Şimdi Ara

Eski sevgilimi unutamıyorum. Psikolojim berbat. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
2
Favori
7.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bu ihtimalde var tabiki ama. Konu sahibi ailevi sebep kesin dememiş kısacası düşüncesi o yönde yani çok kötü bir durum. Çünkü konu sahibi neden ilişkisinin bittiğini bile bilmiyor.


    Gerçekten ortada bir ailevi sebep olsa kendisi bilirdi veya kız arkadaşı söylerdi. Bu ayrılık bence ailevi sorunlardan kaynaklı değil.

  • Ona ulaşmak için, içinden geçenleri söyleyebilmek için, tekrar bir araya gelebilmek için elinden geleni yap.


    Tecrübe ile sabit ki; yaptıkların için değil yapmadıkların için ömrünün sonuna kadar pişmanlık çekebilirsin.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olmayacak şeye üzülünmez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim geçmiş olsun.


    dikkat et saplantı haline gelmesin. fakat tecrübe ile de sabit ki, insan unutuyor gerçekten unutuyor! hatta hatırlamıyor bile.

    bazen nadiren geçmişi düşürken falan geldiği oluyor ama sadece bir kuru anı olarak. his olarak değil.


    kendi önüne bak, böylesi senin adına daha iyidir hayırlıdır diye de bakarsan daha iyi motive olursun. ki öyle de zaten.

  • 2 yildan sonra hala bu kadar gucluyse acin normal degil hocam gerekirse yardim al.


    Herkesin icinde bi yerlerde unutamadigi biri vardir ama habire aklina gelip karalar baglamaz insan.


    Birini bul takil zevk al asik olmasan da unutursun. Giden geri gelmez genelde gelse de ayni seyi yasamayacaksin bu olen birini geri getirememek gibidir. Anilarin ve tecrubelerinle yasa hayati bosver. Odun gibi hicbisey yasamamaktansa bunlari yasamak daha iyidir.

  • Aha! yalnız değilmişim. Kadınlar bu konuda çok enteresan. Hayatınızı karartmayın düşünerek. En kötü ihtimalle, hedeflerinize doğru hırs yapın ve başarıya ulaşın. Saplantı yaptıysanız, sırf intikam almak için olsa bile hayatınızı iyi yönde değiştirin. Kendinizi değersizleştirmeyin. Ben 1 sene çöp poşeti gibi gezdim. Çuval gibi yattım. Tam 1 senem düşünmekle geçti, hem de her anda. Çocuk yaşta da değildim, 29 yaşındaydım. Günde 2 paket sigara içitim, alkol içtim. Hem bedenime hem zihnime, hem ruhuma işkenceler ettim. Sonra bir gün dedim ki lan ne yapıyorum ben gerizekalı mıyım? Evet gerizekalısın!


    Kadınlar erkeklerin bazı özelliklerine aşık olurlar ve elde ettikten sonra o özellikleri bırakmalarını isterler. Sonra da sen çok değiştin diyip bırakırlar, öz güveninizi bu şekilde ezip geçerler. Hayatınıza girmeden önceki kendinizde olumlu gördüğünüz, sonradan bıraktığınız ne varsa üzerine fazlasıyla koyarak hayatınıza devam edin. Ben bunu yaptım, ve açık hesaplı sosyal medyada bol bol paylastım. Bir gün bilin bakalım ne oldu? Kürkçü dükkanının telefonu çaldı. Kürkçü de siktiri çekti.


    KENDİNİZİ DEĞERSİZLEŞTİRMEYİN ARKADAŞLAR, BU DÜNYA ZAYIFLARA ACIMIYOR, HEM DE HİÇ BİR KONUDA! DİK DURUN, GÜCÜNÜZÜ POZİTİF YÖNLERİNİZE AKTARIN... LÜTFEN!




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acaluka -- 4 Ocak 2021; 20:15:33 >




  • acaluka kullanıcısına yanıt

    " kendinizde olumlu gördüğünüz, sonradan bıraktığınız ne varsa üzerine fazlasıyla koyarak hayatınıza devam edin. Ben bunu yaptım"


    Merak ettim, nedir bunlar? Özel değilse açabilir misiniz bu cümlenizi?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TRI CLICK 0.7 kullanıcısına yanıt

    Öncelikli olarak spor. Heykel gibi vücudum vardı. Asla antrenman kaçırmazdım. Mimarlık öğrencisi tanıdığınız varsa bilirsiniz, yeri geldi 2 gün uykusuz kaldığım oldu ama yine de antrenman kaçırmazdım. Tutkuyla bir hobiye bağlılık, devamlılık, hayatta bir amacın olması kadınların bayıldığı bir şeydir. Her şeyden önce özgüven göstergesidir.


    İkinci olarak müzik. Çocukluğumdan beri davul (bateri) çalıyorum, iyi de bir grubumuz vardı, sene 2008-2013 arası öğrenciydim, bu zamanlarda hala alternatif müzik revaçtaydı. Ona da tutkuyla bağlıyım bu arada, hatta şu anda piano da çalıyorum 5 yıl kadardır.


    Üçüncüsü disiplinli yaşam. Sıkıcı ve monoton olmakla disiplinli olmak çok ayrı şeylerdir. Keza hırs ile disiplin de ayrı şeylerdir. Disiplin kararlılık göstergesidir. Yaşamda bir şeye ulaşmanın da sırrıdır.


    Bunun dışında sigara kullanmıyordum.


    Bu arada şunu yapma buraya gitme, müziği bırak gibi bir baskı olmadı. Ancak ne kadar olmasa bile düzenli bir ilişki olduğunda bunlar aksamaya başlıyor. İnsan da tembelliğe meyilli bir canlı olduğu için, aksadıkça zamanla bazı şeylerden feragat edip kız arkadaşınıza vakit ayırmanız gerekiyor. Doğal olarak.


    Yani sonrasında çok süre geçti tabi. Okul bitip iş hayatına girince zaten hiç bir şeye vakit ayıramamaya başladım. Hal böyle olunca 27 yaşında iyiden iyiye hayattaki amacımı sorgulamaya başladım. Mimarlık mı, müzik mi, evlilik mi, ben ne istiyorum, ne yöne gitmeliyim, nasıl bir hayat istiyorum vs. sogularken derinlerde kayboldum. Tam 2 senem bunları sorgulamakla geçti. Tabi buna bağlı anksiyete ve sonunda panik atak sorunları baş gösterdi. Özgüvenim yerle bir oldu. Düşünceler o kadar karıştı ki içinden çıkamaz oldum. Sonunda ilişki de patlak verdi tabi. 5 yıllık ilişki bitti ayrıldık. 6 ay kadar sonra biraz kendimi toparlayıp geri dönmek istedim fakat sonuç olumsuz oldu. Tam 1 sene daha çuval gibi yattım, işi de bıraktım, her şeyi bıraktım. Daha sonra toparlanma kararı aldım. O da hemen olmuyor tabi, 20 yaş ile 30 bir değil sonuçta. Bu arada 3 tane yakın arkadaşım çok destek oldu bu dönemde, haklarını asla ödeyemem hiç bir zaman, sağolsunlar.


    Neyse sonrasında kendi işimi kurdum, işler beklemediğim şekilde iyi gitti. Vakit kaldıkça müzikte prodüksiyon yapmaya başladım. Pandemi başlayana kadar spora gittim, şimdi evde yapıyorum elden geldiğince. Sadece sigara kaldı atamadığım. Ona da ciddi bir adım atıp bırakacağım.


    Böyle işte. Anneniz dışında kimse sizi kendiniz kadar önemseyemez. Siz yatağınızda cenin pozisyonunda panik atak nöbeti geçirirken, başkası o da kafayı sıyırdı işte yaa der geçer. Uğrunda üzüldüğünüz kişi de sizden bahsederken meeh der geçer.


    TEKRAR SÖYLÜYORUM. KENDİNİZİ ASLA DEĞERSİZLEŞTİRMEYİN. ÖZGÜVENİNİZİ BİR ŞEKİLDE DİRİ TUTUN!


    Özgüven dediğim de hödüklük değil bu arada, özgüven bilgi ile, kendini tanımakla, ortaya güçlü bir duruş, bir fikir ve karakter koymakla olur. Fiziki görünüş de bunu destekler. Yoksa dar paça pantolonla pahalı arabadan inip ölü taklidi yapan keçiler gibi kasıla kasıla mekana girmek özgüven göstergesi değil, mallıktır.


    Benim tecrubelerim bunlar, katılan veya katılmayanlar olabilir, herkese saygım sonsuz. Ben böyle bir süreç yaşadım ve bu şekilde yendim. Umarım herkes bu tip saplantılardan bir şekilde kurtulur ve aradığı mutluluğu bir şekilde bulur.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acaluka -- 4 Ocak 2021; 22:21:10 >




  • Cengiz Kurtoğlu- Küllenen Aşk dinle ve ardından yeni kız bul
  • Ulan ne dertler varmış, benim max 1 ay sürmüştür ya. Bence bu durum özgüven eksikliğinden ya da kendini başkasıyla varetme düşüncesinden kaynaklanıyor. Unutmasanız bile kabullenmeyi deneyin, herkesin duygu durumu farklı gerçi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Milletin derdi eski sevgilisi,

    Benim derdim yalnızlık...


    Ulan dünya senin adaletini...   

    Ani bi cesaret gelsin ... olup kurtulacam senden dünya   




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D67828229 -- 5 Ocak 2021; 18:48:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.youtube.com/watch?v=GCF6Lo54FZk&feature=youtu.be



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Hyde -- 5 Ocak 2021; 22:13:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.