Şimdi Ara

Eski MİT mensubundan ağır iddia: Aydınlık hareketini solu bölmek için biz kurduk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • MİT Kontrterör Dairesi eski Başkanı Mehmet Eymür, Aydınlık hareketinin solu bitirmek için kurulduğunu ve Doğu Perinçek’in Abdullah Öcalan’la Bekaa’da çekilen fotoğraflarını kendisinin servis ettiğini açıkladı.

    CNN TURK canlı yayınına telefonla bağlanan, Mehmet Eymür “Fethullah Gülen örgütlenmesinin bir eşi de bu Aydınlıkçılardır. Bunlar da sola karşı kurulmuş, solu bitirmek için kurulmuş bir örgüttür. Bunların 1972 senesinde ev ev arandığı zamanda bunları biz bir İngiliz’in evinde yakaladık. Bunların her şeyini ben iyi bilirim. Doğu Perinçek’in PKK’yı ziyaretindeki resimleri de ben bastırdım. Onun için onların bir göbek acısı var zaten.” dedi.

    Kaynak:http://www.cumhuriyet.com.tr/amp/haber/turkiye/583076/Eski_MiT_mensubundan_agir_iddia__Aydinlik_hareketini_solu_bolmek_icin_biz_kurduk.html

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • silindi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 11 Eylül 2020; 0:27:31 >
  • AKP'nin çıkarları doğrultusunda, Kılıçdaroğlu, Feto tarafından başa geçirildi.
  • ITürkologI I kullanıcısına yanıt
    silindi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 11 Eylül 2020; 0:27:6 >
  • Fetö'nün kaset komplosu ile chp'nin başına geçirilmiş olabilir. Ama Kemal Kılıçdaroğlu esasen TESEV (Soros)'in adamıdır.

    Konu Perinçek'le ilgiliydi ama neyse...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfestein -- 2 Şubat 2018; 12:16:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sürpriz falan olmaz, sistematik şekilde ele geçirildi CHP, yakında ulusalcıları tamamen temizler.
  • ITürkologI I kullanıcısına yanıt
    silindi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 11 Eylül 2020; 0:27:13 >
  • KK'lı CHP, AKP için hiçbir tehdit oluşturmuyor bilakis AKP'nin ekmeğine yağ sürüyor, partide epey de bir delege çoğunluğuna sahip gitmesi imkansıza yakın.
  • Devlet Bahçeli mit ajanı olduğu için siyaset yapmak yerine devlet çıkarlarını gözetiyor, Kılıçtaroğlu inşallah birilerine çalışıyordur diye umut ediyorum yani zeka seviyesi ve siyaset potansiyeli bu denli az birinin nasıl chp gibi uzun yıllardır varolan vede bünyesinde İnönüler, Ecevit ve daha pek çok değerli isimleri barındırmakla birlikte bugun hala Muharrem İnce gibi siyaset bilen adamlara sahip bir partinin mecliste, siyasette bu denli pasif kalması beni üzüyor. Büyük konuşmayayım ama ömrüm boyunca chp ye oy vermeyi düşünmüyorum ama chp bu ülkenin bir parçası belli bir kesimin fikirlerini temsil ediyor ve bünyesinde çok değerli ilim adamları var. Umulur ki Muharrem İnce yada başka bir siyasetçi koltuğu kuklalardan devralır ve Chp nin o milliyetçi ve vatanperver sesini herkese duyurur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.