Şimdi Ara

Eski Rahip Almanya Cumhurbaşka'nından Türkiye açıklaması

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Darbe girişiminin basın özgürlüğünün pratikte kaldırılması için kullanılması, yargının enstrüman olarak görülmesi ve Cumhurbaşkanı tarafından idam cezasının yeniden getirilmesi çabalarının, demokratik hukuk devletinin temel değerlerinin devre dışı bırakıldığı anlamına geleceğine işaret eden Gauck, Türkiye’deki gelişmeleri, ”Avrupalıların yanıtsız bırakamayacağı bir tırmanış” olarak değerlendirdi.

    Gauck, Türkiye ile iş birliğinin eleştiri yapılmayacağı anlamına gelmediğini de söyledi. Gauck’un Der Spiegel’e verdiği röportajın tamamı derginin yarınki sayısında yer alacak.

    http://www.haber7.com/guncel/haber/2205764-almanya-cumhurbaskanindan-skandal-aciklama



  • Bunlara hayirdir yav? Biz pkk ya koydukça bunlar inliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ressi1

    Bunlara hayirdir yav? Biz pkk ya koydukça bunlar inliyor.



    bir zamanlar akp-hdp-pkk kankalıgından , hdpliler yabancı hesaplardan propagandayı zamanına ıyı yaptı , o kadar bımere bıldırdık sonuc cıkmadı , yakında tapeler dökülmeye baslar akp ile ilgili
  • sahipleri de gelmiş

    duyduğuma göre Almanya'da sokak hayvanları yakalandıktan 2 hafta sonra herhangi bir sahiplendirme olmazsa direk uyutularak öldürülüyormuş

    bu adamlara köpeklik yapan kişilere duyuralım, günü gelecek bu adamların sizle işleri bitecek. Sokağa atacaklar o zaman size sahiplik yapanla size kardeşlik yapanın farkına varacaksınız ama çok geç olacak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.