✅AFOX IH61-MA INTEL DDR3 H61 MICROATX LGA 1155p anakart ✅NVIDIA GeForce GTX 550 Ti ekran kartı ✅intel i3 3220 işlemci ✅8 gb ram markasını bilmiyorum sistemimde yükseltme istiyorum. LG 27'' ULTRAGEAR 27GS65F-B 1Ms 180Hz FULL HD IPS GAMING MONITOR ile şu anlık GeForce Now ile idare etmeye çalışıyor fakir ama uzun süre böyle gidemez.😩 ❓Anakarta uygun daha iyi ekran kartı ya da işlemci durumu olabilir mi? Ya da ne önerirsiniz? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plc8722 -- 17 Nisan 2025; 14:35:21 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Eski sisteme can suyu

-
-
bence hiç uğraşmayın o sistemi ayağa kaldıracağım diye. eski parçalar 100 200 lira etmiyor adam 2000 lira çekiyordu 6700 işlemciye. anakartın desteklemesi de önemli değil yani. sistemde artık en pahalı parça ekran kartı. içinde vga olan işlemcili sıfır en ucuzunu bile kursanız nasılsa GF Now varmış yani bu kadar uzun süre sistem kullanabiliyorsanız şu an kuracağınız en ucuz sistem hatta am4 ikinci el bile alsanız yıllarca gider. alakası yok şimdi en kötü dedikleri hatta 2020'de çıkmış işlemciler ile o anakarta takabileceğiniz en iyi işlemcinin.
-
Yani GF Now ve mevcut pc ile devam etmek en mantıklısı mı diyorsunuz? Hmmm...🧐
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O sistemden bir şey beklemeyin derim.
-
Bozulsun diye çok uğraş verdim ama bozulmadı 🤣
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
8gb neyse de o işlemci GF now'u açabiliyor mu baya kötü? ben iş yerinde i3 6100 kullandım bir ara. nette gezmek için bile yavaştı ama en az masrafla devam derseniz şu işlemciyi destekliyor olması lazım anakartın sitesinden baktım ama liste bulamadım.
-
Bu sistem ile GTA5 ,ETS2 vb. oyunlar halen oynanıyor 🙈
sanmam yenisini oynatmaz. burada niye yok ya şu dil çıkaran smiley?
şaka bir yana madem işinizi görüyor gerek yok 100 bin gömmeye GF Now da işinizi görüyorsa.
-
Oynuyor vala enteresan şekilde 🤫 ben belki bi tık arkadan ittirebilirim dedim sistemi ama umutlar başka bahara kalmış peki tenks 🙋🏻
yenisi dediğim bu. oynatamaz 550 ti RT DLSS vs yok ama GF Now'dan oynanır.
https://www.technopat.net/sosyal/konu/gta-v-enhanced-nedir.3673173/
-
Evet bunu açmıyor ama premium edition olanı senelerce oynattı
Core i3-3220 işlemci Core i7-3770S ile değiştirilebilir.
İşlemci 32 GB DDR3 bellek destekler ama o anakart max 16 GB DDR3 destekler.
GeForce GTX 550 Ti yerine GTX 760 geçebilir.
22-28 nm işlemciler kullanırım, ısı sorununu dert etmem, SATA 3.0 ve USB 3.0 hızları da yeter, diyenler yükseltebilir.
-
SSD'mde 101 gb yer kaldı. Sizce beni ne kadar daha götürür?
-
Siz her güncelleme düşüncesine kapıldığınızda belirlediğiniz miktarı biriktirin 30k civarı bir bütçe ile am5 bir sisteme geçin önü açık zamanla güncellenebilir sistem olur...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X