Şimdi Ara

eski sevgili ygs lys ayrılma bakarmısınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gençler ben lise 2 deyken sevgilim vardı benden 2 dönem büyüktü sonra lise 3 te o mezuna kaldı bende böyle olmaz dedim whatsapmış faceymiş sil ben sana ulaşmam gerekirse ulaşırım dedim telefon numaranı filan biliyordum ezbere sonra bu da tmm dedi bi 10 gün boyunca hiç konuşmadık ama faceyi silmeme konusunda anlaştık arasıra mesaj atacaz diye sonra 10 gün geçti ben faceye girmiştim o gün ygs lys soru grubu vardı ordan sorulara bakıyordum öyle kız mesaj attı gir gir ama hiç mesaj atma filan.dedim hele bi üniversteyi kazanalım kafam bozuk dedim 9 ve 10 da hiç çalışmamıştım tabi hedefim boğaziçi bilkent odtüydü bu da yanlış anladı baya tamam dedi yazma uzun zaman bana dedi istemiyorum filan dedi sonra bu kazandı ben lise 4 e geçtim tebrik filan ettim sonra bu yılda ben kazandım istediğim bölümü mesaj attım nasıl masıl tamam konuştuk ama arkadaş olarak sonra dedim onun ingilizce sınavı vardı bitti geldi ortak görüştüğümüz şehre ordan dedim gelince mesaj at görüşelim filan dedim tamam ama ben seni görünce gene sana tutulacam tarzında bir şey söyledi zaten zor unttum dedi.bende her insan 2.şansı hak eder özür idlerim dedim o da ben 2.şansı hakettiğini düşünmüyorum dedi zoruma gitti. sonra dedim tamam buraya gelince mesaj atarsan buluşuruz dedim o da bahaneler saydı yok 3 4 saat durup yaylaya gidecem filan görüşemeyebiliriz dedi tamam dedim o da tamam buluşabilirsek atarım dedi
    ŞİMDİ NAPAYIM GENÇLER TAKTİK VERİRMİSİNİZ

• Bence şöyle yap hemen tdk sitesini aç ve baştan aşağı olarak hiç durmadan paragraf nasıl yazılır noktalama nedir nasıl konulur mouse tekerleğini aşağı çekerek sayfayı aşağı kaydırdıkça okuyarak ilerle ve Türkçe diline biraz daha hakim ol böylece kızı da etkileme şansını elde etmeye biraz daha yaklaşmış olursun bu arada söylemeden geçmeyeyim okurken resmen gözlerim kanadı çok teşekkürler iyi şanslar
  • Bu Türkçeyle boğaziçinde at tımarcılığı bölümünü falan kazanmış olmalısın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sen kız mısın erkek mi erkeksen kendinden 2 yaş büyük kızla çıkmak nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • La olm boşver ne güzel Uni kazanmissin orda ortamın olavak yeni kızlarla taniscaksin eskiyi ne takiyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GergedanGörünümlüAyı -- 28 Ağustos 2017; 2:38:22 >
  • Nasıl kazandın bu türkçeyle ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiNaPSiS

Bence şöyle yap hemen tdk sitesini aç ve baştan aşağı olarak hiç durmadan paragraf nasıl yazılır noktalama nedir nasıl konulur mouse tekerleğini aşağı çekerek sayfayı aşağı kaydırdıkça okuyarak ilerle ve Türkçe diline biraz daha hakim ol böylece kızı da etkileme şansını elde etmeye biraz daha yaklaşmış olursun bu arada söylemeden geçmeyeyim okurken resmen gözlerim kanadı çok teşekkürler iyi şanslar

diyen adam yazısında bir tane bile nokta kullanmazken...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bana 2 dakikamı geri verin, ne okudum lan ben ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Funky Boy with Hurricane

quote:

Bence şöyle yap hemen tdk sitesini aç ve baştan aşağı olarak hiç durmadan paragraf nasıl yazılır noktalama nedir nasıl konulur mouse tekerleğini aşağı çekerek sayfayı aşağı kaydırdıkça okuyarak ilerle ve Türkçe diline biraz daha hakim ol böylece kızı da etkileme şansını elde etmeye biraz daha yaklaşmış olursun bu arada söylemeden geçmeyeyim okurken resmen gözlerim kanadı çok teşekkürler iyi şanslar

Ayfınlattığınız için teşekkürler öğrenmenin sonu yok

• quote:

Ağa haksızsın demiyorum ama senin yazdığını okurken de içimdeki dilci öldü, bari ayıp olmasın diye iki virgül ataydın be!
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Funky Boy with Hurricane

quote:

Ayfınlattığınız için teşekkürler öğrenmenin sonu yok

hala kullanmazken...

• 07kubi07 kullanıcısına yanıt
    Ulan

• quote:

Kornealarım alev aldı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lise 4 e geçtiğin satırdan sonrasının1 gram anladıysam arap olayım

• Üniversiteye sevgilisiz git

• sağolun yorumlar için gençler kızla konuşmuyoruz a.k
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.