Şimdi Ara

Eski Sevgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eski kız arkadasımın dogum gununu kutlamıstım gecende 2 sene oluyor beni bırakmıstı ben ise cok sevmistim nasılsın felan neler yapıyorsun derken is es falan diye yazıstık epostadan olesine hafta sonu icin nette konusuruz dedik dun tutdu beni aradı nese bu nisanlanmıs ama olmamıs falan sen naptın evlendinmi dedi yok dedim.
    Bugun anlık yazıstık cocuk is yerindenmis ve bunu bırakmıs :) (etme bulma dunyası bu sanırım) hala seviyorum dedi simdi baska biri ile tatildeyemis alanyada benim nasıl davranmam lazm aslında he dese evlenirim kızla asık olmasamda olurum yeniden cok sevmistim cunki ne dersiniz napayım bana gore biraz mesaeli takılıp yanında oldugum hissini versem umutsuzluk yasarken ve ona vericegim güven duygusu (her zaman yanındayım) ile onu tekrar kazanmak en dogrusu gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fsh77 -- 9 Eylül 2012; 1:30:21 >

• yapma bunu

yaş kaç bu arada
  • Bu konuya yorum yapmıyorum. Bana düşmez yaş 16
  • Kızlar aşık olunca sevmezler güvenince aşık olurlar bunı hic unutma o yüzden en dogru yaklasım bu olmalı benimde basıma ilk geliyor olesine biri olsa siktir ederdimde zamanında cok çektim acaba hasat zamanımı geldi ....

Çok çılgın biri olsaydım böyle yapardım ama değilim :)
    imzamı atarım,yeri gösterin + _ -
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Eski sevgilim hk.
    7 yıl önce açıldı
    ESKİ DH ÜYELERİ
    4 yıl önce açıldı
    Yeni sevgilim ss li
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şu an başka biriyle tatil yapmasını kaldırabiliyor musun ki ? Eğer gerçekten ciddi düşünüp seviyorum diyorsan dönmesi ve herşeyi ardında bırakıp sana gelmesini iste ama ben olsam unutur giderdim
  • Tatili su an sevdigi cocuk baska bir kızla yapıyor, aslında kalbi temiz biri oyle cok sevgiliiside olmadı ama unutmak cok zor olmustu benim icin ve gunun birinde hep karsılasıcagız diyordum icimden...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fsh77 -- 9 Eylül 2012; 2:20:05 >

Peki hangisiyim? Sinirli ve seven bir insanım.

Orijinalden alıntı: fsh77

Kızlar aşık olunca sevmezler güvenince aşık olurlar bunı hic unutma o yüzden en dogru yaklasım bu olmalı benimde basıma ilk geliyor olesine biri olsa siktir ederdimde zamanında cok çektim acaba hasat zamanımı geldi ....

Güvenince aşık olurlar lafınıza katılmıyorum.Ama ben olsam konuştuğunuz sevgilinize geri dönmezdim abicim.Neden mi?Sen belki onu sevdiğin için hayatını kadınsız sürdürdün.Ne bileyim,evlenmedin,ya da ilerletmedin hiç ilişkilerini.O ise nişanlanmış Belliki size karşı hissettiği birşey yok.Ben sevdiğim biri varsa başka biriyle değil nişanlanmak,konuşmam sevgili olmam bile.Saygılar abicim. (haddimi aştıysam affola,18 yaşındayım belki yorum yapmam doğru değildi ama tutamadım kendimi,sözün özü:hayatına bak abi ben çok çektim çekiyorum)

• Tam bir açmaz aslında ama yakın markaja alıp izlemek istiyorum uzaktan cocukdan hayır gelmez artık ona ama zamanla degerimi yeniden anlıcak diye umuyorum zira kızlar eski sevgililerine yine donebiliyorlar garip bir sekilde erkeklerde bu daha az gibi.
  • Herkez yorum yapabilir ask yasda degil bastadır aslında kalpde birde yasanan kazıkların tecrubesi oluyor sadece ayılıp bayılma donemi daha farklı oluyor ilerki yaslarda insan gercekten anlasırım dedigi insanı sonraki yaslarda daha farklı ozellikleri ile bulup kesfediyor...

DONANIM HABER PLAYSTATION 3
    ORİJİNAL OYUN DESTEKÇİLERİ KULÜBÜ
  • Kızı terkeden lavuk baska bir kızla tatildeymis
  • gururun varsa konusmazsin bile...

Fenerbahçe S.K
  • ben olsam mutlu olmasını istediğimi söyler yardım etmeye çalışırdım bu süreçte ona ama eski defterleri açmadan bu süreçte zaten şefkatini ve sevgini görücek ve durup düşünücektir erdemli davranışın onu etkilicektir ve durum empati yapması içinde gayet müsait bence ama tabi kadınlar... onları kim anlayabilir

DONANIM HABER PLAYSTATION 3
    ORİJİNAL OYUN DESTEKÇİLERİ KULÜBÜ
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.