Şimdi Ara

eski sevgilim mesaj atti amacini cozemedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Durduk yere istanbulda misin diye mesaj atti evet neden sordun dedim bi merakimi giderdim :) dedi sizce amaci ne? Ayrilali cok uzun zaman olmadi 18 nisanda ayrildik amacini kendini unutturmamak diye dusunuyorum sizce ne olabilir aklima baska bi sebep gelmiyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: eazy e

Durduk yere istanbulda misin diye mesaj atti evet neden sordun dedim bi merakimi giderdim :) dedi sizce amaci ne? Ayrilali cok uzun zaman olmadi 18 nisanda ayrildik amacini kendini unutturmamak diye dusunuyorum sizce ne olabilir aklima baska bi sebep gelmiyo

Kardeş, biraz güveniyorsan ağzına geleni söyle bir daha mesaj atamasın, arayıp sormasın.. Amacı kendini sana tekrar hatırlatıp peşine takmak.. Ego tatmini yapıyor..

| Corel Draw | Adobe Photoshop | Adobe After Effects | Adobe Premiere |
    "Yerinde söz söylemesini bilen, özür dilemek zorunda kalmaz..."
    F. Sultan Mehmed

• İçmiş olabilir mi?

Orijinalden alıntı: Drrraven

Eski sevgili bu saatte mesaj atıyorsa barışmak istiyordur.

23.30 gibi atti mesaji. Bu o tur egolari olan biri hic degil aksine cok olgun ve gelecek konusunda tum planlarini yapmis ve bunlari gerceklestirme konusunda elinden tum geleni yapiyo. Yani ben ego olayina ihtimal veremiyorum

Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnyxousTR

Verecek

Ama gönlünü...

1881-193∞
  • Bunlar güzel, heyecanlı şeyler. Keyfini çıkar aslan.

Orijinalden alıntı: tesla troll

bana da attı bugün konuşalım konuşalım sıkkınm yok hastaneye götürdüler yok bayıldım, eski sevgiliyle KO NU ŞUL MAZ konuşan da ya ergen ya kekodur

+1

banada geçenlerde rüyamda gördüm yazmış noluyor rüyada dedim öpüyordum seni özlemişim felan yazıyor hoop dedim ya senin sevgilin yokmu ayıp bana kimse karışamaz yadı. dedim ben rahatsız oldum yazma anca başka rüya görürsen yazarsın 2 gün sonra gene gördüm demiş sonra dahada bozdum yolladım. tabi benim gibi çıkmadı herhalde diğerleri arıyor şimdi ah bu kızlar nasıl bir şeytanlar ya arkadaş valla sırf bu yüzden şuan çok soğuk takılıyorum uzaktan izliyorum sakin uslu birisini buldummu ilgilenirim ancak ötekileri artık herkese kendini beğendirmeye çalışmalar ego tatminleri abi ne olacak ya 3 günlük dünya be kardeşim bu kadar seviye düşürmeye değermi ? günahı geçtim bak. az haysiyet az edep... ne diyeyim ki...

• Canı sıkılmıştır kimseyi bulamamıştır sıkıntısını gidermeye çalışıyordur.

Buda benim teorim.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.