Şimdi Ara

Eski Laptopumu Yükseltmek İstiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hp pavilion x360 11-k100nt laptopum var ve artık bana yetersiz geliyor yeni bilgisayarlarda çok pahalı. Çok abartı olmadan böyle gta 5 falan açması gibi hedefim yok i3 işlemci gibi gt 710 ekran kartı 16gb ram gibi yükseltmeler yapmak istiyorum bütçe 10000tl yi geçmezse güzel olur bunu yapabilir miyim , donanım önerileriniz varmı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reasonable Doubt -- 26 Ekim 2025; 13:49:51 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Laptop o şekilde yükseltilemiyor.

Dünyayı bize büyük gösteren o'nun büyüklüğü değil, bizim küçüklüğümüzdür (Şeyh Edebali) Sen nefsini hak ile meşgul etmezsen, nefis seni batıl ile meşgul eder. Suç her zaman başkasındadır; kendimiz her zaman masum, çalışkan, azimliyiz. Sıradan insanların büyük televizyonları, sıradışı insanların ise büyük kütüphaneleri vardır.
  • Merhaba, ram ve ssd upgrade dışında bir şey yapılamaz o da sizin laptop için değmez çünkü işlemci eski-zayıf... onun yerine 10bin tl'ye 2.el laptop alabilirsiniz (örnek: amd 5700u işlemcili, 16gb ramlı lenovo ideapad bu bütçeyle bulabilirsiniz).

Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.