Şimdi Ara

eski sevgilim hayatımın şansıymış meğer..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • sevgilimi seviyordum.o da beni.her şey çok güzel gidiyordu.ancak yaklaşık 2 senedir ayrıyız.2 senedir de ben çıkmıyorum.çıkamıyorum.18 yaşındayım ve çıkacağım kızla ciddi bir ilişkim olsun istiyorum.ancak yok etrafımda öyle biri. ve şu an eski sevgilimin karşıma çıkmış büyük bir şans olduğunu ve benimde onu kaçırdığımı düşünüyorum.Pişmanım.benim gibi bu duruma düşen bir dhli varsa yardım etsin!

ya unutamadığın için yada gelenler ondaki hisleri vermediği için..hayatın yarım geçicektir acı ama gerçek..
    buyüzden bence başkalarıyla deneme..hata olur hem sana yazık hem karşındakilere seni seven yenilere..
    ben denemiyorum yalnızlık daha iyi..herşeyi allah'a bırak fazla düşünme;)
    pişman olabilirsin tabiki ama olmuyorsa olmuyordur zorlamamak lazım kaderde yoksa istediğini yap olmaz
    ayrılık sebebiniz neydi peki???
    oda seni unutamadıysa deneyin derim sevgi azda olsa varsa heryerde yeşerir
    allah yardımcın olsun arkadaşım.....

*İnanç Danışmanlık*

• 18 yaşındaymışsın bak ciddi ilişki en güzelidir ama sorumluluğu fazla..hele bu yaşta..
    bence hayatına bak.yani çalışıyorsan işine yada okuluna bak daha karşına neler çıkar acele etme derim ben;)
    ben gerçekten aşık olacağım inasını 19yaşımda buldum mesela..
    önceki ciddiydi ama aşık değildim
    kısmet bu işler ...
    seni geleceğe yönlendirecek birini bulman çok önemli.yani dert yerine sana doğruları göstermeli..
    ayrılsan bile birgün onun söledikleri aklında olmalı,ondan nefret etmemelisin,hatta gurur duymalısın
    neolursa olsun bana doğru yolu gösteren biri vardı dersin..
    neyse söylediklerime şaşırıyorum şimdi

*İnanç Danışmanlık*

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.