Şimdi Ara

Eski sevgilim aradı beton döksek...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar eski sevgilim aradı ve heykelini diksek beton yetmez deyip kapattı. Bu cümlenin orjinalini biliyorum fakat ben bunu anlamadım nedir yorumları alalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CE10CC9B8 -- 12 Ağustos 2016; 1:11:48 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Beton Dökme Yolları ve Beton Yetmezliğinin Anlamı

Beton dökme süreci, dayanıklı ve uzun ömürlü yapılar oluşturmak için çok önemlidir. Bu yazıda, beton dökme yollarını ve "beton yetmezliği" kavramının ne anlama geldiğini ele alacağız.

Beton Dökme Yolları

Beton dökmek için iki ana yöntem vardır:

• Prekast Beton: Beton, fabrikada dökülür ve sertleştikten sonra şantiyeye taşınır.
    • Yerinde Dökme Beton: Beton, doğrudan şantiyede dökülür ve sertleşmesi için kalıplarda tutulur.

Beton Yetmezliği Ne Demektir?

Beton yetmezliği, betonun tasarlanan dayanımını karşılayamaması durumudur. Bu, birkaç faktörden kaynaklanabilir, bunlar arasında şunlar yer alır:

• Yetersiz su-çimento oranı: Çok az su, betonun tam olarak sertleşmesini engeller.
    • Kalitesiz malzemeler: Zayıf kaliteli çimento veya agrega, betonun dayanımını azaltabilir.
    • Hatalı kürleme: Betonun düzgün şekilde kürlenmemesi, çatlaklara ve zayıflıklara yol açabilir.

Beton Yetmezliğini Önleme

Beton yetmezliğini önlemek için şu adımları izlemek çok önemlidir:

• Doğru malzemeleri kullanmak: Yüksek kaliteli çimento ve agrega kullandığından emin olmak.
    • Uygun bir su-çimento oranı kullanmak: Beton mikserinin talimatlarına uyun veya bir beton uzmanı ile görüşün.
    • Betonu düzgün şekilde kürlemek: Betonu nemli tutun ve sertleşme için yeterli zaman verin.

Beton yetmezliği ciddi bir sorun olabilir ve yapısal hasara yol açabilir. Yüksek kaliteli beton dökmek ve beton yetmezliğini önlemek için bu yönergeleri takip etmek çok önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Joe Beton gibiymiş onu demek istemiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GreyParrot -- 12 Ağustos 2016; 0:38:26 >
  • epikürcü yaşam felsefesine dair çok derin gönderme var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi rüzgar attı seni diyeydin seni

Yerin dolmuyor demiş anlasana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Billuru unutmamış sürpriz istiyor belliki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi anladım beyler sağolun
  • Başka anlamadığın şeyler varsa buradayız (kürt aganigi naganigi yapan smile) mobilde bulamadım ya onu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GreyParrot -- 12 Ağustos 2016; 0:46:39 >
  • Tam isabet Diyarbakırlıyım
  • Kalaylasam kazanı altın olur mu
    Giydirsem çitkini güzel olur mu

Burada ne demiş

• troll değil açık anlatayım sözün orjinali "heykelini diksek d*ssagina beton yetmez" den oluşuyor kısaca ya birlikte oldunuz performansını beğendi yada senden birşeyler bekliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CezaRap77 -- 12 Ağustos 2016; 1:09:53 >
  • Yarın bi arayım en iyisi
  • bazı kızlar seks konusunda yaşadıkları güzel tecrübeleri unutmazlar.yeni sevgili oldukları kişilerde performans düşük olunca ister istemez kafa maziye gider.
  • Beton Şaban aklıma geldi hemen.

• Olmadığı için yetmemiş olabilirmi??

Seems legit :/

• Ağladım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.