< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H4- -- 12 Kasım 2025; 20:9:43 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|

1 Mobil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H4- -- 12 Kasım 2025; 20:9:43 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
Öyle bir şey mi var? Elimdeki telefonu satıyorum birkaç güne, bir süre eski telefona geçeceğim diye rahatım ama sim kart takmayalı 2 seneye yakın oldu yani telefonsuz mu kalacağım ben? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Kapandıysa bile sim kart takınca çalışır değil mi? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
| _____________________________ |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
| _____________________________ |
|
Pasife düşen bir telefon son kullanılan SIM kartla kullanılmaya başlandığında hiçbir işleme gerek kalmaksızın açılacak. Haberlerde şöyle bir bilgi buldum. Bu durumda en azından benim için bir sorun yok gibi duruyor, hala aynı numarayı kullanıyorum bilgi doğruysa o kartı takmam cihazı kapandıysa geri açmaya yetecek. Başvuru için Edevlette sayfası var bu arada. Oradan başvuruluyor ama detaylara bakmadım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-99BBC08B3 -- 16 Kasım 2024; 23:43:24 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Ben de telefonu satacağım için eğer aktif değilse sorun çıkmasın diye uğraşıyorum. Üstte yazdığım bilgi umarım doğrudur eğer öyle ise ek bir işleme gerek kalmaz diye düşünüyorum. Diğer türlü başvuru falan uzun iş, faturayı bulmak da ayrı dert 4 senelik cihaz yani... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|