Şimdi Ara

Eski sevgilinin dengesizligi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1 yil once tanismistik benden yasca buyuk ve benden uzakta yasiyordu.Ilk basta normal konusma seklindeydi sonra cikmaya basladik.fakat zamanla ben ona daha cok baglandikca sevdigimi daha cok hissettirdikce benden uzaklasti ve ben hala daha onunla bi sekilde devam etmesini istiyodum biz devam ederken bu iliski yuzunden arkadaslarimla ailemle bircok sorun yasadim.Bir sure sonra beni cok yiprattigi icin ayrrilmaya karar verdim o da kal demedi.Bunun uzerine 3 -4 ay gectikten sonra yine mesaj atti pisman oldugunu dile getirdi.Ben baya bi sasirdim cunku bana her seferinde ben de bitti mi biter asla eski sevgilerimle bi muhabbetim olmaz diyordu .ben ondan uzak durdukca bana hala yazmaya devam ediyo bi insanin bu kadar surede degisicebilecegine inanir misiniz ?
    Ne yapmaya calistigini anlamiyorum ki ben ondan sonra baskasiyla cikip ayrildigimi ogrendi ve bunuda ogrendikten sonra mesaj atmaya hala devam ediyor tabi benimle alakali hala biseyler icin ugrasip israr etmesi ne anlama geliyor sizce ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Yalnızlık tak etmiş hocam malum yaz geliyor. Bunlar hep plan program haberin olsun...
  • Bir kere bitmiş zaten boşuna zamanına yazık etme
  • Ben de oyle dusunuyorum ama icten ice de bi intikam alasim var ondan konussam mi diyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadınların şöyle bir huyu var, elde edene kadar değerlisindir. Seni elde ettikten sonra bir değerin kalmaz. Fıtratları böyle bunların. Sanırım yedek kulübesine oyuncu arıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalnız bu durum böyle değil ki bunu bana erkek arkadaşım yaşattı yani suan beni elde edemediği için mi peşimden geliyor.?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yan cepsin hocam ön cep olarak kullanılmaya çalışılan yan cep yani sen ön cep sanıyordun ama yedeklerdesin as kadrodan ronaldo sakatlık geçirince onun yerini pique almış gibi düşün

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamamen alışkanlıkta olabilir yada yedek de olabilirsiniz. Yani bişeye alışınca onu kaybedince boşluğa düşersek öyle bi his bu da ama geri size yazması uzun zaman olmuş. Bu durum ise yedekte olduğunuzu gösterir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya sevgilisyle arası iyi değil ya da boşlukta. Sevdiği için döndüğünü düşünme sakın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bir ilişkide birisi gidiyor ve birisi kalıyor, daha sonra giden tekrar geliyorsa o ilişkiden hayır bekleme. bi kere giden birisinin dönmesi asla kabul edilemez bir şey, sevsen dahi, aşık olsanda geçerli bu, ha bağrına taş basacan. neden basıcaksın, seni böyle bir durumda bıraktığı için affetmeyeceksin, pişman ediceksin, evet pişman etmenin kimseye faydası yok ama, o tercihini önceden yaptı konu ne olursa olsun, mücadele edeceği yerde korkaklık yaptı. kural 28 gitmeyi göze alan biri, geldiğinde eski şeyi bulamaz.
  • biz kimleri unutmadık.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Krone

    Kadınların şöyle bir huyu var, elde edene kadar değerlisindir. Seni elde ettikten sonra bir değerin kalmaz. Fıtratları böyle bunların. Sanırım yedek kulübesine oyuncu arıyor.

    Bizzat yaşayarak şahit oldum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sevdiği için de dönmek istiyor olabilir. toplumca hep olumsuza odakliyiz malesef. yerinde olsam seviyorsam konuşurdum pisman olmaktan iyidir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.