Şimdi Ara

eski sevgilinizle unutamadığınız anınız varmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler soru açık merak ediyorum tek ben mi sorunluyum ?

dayımın oglunun düğünü vardı terasdaydm ben o geç gelmişti biraz rüzgar esiyodu saçları böyle uçuyodu felan bide güzel giyinmişti tekrar aşık olmuştum orda gözümün önüne geliyo bazen aklıma takılıyo benim gibi olan varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evapsie -- 29 Ağustos 2012; 16:15:30 >

HERKES RÜTBESİNİ BİLECEK!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • unutursun hacı unutursun.

Orijinalden alıntı: DesertWarrior

Dişlerini değdirmemişti.

Kullanılmıştı bu,olmamış

PSN:hoppit98
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adam Jensen

quote:

Dişlerini değdirmemişti.

Kullanılmıştı bu,olmamış

yok hocam gercekten degdirmedi, yalan yok

Orijinalden alıntı: LodosBreeze

beyler soru açık merak ediyorum tek ben mi sorunluyum ?

dayımın oglunun düğünü vardı terasdaydm ben o geç gelmişti biraz rüzgar esiyodu saçları böyle uçuyodu felan bide güzel giyinmişti tekrar aşık olmuştum orda gözümün önüne geliyo bazen aklıma takılıyo benim gibi olan varmı ?

+1
    Ray Allen #20
  • 1 yıl 1 ay olacak neredeyse ve her günün farklı bir anlamı vardı unutamadığım fakat eften püften şeyler o kadar uzaklaştırdı ki birbirimizi 1 haftada hayattan soğudum durum iyi gitmiyor ilerisi için yapmış olduğumuz planlar suya düşecek gibi.

Orijinalden alıntı: thuglife

1 yıl 1 ay olacak neredeyse ve her günün farklı bir anlamı vardı unutamadığım fakat eften püften şeyler o kadar uzaklaştırdı ki birbirimizi 1 haftada hayattan soğudum durum iyi gitmiyor ilerisi için yapmış olduğumuz planlar suya düşecek gibi.

aman hocam hala birbirinize sahipken gerisini boşverin sarılın sımsıkı ikinizde alttan alın herşeyi bitince cidden çok zor ben bu tecrübeyi zor yoldan öğrendim ne kadar çekilmez olsanızda bırakmayın birbirinizi....

• Elini tutayım demiştim. ya altuğ bir gören olur demişti. O cümleyi unutmam işte öyle

edit: zaten başkada sevgilim olmadı. Bu kızlada 7 saat sürmüştü sevgili sayılır mı bilmiyorum. Eski sevgilisiyle çıkmaya başlamış s.. ettim gitti bende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Altug -- 29 Ağustos 2012; 16:26:42 >

quote:

quote:

Dişlerini değdirmemişti.

Kullanılmıştı bu,olmamış

İlk başta değdirmişti sonra değdirmemeye başlamıştı bende de. Tek hatırlamak istediğim anı bu aslında .

• quote:

Orijinalden alıntı: Evapsie

quote:

1 yıl 1 ay olacak neredeyse ve her günün farklı bir anlamı vardı unutamadığım fakat eften püften şeyler o kadar uzaklaştırdı ki birbirimizi 1 haftada hayattan soğudum durum iyi gitmiyor ilerisi için yapmış olduğumuz planlar suya düşecek gibi.

aman hocam hala birbirinize sahipken gerisini boşverin sarılın sımsıkı ikinizde alttan alın herşeyi bitince cidden çok zor ben bu tecrübeyi zor yoldan öğrendim ne kadar çekilmez olsanızda bırakmayın birbirinizi....

Doğru söylüyorsunda dostum işte öyle olmuyor bazen alttan alasın bile gelmiyor. Birbirimizi test ediyoruz şuan resmen sınıyoruz görüşmeler nadir seyrek 2-3 günde 1 oda hal hatır soruyoruz benim içim yanıyor ama ne olursa olsun hatasını anlayana kadar böyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

quote:

quote:

quote:

Dişlerini değdirmemişti.

Kullanılmıştı bu,olmamış

İlk başta değdirmişti sonra değdirmemeye başlamıştı bende de. Tek hatırlamak istediğim anı bu aslında .

oglum harbi diyorum boşsunuz yemin ediyorum muhabbete bak belki isim vermiyosunuz ama düşünün lan bacınıza böyle bi konuşmada aynı şekilde isim vermeden anlatıyolar beyniniz 0 çok boşsunuz. ergen veledler sizi. bari bi b*k yiyosunuz içinizde kalsın anlatmayın.

• Öğle araları okul kantinini kapatır

quote:

Orijinalden alıntı: Evapsie

quote:

Doğru söylüyorsunda dostum işte öyle olmuyor bazen alttan alasın bile gelmiyor. Birbirimizi test ediyoruz şuan resmen sınıyoruz görüşmeler nadir seyrek 2-3 günde 1 oda hal hatır soruyoruz benim içim yanıyor ama ne olursa olsun hatasını anlayana kadar böyle.

kardeşim boşver yansın benim yandı öfkelendim patladım sinirlendim çabuk bir yapım var ve bitti dedim onun için bitti bizi sildi ben bu yaşıma kadar kimse için bırakıpda dönmedim onun için dönmüştüm değdimi değmedimi bilmiyorum ama ondan sonra başkasını sevceğimi sanmıyorum sende bu durumlara düşebilirsin ve sana şu kadar deyim çek sineye sürekli çek asla bitircek kararı sen verme bırak veriyorsada o versin hatasını anlamaz insanlar anca kaybedince anlar o zaman ne o döner ne sen ikinizde acı cekersiniz...

• Var tabiki
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.