Şimdi Ara

Eski Laptopa SSD Takmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar yaklaşık 6 yıllık bir MSİ Gaming laptopum var ama içinde HDD olduğu için artık yavaş çalışıyor. Malum yeni bilgisayarlarda çok pahalı. Bir süre daha idare edebilmek için SSD takmak istiyorum ama farklı yerlerine takıldığını gördüm . Nasıl bir yöntem izleyebilirim . Yaptıran arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi ? Normalde içine M2 Sata SSd takılıyor ama onlar çok pahalı. Bir de Dvd sürücüsünün olduğu yere takıldığını okudum . Oraya da taktırabilir miyim acaba ? Yardımcı olabilecek var mı


    Teşekkürler




  • Hdd yi söküp aynı yere sata ssd takman gerekiyor, cd yuvasının oraya hdd caddy denen aparati alıp boşa çıkan hddni de takabilirsin istiyorsan. M2 sata demişsin ama m2 ayrı bir ssd türü sata ayrı bir ssd türü. Eğer bilgisayarında m2 slotu varsa (pek sanmıyorum) m2 ssd de takabilirsin. Ama senin yapman gereken hdd yi söküp yerine normal sata ssd takmak olacaktır. Ve bu iş senin kendinde kolayca yapabileceğin bir iş, iki ay geçmiş yaptırdın mı bilmiyorum ama boşuna para verme bir ssd taktırmak için.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rediron -- 11 Nisan 2022; 9:52:20 >
  • Artık ssd şart oldu. Dvd de artık kullanılmıyor neredeyse. ssdyi içeri taktırıp hddyi dvd yerine taktırabilirsin. Karşılaştığım bilgisayarcılar ssdyi kendisinden aldığında takma ücreti almıyor. Ancak piyasadan bi tık yukarı satabilirler tabii. Sökme takmadan hiç anlamıyorsan en uygunu bu.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.