Bildirim
Eski sürüm whatsapp
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
özel mesajdan attım hocam. _____________________________ -
Teşekkürler hocam sizlerde olmasanız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kendindenvazgeçenadam -- 28 Mart 2016; 21:34:15 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Psn: xMusti28x -
boyle bi yontem varsa ben de isitorum hocam, aynı surume sahibim _____________________________ :``'*°³¤«.e.»¤³°*'``: -
Çalışmaz. Zaman harcamayın boşa. _____________________________ Evinizin elektrik mühendisiadayı -
6.1 sürümündeyim şuan sorunsuz çalışıyor
@OsbourneReynolds
Akşam eve geçince atarım hocam linki @spid_erman
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Psn: xMusti28x -
Arkadaş iOS 5 için olanından söz ediyor. Denedim çalışmıyor. Yanlış bilgi vermeyin. Çalışmaz. _____________________________ Evinizin elektrik mühendisiadayı -
İos 6 normal app storedanda indirebilirsiniz. Diğer şekilde zorunlu güncellemeliyiz ben kuramamıştım bende tarih hatası olduğunu söylüyordu @Gus Fring
Evet doğru söylüyorsunuz çalışmadı yani Tarih/Zaman ayarı hakkında bir hata olduğunu ve böylece aktivasyonu yapmama izin vermedi sanırım çözüm yok @OsbourneReynolds
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Psn: xMusti28x
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler