oynasınlar. Saygısızlık bu.

  • Resmen forumu bırakacak hale geldim haberiniz olsun. Cevaplama özelliğini rezil etmişsiniz. YouTube videolarını bile silemiyoruz "Backspace"e basınca önceki sayfaya dönüyor. Simdiye kadar oyun bölümlerinde yüzlerce konu açmıştım. Bu saatten sonra tek 1 tane bile konu açmayacağım. Paylaşımcı üye zor bulursunuz artık. Kendiniz admin olarak ana konuları açarsınız. Gir de bak foruma açtığım konulara. Ne kadar emek vermişim foruma. Daha da paylaşım olmayacak benden yana.


    @Jeolog.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jeolog.

    Önizleme yapamıyoruz demeniz tuhaf wysiswyg editör. Attığınız medya direkt embed ediliyor herhangi bir onizlemeue ihtiyacınız yok. Linki kopyalayın yapıştırın. Resmi kopyalayın yapıştırın bu kadar

    Hocam ekran akrtı incelemesi giricem foruma , resize edebilmek güzel ama resimelr yan yana da durmuyor. 200 tane resmi attıgımda sırasını da ayarlayamıyorum tek tek atmam lazım. Yani kısa kucuk konularda kolay belki ama ben ekran akrtı incelemesi giricem işimi acayip sıkıntıya sokmuş durumda.

  • Görüldüğü üzere barit kısa cevap vermeler dışında inceleme ve bol detaylı konu açarken başlıyor asıl sıkıntılar...


    Yoksa herkes farkında zaten tamam daha modern ve güzel görünüyor ama bir iki fotoğraf koyup yazı yazmak değil asıl mesele yani.

  • Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt

    Kaç gun uğraştım vakit harcadım şuan foruma goremiyorum düdük gibi 200 tane ss yi alt alta koymam gerekiyor. Ayrıca sırası da ayarlanmiyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muten Baba kullanıcısına yanıt

    İşte emek ve vaktini veriyorsun ama sonuç olarak hüsran olunca insan ister istemez bozuluyor, Şuanki sistem bilgi edinmek için takılanlar için güzel ama bilgi vermek isteyenler için gerçekten kötü acil olarak düzeltilmesi lazım bence, Şimdi emoloji koyunca mesaj uçuyor filan deniyor işlemci anakonularına dokunmaya korkuyorum şuan bir giderse ana mesaj bu yüzden gelde uğraş sonra...



    Yedeğini alıyorum gerçi bayadır forumun malum durumları yüzünden komple kopyalıyorum bir sorun olursa diye :)

  • Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt
    Eski tip cevaplama özelliği geri gelsin


    Bak boyle tek resim atınca yada 10 20 resim cok guzel sistem ama , bu klasörlerde 10 ar tane ss var ortalama. Ayrıyeten kartın resimleri ve tablolarda koyulacak yani 200 e yakın görseli ben nasıl ekleyecem foruma ? Resmen çile oluyor. Bu sisteme resimleri toplu seçip sıralama yan yana koyma eklenmesi lazım birde mesela resimleri toplu seçip hepsinin pixelini girebilmem lazım diğer türlü kara kara dusunuyorum kaç gün ugrasıp konu hazırladım ama foruma giremiyorum.

  • Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt

    https://forum.donanimhaber.com/10-oyun-yorumuyla-asus-rog-strix-rtx-2060-super-incelemesi--142205576


    Şu konudaki düzene bak mesela. Bu sekilde resimleri yan yana koyabilsem süper olacak. Sadece alt alta koyuluyor.

  • Muten Baba kullanıcısına yanıt

    Umarım düzeltirler bu durumu kısa zamanda, Gerçekten sen ve senin gibi diğer bu şekilde detaylı inceleme yapan üyeler için çok sıkıntı bu durumlar, Konu dışı, spor sinema vb vb gibi forumlarda çok sorun olmayacak şeyler ama bizim sürekli olarak aktif bulunduğumuz teknoloji kısmı için hiç iyi değil.

  • Eski tip cevaplama özelliği geri gelsin

    nelerle ugrasıyorum baksana Eski tip cevaplama özelliği geri gelsin 

  • Muten Baba kullanıcısına yanıt

    İşler bitmez Millete faydalı olmak için çabala dur hocam :)


  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.